2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastanede odasında masa süslemesi yapacakmısınız
Ben yapmayacağım bana gerekliymiş gibi gelmiyor. Belki birkaç balon beğendim onları sipariş edebilirim. Böyle 4-5 balonluk bir süs. Başka yapmayacağım şuan için. Etrafımdakiler bir sürpriz yapmazsa

Gecmis olsun cnm ateşe dikkat et 38.5 u geçmeden dr a git benim geçen 38.4 tu bir iki saat uğraştım düşmedi acile gittim çok onemsediler hemen serum falan takip dusurduler. Oksurukte cok siddetliyse dr a görün bence
Sağ ol canım Çarşamba gidecektim hastaneye o zamana geçmezse görüneyim bir

Eymen

Bakıyorumda çoğunlukla erkek bebek bekleyenler isim koyamamış. Biz de bulamadıkta daha bir türlü ortak noktada buluşamadık eşimle. Eşim Tuna diye ısrar ediyor ama ben emin değilim
en azindan biriniz net. Bizim ikimizin de kafasi karisik
kuranda gecsin diye israrci olmadim kizimin adi yagmur ezgi ikisi de türkçe. Ahlakli bir insan olsun da ismi kuranda gecmesin bir sey olmaz.

En güzeli valla isim kalmıyor yoksa

Biz de yel girmek diyor annemler. Magnezyum takviyesi al istersen.
Magnezyum 1 aydır kullanıyorum cnm pazartesi doktora git cem bi sorayim varis de var bende
Kalsiyum eksikliginden canim
Ogluma hamileyken geldi basima sut fayda etmiyor ceviz ve kasar peyniri yedim bol bol sonra gecti
Süt sade içemiyorum hep içine bisey kataraktan kasar yiyorum ama ceviz yemiyorum bi de onu deneyeyim sagolasin cnm
Ben ilk oğlumda baya hevesimi aldım heves için yapılır bence ama degiyomu dersen degmiyo bi ton masraf bi de emek 1 gece yattım bi de ben sadece kapı süsü ve çikolata düşünüyorum kapı süsü bile sordum 140dan aşağı yok gerçi buna süsleme yapmazsam haksızlık olurmu diyorum ama bunda farklı düşüncelerim var isme ozel nakışlı tulum alcam bebeğe kendime de sabahlık öyle bir foto çekinip buna da öyle bi ani bırakasım var

Bende hep 1 gece yatılır diye plan yapıyordum. Geçen hastane muhasebesiyle konuşurken öğrendim sezeryanlar iki gün yatıyormuş. Pek hoşuma gitmedi bu fikir
Ben aksam 10da dogum yaptim ertesi sabah 9 da ciktim hastaneden ama sezeryan olursa 2 gun diye biliyorum bende

Canım inan ayağa kalkıp kızımın kıyafetini bile nerde olduğunu gösterecek olsam toplasam 2 dakika sürmez ama hemen akıntı geliyor.yattığım yerden bağırıyorum o zamanda afedersin şeyin cizliyor.kadın desen birşey desem hi hi diyor.yani çatla öl yattığın yerde diyolar resmen.bana boşver diyolar nasıl bosverecen bir düzen var.bir tertip var ama iyice yayıldılar.Aman Allahım tek sağlık sıhhatle kucagimiza alalım yavrularımızı da .....

Doğrudur belki canım ama 2 defa spekulum ile rahim ağzından sıvı aldılar öldüm.şimdi yine öyle birşey felan yaparlar.gerçekten yoruldum.Rabbim yardımcımız olsun
Bebelerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler

Canim ben nisa hastanesine gidiyorum sana yakin olur mu bilmem ama memnunum ben yenibosnada

Canım hiçkimse annen bile olsa yanında senin düzenini tutturamaz. Ne eşin ne bakıcın senin gibi de evini çekip çeviremez. O yüzden gerçekten sıkma canını. Bırak birkaç ay daha böyle geçsin. Ne yapacaksın zorunluluk bu. Kendine ediyorsun o kadar stresin üzerine bir de bunları ekliyorsun. Bırak evin çivisi çıksın senin bebeklerini düşünürken çektiğin sana yeter. Bırak eşini biz bile anlayamayız az çok benzer korkular yaşadığımız halde senin halini. Son birkaç ayın artık bak ikizlerde yakında kurtaracaklar kendilerini. Sen doğumlarını ve sonrasında onlar için yapacaklarını hayal et boşver gerisini

Öyle haklısın canım.İnşallah bahşedebilirim bu durumla

Ben bu konuda fazla düşünmedim açıkçası. Sonlara doğru fikrim netleşir herhalde.

en azindan biriniz net. Bizim ikimizin de kafasi karisik
kuranda gecsin diye israrci olmadim kizimin adi yagmur ezgi ikisi de türkçe. Ahlakli bir insan olsun da ismi kuranda gecmesin bir sey olmaz.
O da çok beğendiğinden değil de başka isim bulamadığı için Tuna diyor. İçine sinen bulsa anında bırakırbu arada kız çocuğunda Ezgi ismini çok severim. Maşallah senin kızına da

takipteyim bende merak ediyorum :)

Ben yapmayacağım bana gerekliymiş gibi gelmiyor. Belki birkaç balon beğendim onları sipariş edebilirim. Böyle 4-5 balonluk bir süs. Başka yapmayacağım şuan için. Etrafımdakiler bir sürpriz yapmazsa

Ben yapacagim canim. Susler, ikramlik kurabiyeler, hediyelikler falan. Farkli hediyelik dusunuyorum ama bulamadim herkes gibi ayni olsun istemiyorum

Kızlar bende çok fazla bir şey düşünmüyorum
Genel kapı süsü terlik taç
Çikolata
Masa üstüne güzel etekli bir örtü
Kurupasta filan alırız
Şerbet filan yapacak mısınız

Cok kiziyorum esinede yardimci kadinada.
Sonucta onun cocugunu tasiyosun zaten sayili zaman az alttan alsa ne var
Yardimci kadinda para aliyo neden boyle davraniyo hakkiyla isini yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…