Maviliğine aldandı herhaldeAyakkabı kız bebek için hakikaten
Smdi canim bundan alck olursak kislik olarak mi almak gerek ki yeni dogdugunda kundak yapmamak icn bunu giydirip uzerinden battaniye ortsek nasil olur acaba diye dusundmCanım mevsimlerine bir bak istersenkış için yazmamış , birde beden kısmını niye öyle aylık vermişler anlamadım normalde 1-2 yaşa kadar kullanılıyorlar çünkü
Galiba
Maviliğine aldandı herhalde
Valla bilemiyorum ben ama bakalım anneler ne diyecekSmdi canim bundan alck olursak kislik olarak mi almak gerek ki yeni dogdugunda kundak yapmamak icn bunu giydirip uzerinden battaniye ortsek nasil olur acaba diye dusundm
Kızlar anneannemi kaybettim
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
Bir çocuğu bu kadar sıkışık sarmalamak bence iyi değil ve Durmaz çoğu Bebek bağırıp çağırır diye düşünüyorum. Gelişim açısındanda düşünürsek ben kullanmayı tercih etmem, normal ince bir kundak ile yapmak daha iyi diye düşünüyorum.https://m.tr.aliexpress.com/item/32...addle-Sleeping-Kids-Bag-Infant-Bedding-Animal
Kizlar bu urun hakkinda ne dusunuyosunuz??
Canim kiz ayakkabisi bu degistir benceKızlar merhaba bu takım hediye geldi bugün benim oğlum olacak ayakkabı kız ayakkabısı gibi mi duruyor?içinde değişim fişi var değiştireyim mi size bi sormak istedim.Bir de bu hastanede mi kullanıyor evde mi af buyurun ama vallahi bilmiyorum
Ben de normal kundak daha cok sıkar bunlar dha genis gorunuyo dye aslbda buna yonelmistim hatta bi benzerini kendim dikip denemeyi dusunuyodm hafif dha bol olck sekildeBir çocuğu bu kadar sıkışık sarmalamak bence iyi değil ve Durmaz çoğu Bebek bağırıp çağırır diye düşünüyorum. Gelişim açısındanda düşünürsek ben kullanmayı tercih etmem, normal ince bir kundak ile yapmak daha iyi diye düşünüyorum.
Yarın ilk işim olacak teşekkürlerCanim kiz ayakkabisi bu degistir bence
Nasil bsy canm bana atar msn ozelden.. bu kundak meselesi aklima takiliyo yaa
Fotoğraftaki Bebek baskı altında gibi göründü banaBen de normal kundak daha cok sıkar bunlar dha genis gorunuyo dye aslbda buna yonelmistim hatta bi benzerini kendim dikip denemeyi dusunuyodm hafif dha bol olck sekilde
Ben kizima hic kundak yapmadim. Cunku kollari yukari atarak yatmayi seviyordu. belli sure sonra bir bucuk aylikken kundak yapayim dedim tabi kabul etmedi. oglumda muslin bezle kundak yapmayi dusunuyorum ozel bi kundak alma fikrim yok simdilik. Kundak uzerine delikli battaniye ortebilirim. Delelikli battaniyenin ayak kismini yine de yatagin ucuna sıkıştırırim.
Bende uyuyamıyorumBu sefer 1bucukta kalktim. Dizi izliyorum. Uyumam lazim uykum yok off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?