Uzun bile sürse sağlıkla doğsun da. Ben sancı odasında 12 saat falan durdum, sancılar arası bile belim ağrıyordu ama rahat nefes alıyordum en azından. Sakinleştirici müzikler dinlemiştim. İlk 24 saat sancı evde çektim. Sadece 2 kez hastaneye gelip NST ve muayene olup eve dönmüştüm.Yazdıktan sonra düşünmediğim değil:) rabbim ikinciyi bir nefeste doğurmayı nasip etsin.
Refakatçi kendi hazırlasın ya.. biz mi onun da donunu atletlini ayarlayacağızAynen ben de patik koyacağım. Bir de refakatci kim kalacaksa onun eşyalarını da hazırlamak lazım.
Refakatçi kendi hazırlasın ya.. biz mi onun da donunu atletlini ayarlayacağız
Benimde öyle ama ne bileyimcanım benim 10 lu hastane çıkışında alt üst takım+ tulum şeklinde,
yeter diye düşündüm ama
birde şu tulumu alıcam, hastane çıkışı giydirirm fiyat epey uygun
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/2754971/543752
Sağ ol canım şimdilik ateş Yok neysekiÇok geçmiş olsun. Ateşin yükselmemeli fazla. Ateşin zararı var. Çoğu enfeksiyon bebeğe geçmez o konuda daha rahat olabilirsin. Çok öksürmek de iyi değil tabi. Yerinde olsam doktora görünürdüm.
Kızlar isimli hastane çıkışı 3 lü takım 60 tl
İnstagram denk geldim yaptırmak isteyenler fikir olsun
Benim doktorum 2 gece yatırıyorBende hep 1 gece yatılır diye plan yapıyordum. Geçen hastane muhasebesiyle konuşurken öğrendim sezeryanlar iki gün yatıyormuş. Pek hoşuma gitmedi bu fikir
Evet genelde sezaryenler 2 gece. Normal doğum sabah 6da yapınca aynı gün akşama çıkaracaklardı beni, sabah bebekten kan aldırmak için getireceksiniz dediler. İstersen çıkma dediler, zaten bi şey olur diye tırsıyordum gece kaldım. Aman 2 gün olsun ne olacakBende hep 1 gece yatılır diye plan yapıyordum. Geçen hastane muhasebesiyle konuşurken öğrendim sezeryanlar iki gün yatıyormuş. Pek hoşuma gitmedi bu fikir
Anaaam buna kirli atmaya kıyamaz insan pek şirin....Pera nın kirli sepeti olmasın mı :)
Benim de oğlumun ismi yok henüzOğluşumun ismi yok henüzhala netleştiremedik ya çok merak ediyorum isimli şeylere
Erkek isim önerilerine açığım kızlar
Müzik nasıl dinledin ya.. Ben sancı çekerken sadece allah diye bağırıyordum o kadar:
Evet benim dinlediğim de zaten meditasyon müzikleri falandı. Sessizlik iyi oluyordu gerçekten. Ayrıca 4cm açıklık olduktan sonra nereye fırlattığımı bilmediğimden kulaklığı kaybettim.geronimo_s Aynı şeyi düşüdüm. Ben de tek kişilik odada sancı çektim eşim ve annem yanımdaydı tv açıktı. Onu bile kapattırdım hatta annem ve eşim bişey sorunca filan konuşturmadım susturdum onları hala arada bahsederler nerdeyse dövecektin bizi diye ben sabah 9 da hastaneye gittim akşam 6da doğum yaptım. Öğleden sonraki sancılarda oluyor bu durum tabi. Sancı geldikçe sessizlik istedim ben
Pera nın kirli sepeti olmasın mı :)
Bende kimseyi konusturmadim yanimda dua ettim surekliMüzik nasıl dinledin ya.. Ben sancı çekerken sadece allah diye bağırıyordum o kadar:
Kiz biraz once yazdimki simdide senin yazini gordum valla bende konusturmadimgeronimo_s Aynı şeyi düşündüm. Ben tek kişilik odada sancı çektim eşim ve annem yanımdaydı tv açıktı. Onu bile kapattırdım hatta annem ve eşim bişey sorunca filan konuşturmadım susturdum onları hala arada bahsederler nerdeyse dövecektin bizi diye ben sabah 9 da hastaneye gittim akşam 6da doğum yaptım. Öğleden sonraki sancılarda oluyor bu durum tabi. Sancı geldikçe sessizlik istedim ben
bende biraz önce farkettim :) tam sepete eklerken, dediğin gibi çok tatlıydı amaxxtalyaxx yüzde yüz polyester diyor tulum için. Çok tatlı görünüyor ama pamuklu bir şeyler alsan daha iyi olmaz mı?
ben konuşamıyorsam kimse konuşmasın demişsindir senKiz biraz once yazdimki simdide senin yazini gordum valla bende konusturmadim
Annem arada odadan cikiyodu cikiyo diyede kiziyodun
Odada esimle konusuyo konusuyolar diyede kiziyodum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?