2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim.. sebebini bilmiyorum ama icimde hic iyi hisler yok bu hadiseden beri...
Merak etme hepimiz çok endişeliyiz ama kötü sonuçları düşünmemeye çalış. Şükür buralara kadar geldiler büyüdüler. İnşallah hepimiz evimize bebeklerimizle döneceğiz. İyi düşün iyi olsun, kötüyü çağırmayalım

Insallah canim.. sebebini bilmiyorum ama icimde hic iyi hisler yok bu hadiseden beri...
Öyle deme ve düşünme canımm Benim
Benim bebeğim için neler dediler belki bilirsin
Kürtaj yapmaya kalktılar düşük başlamış dediler
Onu atlattık sonra kalbi sabah dayanmaz dediler
Onu da atlattık yüzde 50 yaşama şansı verdiler
Allah a bin şükür 28 haftaya geldik
Şimdide beslenme sorunu var ama Allah ın izni ile Onuda atlatırız
Sen kalbini refah tut yaşananlar çok zor biliyorum
Ama bak doktorda çok ciddi bir durum görmemiş

kızlar ben daha şeker yüklemesi yaptıramadım. özele gidiyorum normalde ama şeker yüklemesini devlette yaptıracağım. hangi bölümden randevu almam gerekir?

Bende isim onerisi isteyecegim kizlar.. ilk kizimin adi zeynep. Klasik ve tek isim seviyorum. Elif dusunuyorum, esimde defne diyor. Siz ne dersiniz?

Elif cok severim, ama sanki agir geliyor bu isim, Defne ismi hem cok naif hem cok guzel, ben de Defne dusundum ama esim pek yanasmadi, İnci, Işıl da cok hosuma gidiyor ama etrafimizda var bu isimler.

Canim besiginizi cok begenmistim, alinti yapmistim ama sonra araya baska seyler girince kayboldu. Sepet besigi nerden ne kadara aldiniz acaba? Bir de icine uyku seti siparis ettim demistin sanirim onu da nerden ne kadara aldiginizi yazabilirsen sevinirim.

Bende isim onerisi isteyecegim kizlar.. ilk kizimin adi zeynep. Klasik ve tek isim seviyorum. Elif dusunuyorum, esimde defne diyor. Siz ne dersiniz?
Hayirli aksamlar benim de ilk kizimin adi
Zeynep.ikinciyi zülal koydum esim 3.zehra dusunuyor ama ben pek isinamadim z ile sartlandirdi kendini

Bende de dun aksamdan beri bi gariplik var sabah yururken resmen vajinama dogru birseyin indigini hissettim. Yavrum döndu mu ben anlamadim ama tekmelerini de resmen sabahtan beri kasiklarimda hissediyorum. İyice tedirgin oldum. Kucagimda bir yasinda bir de bebegim var resmen kaldirmaya korkuyorum.

Insallahh.. haklisin. Engel olmaliyim kendime, iyi dusunmek lazim her zaman...

Insallahh.. haklisin. Engel olmaliyim kendime, iyi dusunmek lazim her zaman...

Hatirliyorum canim unuturmuyum... bazen hisler agir basiyo insana.. bende oyle bi donemden geciyorum sanirim yada hormonlar.. bilemedim iste

Elif cok severim, ama sanki agir geliyor bu isim, Defne ismi hem cok naif hem cok guzel, ben de Defne dusundum ama esim pek yanasmadi, İnci, Işıl da cok hosuma gidiyor ama etrafimizda var bu isimler.
Ipek dedi bir de esim. Yok dedim :) klasik eski isimlerden sasmicam sanirim, gerci fazla bi secenek de yok ama :)

Haklisin z ile baslicak diye bi kaide yok.. 3 kiz annesi masallah sana :) 1 yasinda tekrar gebelik de cesaret isi, helal olsun :)

Benim bebegim ters suan makat gelisi, ayagi falan komple kasiklarimda. Teptikce tepiyor, o yuzden nasil hissediyorsan dogrudur o tekmeler. Ilkinde basi hep asagidaydi, ayagini kaburga kemigime dayardi 3 yasinda hala ayagi bi yere dayayip uyuyor. Daha erken ya, karninda pozisyon degisip durur, ilk kizim 37. Haftada boynundaki 2 tur kordonu cozdu :)

patikte koyucam hattadediğin gibi çok üşüyormuş ayaklar
28 aralikta karli bi sabahta hastanede idim, cayir cayir yanan kalorifer petekleri, simsiki kapali camlar, vallahi ne ayagimda ne ustumde hicbisey yoktu, bebek yanimda tabi bi yerde acamiyorum... tuvaletin camini acip oraya kaciyordum serinlemek icin bi de kisin ortasinda :)

Kızlar hastanede odasında masa süslemesi yapacakmısınız
O kadar cok kisi gelmez. Zaten benim dogum yuzde 90 universite hastanesinde olacak. Ziyaretci falan saatle gelebiliyor ancak. Ayrica normal dogumda bu suslemeleri yyetistirebilmek cok zor. Ama subat ayi icinde aldigim siselerin icine cakil tasi cikolata koyup susleyecegim. Guzel bir sepete ya da suslu buyuk bir kaba koyacagim. Zaten cicek falan da yollarlar onu da yan yana koyarim. Belki 2-3 balon. O da kizimin hosuna gitsin diye. Hosgeldin yagmur ezgi yazisi vardi mesela esim ben dogururken eve gelip bastirip tek tek kesip zimbalamisti bebek sekerine bu sefer daha erken davranmak lazim. Kizim dogmadan 4 gun once koymustuk ismi. O kadar gecikmeyiz bu sefer insallah. Bu sefer azicik makyaj yapmak istiyorum. Ilkinde cok soluk çıkmıştim 2 gece hic uyumayinca. Serbet yapmayacagim hastanede onunla kim ugrasacak. Evde yaparim onu bebek gormeye gelenlere veririm. Hastane ozel olsa baska seyler düşünürdüm bakalim fikrim degisebilir var daha zaman.

Bacaklar asagidadir. 1 kilo bebek cok kilo degildir ama cok kaldirmamaya calis yine de. Bence de z harfi ile baslasin 3 kiz cok birlik duygusu hissederler. Biz de 3 kiz kardesiz. Cok guzel bir sey gercekten. Bizim isimler anlamca benzer canan sevgi özlem. Hep ask dolu isimler. Ama iki kizin ismi ayni harfle baslasaydi biri farkli olsaydi dislanmis hissedilebilirdi. Zuhal zumra zumral falan da var. Ama isinamadigin isim de koymamak lazim. Saglikla gelsin yavrun

Elif biraz agir isim denmesine ragmen cok hosuma gidiyor. Kac tane elif tanidiysam hepsini sevdim. Defneden nedense hic hoslanmiyorum . Hangisi daha cok hosuna gidiyorsa onu koy. Bence annenin hakki daha cok isim konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…