- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Ne zaman diger kontrolun
Kızlar anneannemi kaybettim
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
Yeni gördüm başın sağolsungeçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://
Başın sağolsun senin de tekrardan...
Bende 16 kasımda gördüm en son. Hareketleri başladığından beri her hafta gidip bakmaktan vazgeçtim artık19 aralıkta.
Senin de basin sagolsun canim mekani cennet olsn insallahYeni gördüm başın sağolsungeçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://
Seninki ne zaman canim bnmki bu pazartesi en son 10kasimda gitmistimBende 16 kasımda gördüm en son. Hareketleri başladığından beri her hafta gidip bakmaktan vazgeçtim artık
SEPTEMBER LOVE , benim ve senin kontrollerimiz peşpeşe o zmaan. Bu sefer geçmiyor vakit ama bende gidip iyi şeyler duymak istiyorum.
18 inde benim kiSeninki ne zaman canim bnmki bu pazartesi en son 10kasimda gitmistim
Canım başınız sağ olsun çok üzüldümKızlar anneannemi kaybettim
İnşallah önemli birşey çıkmaz belki plasenta falan aşağıdadır, devam etmez umarımIyi aksamlar kızlar. Canim cok sıkkın. Bugun camasirimda 10 12 nokta kadar kan farkettim. Cok az oldugu icin ilk basta endise etmemistim ama yinede doktorumu aradim. yarin sabahtan hemen gel dedi bu arada miktarda artma olursa acile başvur dedi. Icime korku düştü bebegime bisey olursa diye. Aranizda boyle birsey yaşayan oldumu? Umarim kotü bisey çikmaz.
Başınız sağ olsun arkadaşlar. Allah rahmet eylesin.Yeni gördüm başın sağolsungeçen cuma da biz pamuk dedemizi kaybettik bana da söylememişler yolda birinden öğrendim işten izin alıp gitmiştim eve.. hamileyken daha bi üzücü geliyo kayıplar.. ://
Geçmiş olsun canım. Kendini yoracak birşey mi yaptın acaba. Uzan dinlen bence. Umarım her şey yolundadır.Iyi aksamlar kızlar. Canim cok sıkkın. Bugun camasirimda 10 12 nokta kadar kan farkettim. Cok az oldugu icin ilk basta endise etmemistim ama yinede doktorumu aradim. yarin sabahtan hemen gel dedi bu arada miktarda artma olursa acile başvur dedi. Icime korku düştü bebegime bisey olursa diye. Aranizda boyle birsey yaşayan oldumu? Umarim kotü bisey çikmaz.
Hemde nasilll 11.11 beni mahvetti kredi karti ekstrem maasimdamm fazla geldiKuZum sende indirimleri yakından takip ediyorsun
Gözünüz aydın cnm çok sevindm Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin inşallahGünaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah
Başınız sağolsunKızlar anneannemi kaybettim
Canım başın sağ olsun Rabbim sabır versin inşallah.Allah razı olsun kızlar
İyiyim şükür
canım düzelecek ben de endişe etmiştim yalan yok hatta orası da kilo aldığı için çatladıay bana cevap verin kukum artık böyle mi kalcak kalmasın estetik yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?