2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim bende dua edicem insallah heyet raporundan da sıkıntısız bir sekilde gecer ve calismaya baslar

Günaydın kızlar hepinize... artık ağız tadıyla uyunmuyor. Eskiden iş güç olmasa da sabah 6:30 da kalkan ben geceler öyle zor geçiyor ki sabaha karşı dalınca 8:30 dan önce yataktan çıkamaz oldum.

Gunaydn kizlarr surekli wc icn kalkyrm her donusumde de karnimn agrisindan uyanir gibi oluyorm ama sanirim ben uykum agir basiyo geri uyuyorm valla smdilik uykusuzluk sorunum hortlamadi benim insallah boyle gider..
SEPTEMBER LOVE canm hava buz bak sakin dus alip cikma disari oralar daha cok ruzgarlidir hem.. kendini uzmene izin vermemis bak prenses afferin ona

Uyuya biliyorsan ne güzel kuZum
Kıymetini bil dün inanır mısın Haberi alınca 5 dk da 1 wc ye gittip geldim
Normalde geceleri 4-5 kere gidiyorum
Doğru söylüyorsun kuZum bide sahille gidecez

Ben simdiden 3. Gibiyim
Sen bizden iyi okursun senin kızın bizimkilerden daha büyük. Biz o resimdekinden de vahim oluruz. Önceden saçıma maşa yapmadan dışarı çıkmazdım. Şimdi sabah karnımda bir tane kucağımda bir tane. ayakkabılar elimde nasıl işe gidiyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…