Haftasonu bu saate ayakta işimiz neInsallah tedavi edilebilir cozulebilir bir seydir. Bekçilik kosullari ve maaslari son zamaarda cok iyi diye duymustu. Insallah gecer heyetten.
-Piraye gunaydin bu arada
Uyumaya çalış istersen biraz. Belki uyuyabilirsin bir iki saatEşim tembih etti arkadaşlar gelene kadar yataktan çıkma diye öğlene kadar oyalanırım sonra duş alıp ayağa kalkarım
Gece çok kalmam erken yatar dinlerim
Allah razı olsun sağol canım
Insallah tedavi edilebilir cozulebilir bir seydir. Bekçilik kosullari ve maaslari son zamaarda cok iyi diye duymustu. Insallah gecer heyetten.
Amin canım inşallah. Nasipse gelir hinden yemenden. Nasip değilse ne gelir elden.
-Piraye gunaydin bu arada
He vallaHaftasonu bu saate ayakta işimiz ne
Doğru söylüyorsun kuZum hastalığa davetiye çıkarmak olurCanım duş alıp dışarı çıkma bence. Ben öyle hasta oldum. Dışardan gelince al. Ya da saçını ıslatma. Havalar kötü hamilelikte daha çabuk hasta oluyor insan.
Yok kuZum artık uyuyamam güzel bir kahvaltı hazırladım Pera kuşumla kahvaltı yapacağızUyumaya çalış istersen biraz. Belki uyuyabilirsin bir iki saat
canim bende dua edicem insallah heyet raporundan da sıkıntısız bir sekilde gecer ve calismaya baslarGünaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.
23. Hafta bebeğin 1 gün boyunca kipirdamamasi normal mi acaba
Sağol canım. İnşallah.canim bende dua edicem insallah heyet raporundan da sıkıntısız bir sekilde gecer ve calismaya baslar
Ay evet ya aynenn böyle oluruz:)
Şimdi yedim biraz yurudum bekliyorum bakalım çok canımı sıktı böyle olmasiçikolata yedin mi?
elinle dürttün mü?
eğer bunlara rağmen hareket etmiyorsa doktora gitmekte fayda var.
en azından için rahat eder.
Ben simdiden 3. Gibiyim
Ben simdiden 3. Gibiyim
Uyuya biliyorsan ne güzel kuZumGunaydn kizlarr surekli wc icn kalkyrm her donusumde de karnimn agrisindan uyanir gibi oluyorm ama sanirim ben uykum agir basiyo geri uyuyorm valla smdilik uykusuzluk sorunum hortlamadi benim insallah boyle gider..
SEPTEMBER LOVE canm hava buz bak sakin dus alip cikma disari oralar daha cok ruzgarlidir hem.. kendini uzmene izin vermemis bak prenses afferin ona
Sen bizden iyi okursun senin kızın bizimkilerden daha büyük. Biz o resimdekinden de vahim oluruz. Önceden saçıma maşa yapmadan dışarı çıkmazdım. Şimdi sabah karnımda bir tane kucağımda bir tane. ayakkabılar elimde nasıl işe gidiyorum bilmiyorum.Ben simdiden 3. Gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?