Geçmiş olsun canım. Havalar çok kötü. Okula gitmesen bari. Bu durumda ders anlatmak çok zor oluyor. Ben çok rahatsız değilim ama yine de çok konuşunca midem bulanıyor.Hem ben hem kızım fena hastayız. Gece sürekli ağlıyor. Hiç uyumuyor. İlaç içmiyor nedense. Dr asist verdi. Ama ne mümkün. Ateş düşürücü veremiyorum. Şaşırdım kaldım. Rabbim yardımcım olsun. İlk defa böyle hasta oldu. En son 1 yaşında diş çıkarırken ateşi çıkmıştı. Hastalıkla yeni tanıştı. O yüzden gereğinden çok fazla huysuz.
Uyuyordum aslında 1 hafta on gün öncesine kadar ama uyuyamaz oldum. 3 4 kere uyandım dün gece. Alıştım çok aşırı zorlanmıyorum. Yürümek iyi de geliyor. Eğer işim bu olmasaydı hayatta yürüyüş falan yapmazdım ben-Piraye gece gece sana üzüldüm. Sen de bazen uyuyamiyorsun. Gun boyu sogukta yuru yuru mahvoluyorsun. Zor vallahi. Allah kolaylik versin. Isim seninki gibi acik alanda olsa ne yapardim bilmiyorum
Onun hayalgücünü yesinlerDelikanli olacakmis buyuyunce o yuzde ismi delikan olsunmus
GünaydınGünaydınlar
dünden beri baş dönmesi/mide bulantısı var.. Üşüttüm mü naptım bilmiyorum
Yazik ya cocuga. Bazen acayip isimler koyuyolar ya cok üzülüyorum cocuklara.Onun hayalgücünü yesinlerdelikan olduğunu düşünsene bebenin adının
Buhar makinesi bebek küçükken de büyükken de cok ise yariyor hastaliklarda. Bu kac hafta once hasta oldum 3 gece calistirdik o olmasa zor uyurdumEvet gerçekten boğazım kupkuru uyandım. Bu akşam denerim soğanı canım. Buhar Makinesi yok maalesef. Bir arkadaşım Bebek için de önermişti. Almak bebeğe fayda sağlar mı acaba ?
Aynen. Bende sevmiyorum o tarz isimleri. Tiki isimler de hoşuma gitmiyor hiçYazik ya cocuga. Bazen acayip isimler koyuyolar ya cok üzülüyorum cocuklara.
Sağol canım. İnan ben de çok öksürüyorum. Zencefil içiyorum bol bol.Bence de pozisyon degistirmistir, korkma oyle bisi olmazdir. Zümra ismi guzel uyar gibi geldi bana da.
Cok cok gecmis olsun, Allah kolaylik versin, hem hamile hem de hastayken, hasta cocukla ugrasmak cok zor valla, ben de hastayim, acayip oksuruyorum, oksururken dogurcam diye de cok korkuyorum.
Mecbur geleceğim okula. Rapor aşınca müdür ağız burun kıvırıyor. Şimdi rapor alsam 33. Haftada çalışabilir raporuna laf eder.Geçmiş olsun canım. Havalar çok kötü. Okula gitmesen bari. Bu durumda ders anlatmak çok zor oluyor. Ben çok rahatsız değilim ama yine de çok konuşunca midem bulanıyor.
Günaydın canım herşey yolunda iyisin dimiGünaydın herkese... çok zor birkaç gün geçiriyorum. Umarım her şey geçer. Çok yoruldum
Çok şükür sadece hastalıkla uğraşıyoruz. İnşalşah en kısa zamanda atlatırız. Kış benim mevsimim değil. Hiç sevmiyorum ya baharlara aşığımGünaydın canım herşey yolunda iyisin dimi
Canım annemler halletti beşik işini. Uyku seti sipariş etmedimde. Yatak kenarına iskandinav tarzı örgü şeklinde koruyucular vardı onu aliexpressten sipariş ettim.Canim besiginizi cok begenmistim, alinti yapmistim ama sonra araya baska seyler girince kayboldu. Sepet besigi nerden ne kadara aldiniz acaba? Bir de icine uyku seti siparis ettim demistin sanirim onu da nerden ne kadara aldiginizi yazabilirsen sevinirim.
Ben ZAten sana üzülmekle geçiriyorum hamileliğimi artık ağırlaşmaya başlayacaksın dikkat et kendine bütün gün sokaklardasın zatenAtlattım dünü de ama mahvoldum
Canimmmm o kadar sevindimki sukurler olsun Allaha insallah hersey guzel ilerler saglikla alir kucagina bizde pazar gunu ogrenicez haber veririm canimGünaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısıhilalcikk görümcesine inşallah
Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısıhilalcikk görümcesine inşallah
3 gece fitil kullandımHerkese merhaba uzun zamandir giremiyordum. Herkes iyidir umarim. Benim sari akintim var gecenlerde sabah tuvalete gittigimde bol miktarda peceteye geldi doktoru aradim fitil verdi dün gece 3. Gündü fakat hala devam ediyor akinti sabah ilk tuvaletle yogun bir sekilde fitille beraber geliyor sonra gun icinde de tuvalet sonrasi peceteye geliyor ayni seyleri yadayan var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?