2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onun hayalgücünü yesinler delikan olduğunu düşünsene bebenin adının

Benim kizim da Dirella olsun diyor, nerden uydurdu nerden aklina geldi hic bilmiyorum

Canim yonetmelik olarak 32 den sonra herhangi bir nedenle kullanilan rapor ya da izinler dogum sonrasina aktarilmiyor, ama bu uygulama biraz keyfe keder, izni giren kisi mebbiste direk hafta olarak sayar yazarsa bir sikinti olmuyor, ama 32 den sonra raporu izni var mi diye kontrol edip oyle sayarsa haftalari sonraki izin suresinden dusmus oluyor, yani bu direk okul mudurlugunun insiyatifinde olmus oluyor.

Canım annemler halletti beşik işini. Uyku seti sipariş etmedimde. Yatak kenarına iskandinav tarzı örgü şeklinde koruyucular vardı onu aliexpressten sipariş ettim.

Canim rica etsem bana da atar misin linkini, bir bakayim merak ettim, ben de sepet besik alacagim da hosuma giderse ben de siparis veririm.

Yaaaa nasil sevindim anlatamam, Allah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin, isteyen herkese aratmadan nasib etsin Rabb'im.

Tum belirtiler hamile oldugunu gosteriyor bi test yapsana merak ettim

Ilahi, cok guldum, sen cok yasa e mi

Ohhh, ne guzel haberlerle gelmissin, bak biz demistik sana, iki doktorla devam etme bence de bosver, bu doktorun iyiymis.

canım hiç sancın fln yok mu? önemli bişey değildir inşallah..

https://tr.aliexpress.com/item/-/32890019645.html Linki bu canım bumper

inheaven ben varim. Daha yeni, Pazar gunu oldu az bi kanama dedigin gibi. Hatta lekelenme diyeyim. Ertesi gun doktora gittim, plasentanin rahim agzina yakin oldugunu, kanamanin bu yuzden oldugunu soyledi.

gokceyener canim ilk bebekte dogum pozisyonunu gec aliyor bebek.ikinci ucuncu gebeliklerde daha erken donemde donuyorlar.
Oglumda 35.haftada donmemisti doktor haftaya kadar donmezse sezeryan gunu vericem demistim saglik ocagindaki ebemiz secde pozisyonu al surekli doner demisti yaptim ve dondu.
Daha haftamiz yok erken daha cookkkk döner

canım hiç sancın fln yok mu? önemli bişey değildir inşallah..
Hiç sancım yoktu. Arada olan rahim buyumesinden kaynaklı diye düşündüğüm hafif kasılmalarım var sadece. İş yerinde çok stresli ve koşturmacalı bir gün gecirdim. Ondan olabilir diye düşünüyorum. Amin canım tesekkur ederim Insallah onemli değildir.

inheaven ben varim. Daha yeni, Pazar gunu oldu az bi kanama dedigin gibi. Hatta lekelenme diyeyim. Ertesi gun doktora gittim, plasentanin rahim agzina yakin oldugunu, kanamanin bu yuzden oldugunu soyledi.
Cok gecmis olsun. Ne yapmak gerekiyormuş acaba boyle olunca? Duzelen birseymi ki. Insallah iyi olursun canım.

Kızlar merhaba bu takım hediye geldi bugün benim oğlum olacak ayakkabı kız ayakkabısı gibi mi duruyor?içinde değişim fişi var değiştireyim mi size bi sormak istedim.Bir de bu hastanede mi kullanıyor evde mi af buyurun ama vallahi bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 58
Cok gecmis olsun. Ne yapmak gerekiyormuş acaba boyle olunca? Duzelen birseymi ki. Insallah iyi olursun canım.
Beklicez, cinsel iliski ve agir is yok, onun disinda yatmana gerek yok dedi. O gunden beri az as kanama devam ediyor bu arada, haftaya kontrole gel oncesinde bisey olursa konusalim dedi. Bir onceki hafta ayrintilida hicbisey yokken ertesi hafta boyle biseyin varligi... benimde canim cok sikildi tabi. Sende haber ver doktora gidince, merak ederim. Sanada gecmis olsun muhtemelen plasenta asagidadir. Bu kadar hafta en ufak kanama olmayip bu haftada baslamasi da extra tuhaf

Ayakkabı kız bebek için hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…