2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mevsimlerine bir bak istersenkış için yazmamış , birde beden kısmını niye öyle aylık vermişler anlamadım normalde 1-2 yaşa kadar kullanılıyorlar çünkü
Smdi canim bundan alck olursak kislik olarak mi almak gerek ki yeni dogdugunda kundak yapmamak icn bunu giydirip uzerinden battaniye ortsek nasil olur acaba diye dusundm

Canim kiz ayakkabisi bu degistir bence

Ben de normal kundak daha cok sıkar bunlar dha genis gorunuyo dye aslbda buna yonelmistim hatta bi benzerini kendim dikip denemeyi dusunuyodm hafif dha bol olck sekilde

kızlar ödemim var biraz ayak bileklerimde çoraplar iz yapıyor. bi çözümü var mı bu ödemin. su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince. sizlerden de var mı bu şekilde olanlar

Valla bilemiyorum ben ama bakalım anneler ne diyecek geronimo_s 4body1soul
Ben kizima hic kundak yapmadim. Cunku kollari yukari atarak yatmayi seviyordu. belli sure sonra bir bucuk aylikken kundak yapayim dedim tabi kabul etmedi. oglumda muslin bezle kundak yapmayi dusunuyorum ozel bi kundak alma fikrim yok simdilik. Kundak uzerine delikli battaniye ortebilirim. Delelikli battaniyenin ayak kismini yine de yatagin ucuna sıkıştırırim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…