2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evin gecinligi varsa anne kesinlikle çoğuna bakmalı zaten bırakmak zor gelir dokuz ay taşıyıp birine bırakıp gitmek şimdiden beni sinirlendiriyor elden bir şey gelmiyor maalesef. İnşallah Rabbim rızkını verir bebeklerimizin. Eve biri bence de yerleşmesin iki yaşını geçince zaten kresler var alıyor derdini söylemesi yeter iyi takip ile krese gönderilir sonra.

canım geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah Allah korusun ❤iyi olmana sevindim

Eşim pek sıcak bakmaz ama bakalım o zamana çok var zaten

Var mı resmî kuZum
En iyisini yapmışsınız

Eklentiler

• B2F75E56-D99E-42F8-977E-E4DFD59C96F9.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Benimkiler temmuz ve agustosta dogdular 6 ay kundakladim.Sonrasindada sadece gunduzleri kundakladim.ince giydirip kundakliyordum.
Digerleei yaz oldugundan son aylar nefes alamiyodum o yuzden bunu kisa denk getirdim

Cidden 33 musun
Anam ben mi kudurukmusum erken evlenmisim esimi 19 yasinda tanidim 22 yasinda nisan 23 te evlendim.Hatta hep derimki simdiki aklim olsa esimi tanidigim gun basardim nikahi diyorum
32 yasindayim suan.
Ama iclerinden en zor hamileligim bu oldu.Iki adim atsam agridan ölüyorum dayanacak gucum kalmadi

yaşla çok ilgisi var bence.. 20li yaşlardaki doğumla 30lular farklı oluyor..

Cocugunu birakip calismak zorunda olanlara Allah yardim etsin.Kime birakacak olursa olsun.
Ben ilk hamileligimde saglik sorunum nedeniyle biraktim.
Cocuklar oluncada arada bi anneme birakip disarda islerimi hallederdim.Bigun yine biraktim disari ciktim.Arada bi ariyorum napiyolar diye.Aradim aradim.Sonraki aramamda annem basti fircayi
Bi daha senin bebelerine bakmicam dedi
--anne noldu bisey mi yapti cocuklar
--cocuklarin bisey yaptigi yok akilli uslu duruyolar ama sen yapiyon.Senin telefonuna bakmaktan cocuklarla ilgilenemiyom dedi
Ki annem benden iyi bakar saolsun 2-3 saatte bile annemdeyken aklim kalirdi Allah calisan annelere yardim etsin

yaşla çok ilgisi var bence.. 20li yaşlardaki doğumla 30lular farklı oluyor..
Inanmiyordum buna ama son 1 haftadir inanmaya basladim artk

Pek yansitmayim diyorum ama artik cok zor geciyor gunlerim.Aksam dayimlar telefon ettiler gelicez diye inanki gelmeyin dedim.
Biliyorum dogumdan sonra sizden rahat olucam.Bebek durmasa bile onla ilgilenecek abisi ablasi var.En azindan yemegimi rahatca yaparim evimin islerini falan.Ama su gunlerim cok zor geciyor.Yaptigim sadece cocuklari okula goturup gelmek.Oda arabadan hic inmeden.Bide yemek yapmak abartili olmayan.Evi bile oglum supuruyo toz aliyo yavrum.Allah dayanma gucu versin hepimize

Gule gule kullanin
Kiziminki bunun dort kapaklisi 7 sene oldu alali ne modasi geciyor ne baska bisey.Takim halinde yaptirmistik cok seviyoruz biz
Teşekkür ederiz
Takım olarak alacaktık biz de ama, büyüyen beşik istemedik o kaldı. Odası 9m2 küçültmeyelim iyice dedik şifonyerde almadık. Karyolasını önceden beyaz aldık zaten bir dolabı kalmıştı. Tekstilleriyle falan güzel kontrast olacak farklı renkler diye düşündük. İnşallah düşündüğümüz gibi olur

Sen o büyümeyi 25 den sonra gör kuZum
Maşalllah size
O bacaklar üşür üşür
Gün gün bile farkediyor canım artık. Üstü Dar giyinemiyorum pek ruhum daralıyor. Geniş giyiniyorum dışardan yeni yeni belli oluyor artık. Sağol kuzummm sende bi at görelim. Gittin mi kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…