Evin gecinligi varsa anne kesinlikle çoğuna bakmalı zaten bırakmak zor gelir dokuz ay taşıyıp birine bırakıp gitmek şimdiden beni sinirlendiriyor elden bir şey gelmiyor maalesef. İnşallah Rabbim rızkını verir bebeklerimizin. Eve biri bence de yerleşmesin iki yaşını geçince zaten kresler var alıyor derdini söylemesi yeter iyi takip ile krese gönderilir sonra.Başın sağolsun. Anladım canım zor olacak sizin için. Bide ikiz olunca. Allah yardımcınız olsun. Ozamana kadar eşin işe girecek olursa da artık bakıcı ayarlanır. Ben de kullanayım diyorum ama bakalım maddi anlamda zorlanmayız inşallah. Hem kendim bakayım istiyorum hemde evimize birinin yerleşme fikri hoş gelmiyor. Bakalım artık kısmet
canım geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah Allah korusun ❤iyi olmana sevindimDoktora gittim geldim çok sukür bir sıkıntı yokmuş. Hersey normal dedi doktor. Alttanda muayene etti. Akıntımda normalmiş. Herhangi bir kanama yaratacak durum yokmuş. Gebelikte çok az lekelenmeler olabiliyormus. Idrar kulturu istedi. Çarsamba kontrole gidecegim tekrar.
Eşim pek sıcak bakmaz ama bakalım o zamana çok var zatenEvin gecinligi varsa anne kesinlikle çoğuna bakmalı zaten bırakmak zor gelir dokuz ay taşıyıp birine bırakıp gitmek şimdiden beni sinirlendiriyor elden bir şey gelmiyor maalesef. İnşallah Rabbim rızkını verir bebeklerimizin. Eve biri bence de yerleşmesin iki yaşını geçince zaten kresler var alıyor derdini söylemesi yeter iyi takip ile krese gönderilir sonra.
Var mı resmî kuZumEvet vazgeçtik ikea dan. Eşim uğraşamayacağım onun içinin dizaynıyla dedi malum ben gidemiyorum. Daha iyi oldu evvelden beğendiğimiz bir tane vardı zaten mobilyacıda sonra daha sade ve şıklar diye ikeadan yapalım dedik ama döndük eskisine yine :)
Sen o büyümeyi 25 den sonra gör kuZum
Var mı resmî kuZum
En iyisini yapmışsınız
Evet canimBiz de aynen böyle dua ediyoruz. Rabbim herkesin de bizim de hakkımızda hayırlı olanı versin.
Benimkiler temmuz ve agustosta dogdular 6 ay kundakladim.Sonrasindada sadece gunduzleri kundakladim.ince giydirip kundakliyordum.Yaz olduğundan heralde ben hiç kundak yapmadım. Ama sakin bir çocuğum vardı. Öyle çok kıpraşık değildi. Yattığı gibi kalkardı. Kundak kaç aya kadar yapılıyor ki. Eğer bunharekwtli falan olursa ince battaniyesleriyle kundak yapabilirim. Bir de diğeri yaz bebeğiydi bu kış bebeği olduğu için daha makul geliyor bana.
Cidden 33 musun4body1soul ohhh olsun o dahada bi zenginlik
doğurup atmışın işte cepte duruo ne güzel. ben burda 1 tane doğurcam die bi tarafım çıktı. yaşım olmuş zate 33
çok depresif gördüm bgn kendimi
@dry75betsy_pc @Ftszynp amaan kızçeler önceden o asortik kundaklar mı vardı? bide dünya paralar. mis gibi anamın yöntemiylen kundaklarım olur biter.
yaşla çok ilgisi var bence.. 20li yaşlardaki doğumla 30lular farklı oluyor..Cidden 33 musun
Anam ben mi kudurukmusum erken evlenmisimesimi 19 yasinda tanidim 22 yasinda nisan 23 te evlendim.Hatta hep derimki simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi diyorum
32 yasindayim suan.
Ama iclerinden en zor hamileligim bu oldu.Iki adim atsam agridan ölüyorum dayanacak gucum kalmadi
Cocugunu birakip calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.Kime birakacak olursa olsun.Evin gecinligi varsa anne kesinlikle çoğuna bakmalı zaten bırakmak zor gelir dokuz ay taşıyıp birine bırakıp gitmek şimdiden beni sinirlendiriyor elden bir şey gelmiyor maalesef. İnşallah Rabbim rızkını verir bebeklerimizin. Eve biri bence de yerleşmesin iki yaşını geçince zaten kresler var alıyor derdini söylemesi yeter iyi takip ile krese gönderilir sonra.
Hay masallah
Gule gule kullaninMaşallah ne güzelsin artık daha da hızlı büyüyecek :)
Inanmiyordum buna ama son 1 haftadir inanmaya basladim artkyaşla çok ilgisi var bence.. 20li yaşlardaki doğumla 30lular farklı oluyor..
Teşekkür ederizGule gule kullanin
Kiziminki bunun dort kapaklisi 7 sene oldu alali ne modasi geciyor ne baska bisey.Takim halinde yaptirmistik cok seviyoruz biz
Gün gün bile farkediyor canım artık. Üstü Dar giyinemiyorum pek ruhum daralıyor. Geniş giyiniyorum dışardan yeni yeni belli oluyor artık. Sağol kuzummm sende bi at görelim. Gittin mi kuaföreSen o büyümeyi 25 den sonra gör kuZum
Maşalllah size
O bacaklar üşür üşür
Baya hızlı büyüyor çık kırkıyırımMaşallah ne güzelsin artık daha da hızlı büyüyecek :)
Çok kibarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?