2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gececek bak kaaac hafta gecti. Inan yattigim dönemde kayinvalidem annem o kadar iyi insanlar olmasina ragmen bi of dediginde cok üzülürdüm. Esim aman su yine mi bitti dediginde cok alinirdim. Ama ömür boyu yataga mahkum degilsin. Insanin duzenine baskasi karisti mi her sey bomb.k oluyor maleesef. Bebekler dogduktan sonra yavas yavas eski duzeni oturtursun.

kan uyusmazligi olan var mi arkadaslar?
Bizde grup uyusmazligi var onun icin bir sey yapilmiyor zaten. Bebek dogunca hafif sarilik oluyor sadece. Ben 0 pozitif. Esim AB pozitif. Ilk cocugumuz B pozitif. Oglan da A pozitif olursa takim tamamlaniyor, herkes ayri kan grubundan. Annemle aramizda kan uyusmazligi varmış. Annem 0 negatif, ilk bebegi 0 pozitif dogunca anti d igne yapilmis. Ben de ve kiz kardesimde hamilelikte de yapilmis. Ucumuz de 0 pozitifiz.
Sayfaları oku oku zor bitirdim. Maşallah ne çok konuşmuşsunuz ben de şeker yüklememi yaptım. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Darısı yaptırmayanların başına.
maaşallah kimsede sorun çıkmasın.

Sağol canım buraya kadar geldik. Sonuna kadar kimsede sorun çıkmaz umarım. Bakıyorum döngü bozulmamış yine uyanmışsın.
Ben de burun tıkanıklığından uyandım. Hala yatamadım.

Sağol canım buraya kadar geldik. Sonuna kadar kimsede sorun çıkmaz umarım. Bakıyorum döngü bozulmamış yine uyanmışsın.
Ben de burun tıkanıklığından uyandım. Hala yatamadım.
Burun tikanikligi fena. Sogani ikiye bölüp bas ucuna koy biraz ise yarıyor pis kokutuyor ama. Buhar makinesi varsa o da iyi gelir. Gebeyken nezle bile olmak eziyet gercekten hemen iyilesirsin insallah. Uyanigim 1bucuk saat oldu. Bozmadim duzenimi

Zerrin de hem klasik hem de beğendiğim bir isim. Z ile başlasın bence de.. birlik hissederler. Ayrıca 3 kız ne muhteşem bir şey..

Gece gece ne oldu. ne sikintilarin var? Insallah ekstra bir sey yoktur. Ben de midemin yanmaaindan uyuyamiyorum. 3ten beri ayaktayim.
Hem ben hem kızım fena hastayız. Gece sürekli ağlıyor. Hiç uyumuyor. İlaç içmiyor nedense. Dr asist verdi. Ama ne mümkün. Ateş düşürücü veremiyorum. Şaşırdım kaldım. Rabbim yardımcım olsun. İlk defa böyle hasta oldu. En son 1 yaşında diş çıkarırken ateşi çıkmıştı. Hastalıkla yeni tanıştı. O yüzden gereğinden çok fazla huysuz.

Ben bir aksilik olmazsa özel hastane de doğuracağım ama yine de sadece çikolata ve kapı süsü düşünüyorum. Diğer teferruatla ben sancı çekerken birinin uğraşması gerekli sanırım. Zaten allah izin ederse 1 gün ancak kalırız hastanede. Çok yakınlar gelir. O kadar süsü ancak foto çekimi yapanlar hazırlanır. Bir de ben benek sağlıklı mı eli ayağı düzgün mü diye düşünme stresinden bunları düşünemiyorum bile. İlkinde biz doğduktan sonra koyduk ismini. Bir türlü anlaşamamıştık eşimle. Ben hep masal istedim. Eşim klasik bir isim istedi. Hatta istersen roman koyalım diye dalga geçti. Gözde ismini de dayısı önerdi. Bunda hiç zorlanmadık direk Gökçe olsun dedik. Sen Ege’nin yanına buldun mu isim?

Cok cok gecmis olsun. Geceleri de birileri kalsa yaninizda cok iyi olurdu aslinda. Surup hic iciremiyorsan paronox s fitil al bugun ondan popoya koyarsin cok atesi varsa. Korkuyordur yavrum hastalık bilen cocuk bile cok huusuz oluyor. Sana da cok gecmis olsun

Bulamadik daha ama zaman var buluruz elbet. Kizim dun atakan ismini önerdi. Onceden delikan diyordu pelikan gibi

Günaydın kızlar. Gece uyandım bende yine her zaman ki gibi ama yazacak gücü bile bulamadım kendimde. O kadar yorgunum ki

-Piraye gece gece sana üzüldüm. Sen de bazen uyuyamiyorsun. Gun boyu sogukta yuru yuru mahvoluyorsun. Zor vallahi. Allah kolaylik versin. Isim seninki gibi acik alanda olsa ne yapardim bilmiyorum

Evet gerçekten boğazım kupkuru uyandım. Bu akşam denerim soğanı canım. Buhar Makinesi yok maalesef. Bir arkadaşım Bebek için de önermişti. Almak bebeğe fayda sağlar mı acaba ?

Bence de pozisyon degistirmistir, korkma oyle bisi olmazdir. Zümra ismi guzel uyar gibi geldi bana da.

Günaydın herkese... çok zor birkaç gün geçiriyorum. Umarım her şey geçer. Çok yoruldum

Cok cok gecmis olsun, Allah kolaylik versin, hem hamile hem de hastayken, hasta cocukla ugrasmak cok zor valla, ben de hastayim, acayip oksuruyorum, oksururken dogurcam diye de cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…