Başın sap olsun canım. Okuruz tabii ki. Mekanı cennet olsun.Kızlar anneannemi kaybettim
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
Onun hayalgücünü yesinlerdelikan olduğunu düşünsene bebenin adının
Günaydın kızlar. Ya aramızda okulda idareci olanlara soruyorum. 32. Haftadan sonra diyelim ki grip olduk aile hekimi ya da dişçi rapor verdi bu rapor Doğum izninden düşmez diye biliyorum. Yalnızca kadın Doğumdan aldığımız rapaorşar Doğum izninden düşer diyeduydum. Doğru mu yanlış mı acaba?
Canım annemler halletti beşik işini. Uyku seti sipariş etmedimde. Yatak kenarına iskandinav tarzı örgü şeklinde koruyucular vardı onu aliexpressten sipariş ettim.
Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah
Tum belirtiler hamile oldugunu gosteriyor bi test yapsana merak ettim
Bu arada doktor kontrolumuzden geldik bugun ozel hastanede randevumuz vardı
10 gun once devletteki gibi iri kesin sezeryan falan demeditoplam 6 kg almısım ona da cok normal dedi, boyle devam edelim dedi.
içim o kadar rahatladı ki.. 770 gr ve 33 cm mis.. Gayet normal sınırlarında bir bebek asla iri falan degil dedi..
ters duruyor di mi dedim.. hayır 36 ya kadar doner bu haftalarda boyle durması cok normal ve uygun dedi. bacakları soldaydı on gun once kıvrılmıs sag tarafıma almıso rahat ettigi alana gore hareket eder hic endiselenme dedi.
fetal kardiyo baktı tekrar, centiklesme, direnc falan baktı hic bir sorun yok dedi Rabbime bin sukur
Kafamı karıstırmaması adına artık devlete gitmemeye karar verdik... kontrollu olsun diye ikisine gidiyorduk ama sanırım gereksiz
canım hiç sancın fln yok mu? önemli bişey değildir inşallah..Iyi aksamlar kızlar. Canim cok sıkkın. Bugun camasirimda 10 12 nokta kadar kan farkettim. Cok az oldugu icin ilk basta endise etmemistim ama yinede doktorumu aradim. yarin sabahtan hemen gel dedi bu arada miktarda artma olursa acile başvur dedi. Icime korku düştü bebegime bisey olursa diye. Aranizda boyle birsey yaşayan oldumu? Umarim kotü bisey çikmaz.
Benim kizim da Dirella olsun diyor, nerden uydurdu nerden aklina geldi hic bilmiyorum
Canim yonetmelik olarak 32 den sonra herhangi bir nedenle kullanilan rapor ya da izinler dogum sonrasina aktarilmiyor, ama bu uygulama biraz keyfe keder, izni giren kisi mebbiste direk hafta olarak sayar yazarsa bir sikinti olmuyor, ama 32 den sonra raporu izni var mi diye kontrol edip oyle sayarsa haftalari sonraki izin suresinden dusmus oluyor, yani bu direk okul mudurlugunun insiyatifinde olmus oluyor.
Canim rica etsem bana da atar misin linkini, bir bakayim merak ettim, ben de sepet besik alacagim da hosuma giderse ben de siparis veririm.
Yaaaa nasil sevindim anlatamam, Allah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin, isteyen herkese aratmadan nasib etsin Rabb'im.
Ilahi, cok guldum, sen cok yasa e mi
Ohhh, ne guzel haberlerle gelmissin, bak biz demistik sana, iki doktorla devam etme bence de bosver, bu doktorun iyiymis.
:) doner buyuk ihtimalle merak etme daha erken. Iste anneyi biraz zorluyorlar boyleBenimde makat gelis canım butun tepinmeleri hissediyorum :) ilk bebek biizm ama doktorumuz donecegini soyluyor henuz erken diyor..
Masallah kızına canım benim
https://tr.aliexpress.com/item/-/32890019645.html Linki bu canım bumper
Basin saolsun.. allah mekanini cennet eglesin..Kızlar anneannemi kaybettim
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
Ben bunları bir süredir arıyordum çok istediğim birşeydi o yüzden aldımCok tatliymis, ama bana biraz pahali geldi
Hiç sancım yoktu. Arada olan rahim buyumesinden kaynaklı diye düşündüğüm hafif kasılmalarım var sadece. İş yerinde çok stresli ve koşturmacalı bir gün gecirdim. Ondan olabilir diye düşünüyorum. Amin canım tesekkur ederim Insallah onemli değildir.canım hiç sancın fln yok mu? önemli bişey değildir inşallah..
Cok gecmis olsun. Ne yapmak gerekiyormuş acaba boyle olunca? Duzelen birseymi ki. Insallah iyi olursun canım.inheaven ben varim. Daha yeni, Pazar gunu oldu az bi kanama dedigin gibi. Hatta lekelenme diyeyim. Ertesi gun doktora gittim, plasentanin rahim agzina yakin oldugunu, kanamanin bu yuzden oldugunu soyledi.
Beklicez, cinsel iliski ve agir is yok, onun disinda yatmana gerek yok dedi. O gunden beri az as kanama devam ediyor bu arada, haftaya kontrole gel oncesinde bisey olursa konusalim dedi. Bir onceki hafta ayrintilida hicbisey yokken ertesi hafta boyle biseyin varligi... benimde canim cok sikildi tabi. Sende haber ver doktora gidince, merak ederim. Sanada gecmis olsun muhtemelen plasenta asagidadir. Bu kadar hafta en ufak kanama olmayip bu haftada baslamasi da extra tuhafCok gecmis olsun. Ne yapmak gerekiyormuş acaba boyle olunca? Duzelen birseymi ki. Insallah iyi olursun canım.
Canım mevsimlerine bir bak istersenkış için yazmamış , birde beden kısmını niye öyle aylık vermişler anlamadım normalde 1-2 yaşa kadar kullanılıyorlar çünkühttps://m.tr.aliexpress.com/item/32...addle-Sleeping-Kids-Bag-Infant-Bedding-Animal
Kizlar bu urun hakkinda ne dusunuyosunuz??
Ayakkabı kız bebek için hakikatenKızlar merhaba bu takım hediye geldi bugün benim oğlum olacak ayakkabı kız ayakkabısı gibi mi duruyor?içinde değişim fişi var değiştireyim mi size bi sormak istedim.Bir de bu hastanede mi kullanıyor evde mi af buyurun ama vallahi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?