- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Oglumda kontrol diye gittim dogum yaptim ciktimKızlar bende çok fazla bir şey düşünmüyorum
Genel kapı süsü terlik taç
Çikolata
Masa üstüne güzel etekli bir örtü
Kurupasta filan alırız
Şerbet filan yapacak mısınız
Ne guzel iste eccuk kilo verirsinde boyunla kilon dengelenirMidem bulantısından açım bu gün
Son aylarda olması normalmiymiş allah allah deneyimliler ne diyor bu konudaMidem bulantısından açım bu gün
Aman canım el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış.sabır sabır işte ne yapayım.Cok kiziyorum esinede yardimci kadinada.
Sonucta onun cocugunu tasiyosun zaten sayili zaman az alttan alsa ne var
Yardimci kadinda para aliyo neden boyle davraniyo hakkiyla isini yapmiyor
Kuzum sen 32 haftadan sonra çalışacak mısın
Devam edersin maşalllah senin güzel geçiyor bide işinde belli kapalı yerdesin
Benim midem bulantılarım başladı
Ben de 17 aralıkta gideceğim inşallah
Tek dilediğim kızçemim beslenmeye devam ediyor , haftasıyla uyumlu olması
Sen evde masa kurarsın o zman kuZum:)Oglumda kontrol diye gittim dogum yaptim ciktim
Kizimda devlet hastanesinde dogum yaptim hazirlayamadim
Bundada yapmicam cunku kacta dogum yapacagim belli degil.Oglumdaki gibi gece dogum tapip sabah cikarsam kimse gelmez o yuzden o kadar masrafi riske atmaya gerek yok
Çok komik
Evet bazen kasıklar da oluyor ama normal diye düşünüyorumHayırlı akşamlar hanımlar. Umarım iyisinizdir. Bende 25 haftalık hamileyim. Vajinamda agrı oluyor bazen. Sizde de var mı acaba? Normal mi
Aynen bende de var doktora sordum çok ayakta kalmamaya çalış yorma kendini dedi.Hayırlı akşamlar hanımlar. Umarım iyisinizdir. Bende 25 haftalık hamileyim. Vajinamda agrı oluyor bazen. Sizde de var mı acaba? Normal mi
İnşallah kuZum onlar iyi olsundaKuzum iyi hissedersem 34e kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım.
benim de midem iyi değil yediklerimi öğütmüyor sanki.
inşallah yavrularımız iyidir.
Pera sanki mideme baskı yapıyorSon aylarda olması normalmiymiş allah allah deneyimliler ne diyor bu konudageçmiş olsun canım
Ben deterjanda bunu denemekle başlayacağım bakalım içeri en doğal olan diye araştırdım
Bu deterjan konusunda ilk birkaç ay temiz içerikli bir deterjan kullanıp sonra normal sıvı deterjanlar ile devam etsek sorun olur mu ki. Alerjen bir durum yoksa bu deterjanlara, makinenin harcadığı suya elektriğe para yetişmez.
Siveno düşünüyorum bende geçen indirimde iken alsaydim keşke diyorum.
Ayrıca bu temiz içerikli deterjanlar leke çıkaramıyor kaka falan sızar ise boşuna yıkanmış olur. Bir dönem bor deterjanı bende kullandım tozundan çok rahatsız oldum hapsurup duruyordum bıraktım. Sadece sıvı deterjan kullanıyorum şimdi.
BEbek lekelerini çıkarırmı bilmiyorum. Ama ürünün sertifikaları bana iyi geldi güvenli olduğunu düşünüyorum
patikte koyucam hattadediğin gibi çok üşüyormuş ayaklar
Kızlar hastanede odasında masa süslemesi yapacakmısınız
Canim Rossman'larda satilan Domol ultra hassas sivi bebek deterjani var, ilk kizimda onu kullandim. Ustelik alerjikti, kokusuz,parfumsuz,ekolojik,koruyucu vs yok icinde. Fiyati hem ucuk degil, hem de ara ara yari yariya indirime giriyor.
Yukarda yazdim sivi deteejan bir dene istersen canim.
Bu sodasan dedigini needen aliyorsun canim, ben de denemek istiyorum.
Sahsen ben hic usumemistim. Yine de temkinli olmakta fayda var tabi.
Ben dusunuyorum, ama abartili degil. Hediyelikler 10 kadar, cikolata, kirabiye ya da cakepops, bir iki de susleme o kadar.
Bakıp deneyeceğim canım Bilgi için teşekkürlerCanim Rossman'larda satilan Domol ultra hassas sivi bebek deterjani var, ilk kizimda onu kullandim. Ustelik alerjikti, kokusuz,parfumsuz,ekolojik,koruyucu vs yok icinde. Fiyati hem ucuk degil, hem de ara ara yari yariya indirime giriyor.
Yukarda yazdim sivi deteejan bir dene istersen canim.
Bu sodasan dedigini needen aliyorsun canim, ben de denemek istiyorum.
Sahsen ben hic usumemistim. Yine de temkinli olmakta fayda var tabi.
Ben dusunuyorum, ama abartili degil. Hediyelikler 10 kadar, cikolata, kirabiye ya da cakepops, bir iki de susleme o kadar.
Bir de hepimiz mart ayina toplanmisiz sanki planli gibi... bu kadar sikintili onca anayi bi arada gormek de imkansiz..Önemli ciddi bir sorun olmasında KuZum
Yarısından çoğu bitti Allah ın izniyle
Ama ben cidden gebelikten bu kadar stres sıkıntı tahmin etmezdim
Her an bir korku stres oluyormuş ister istemez
İnşallah çilekeş mart analarının sonu güzel olurBir de hepimiz mart ayina toplanmisiz sanki planli gibi... bu kadar sikintili onca anayi bi arada gormek de imkansiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?