2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben olsam değiştirirdim daha şade bir şey alırdım canım. Tabi ki benim fikrim bu.

Günaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.

Pera etkilenmesin diye ağlamadım kimse Yanımda konuşup ağlamıyor , bu gün herkez cenaZede beni götürmüyorlar ben evdeyim arkadaşlarımız gelecek onlarla dışarı çıkacağız bana da iyi gelecektir.
Doktor asla söylemeyin demiş ama ölum bu kaç gün saklanırdı
KuZum kardeşine dua edeceğim , inşallah heyet raporundan geçer ve bekçiliğe hak kazanır
Ne zaman belli olacak
Sende bol bol meyve ye vitamin al

Hiç uyumadım gözümü kapatamıyorum
Bide üstüne üzüntü eklenince herhalde o yüzden uyuyamadım
Buyuk ihtimalle canim. Ben de yagmura hamileyken dogumdan 15 gun once esimin dedesini kaybettik. Hem de 68 yasindaydi. Ve cok ani vefat etti. Kayinvalidem eşim falan apar topar Bursa'ya gittiler. Ben de o zaman cok etkilenmistim. Cok tatli bir adamdi benim dedelerim anneannem babaannem 2000-2008 arasi 2ser yil arayla vefat ettiginden kendi dedem yerine koymustum. Canim her sey Allahtan hastaligi var miydi bilmiyorum ama Allah yattigi yerde dinlendirsin. Uzmemeye calis kendini biraz farkli seylerle ilgilen

Cenazeye gitmemekle cok cok iyi yaptin. Ama aglaman bence cok sorun degil. Bagira bağıra kendini yerden atip aglamadigin surece bir sey olmaz. Icine atma aman. Bir de arkadaslarla cikmak iyi gelir

Hiç
Bilmiyoruz canım. Pazartesi normal raporlar emniyete teslim edilecek. Sonra heyete çağrılacaklar. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kKeşke baştan olmasaydı böyle yüzüp yüzüp kuyruğundayken elenmek insanın canını daha çok acıtıyor.
Senin de dışarda olman sana iyi gelecektir. Hayat işte. Hepimize farklı sıkıntılar dertler veriyor. Yapacak bir şey yok. Allahtan geleni kabul etmekten başka.

Günaydın. İnşallah elemezler. Sorun çok büyük değilse bir umut belkide elemezler canım. Hakkında hayırlısı olsun.

S ssule07 dun calisabilirle ilgili bir seyler yazmissin. Benim planim şuydu. 32 haftam 15 ocakta bitiyor. 36ya kadar calisabilir raporu alip ocagin son haftasi yillik izin almayi sonra da subatin ilk haftasi yani 4-5 şubatta 36 olmadan izne ayrılmayı düşünüyorum. 35. Haftada izne cikmis olacagim yani. Subat ilk haftasi çıkınca dogum oncesi ve sonrasi iznim toplam 16 olacak degil mi? 657 ye tabiiyim ben.

Cenazeye gitmemekle cok cok iyi yaptin. Ama aglaman bence cok sorun degil. Bagira bağıra kendini yerden atip aglamadigin surece bir sey olmaz. Icine atma aman. Bir de arkadaslarla cikmak iyi gelir
Bu gün Tekirdağ’dan arkadaşlarımız gelecekti
O proğramı iptal ettirmedik
Herkez gözümüm içine bakıyor bi şey olmasın diye
Dün akşam bile Pera hepsinin yüzünün güldürdü
Her karnımı sevene öyle tepki verip tepindiki karnımda
Daha doğmadan moral Kaynağı işte

Insallah tedavi edilebilir cozulebilir bir seydir. Bekçilik kosullari ve maaslari son zamaarda cok iyi diye duymustu. Insallah gecer heyetten.

-Piraye gunaydin bu arada

Naber canım? Hiç mi uyumadın bugün nasıl ayakta kalacaksın. Yorgun olursun ölüm her zaman acıtıyor ama yapacak bir şey yok malesef çok düşünmemeye çalış. Allah rahmet eylesin
Eşim tembih etti arkadaşlar gelene kadar yataktan çıkma diye öğlene kadar oyalanırım sonra duş alıp ayağa kalkarım
Gece çok kalmam erken yatar dinlerim
Allah razı olsun sağol canım

Eşim tembih etti arkadaşlar gelene kadar yataktan çıkma diye öğlene kadar oyalanırım sonra duş alıp ayağa kalkarım
Gece çok kalmam erken yatar dinlerim
Allah razı olsun sağol canım
Canım duş alıp dışarı çıkma bence. Ben öyle hasta oldum. Dışardan gelince al. Ya da saçını ıslatma. Havalar kötü hamilelikte daha çabuk hasta oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…