2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hay masallah copcatanlik yapacam diye yemiyon mu napiyon eccuk yi yi millet bulur kocayi bosver
Hayret güzel bir şey duydum senden yiyorum artık zaten yemeye başladığım için alıyorum artık ama bulantılarım da devam ediyor hala yürüyom diye herhalde çöpçatanlık yapmaktan yemeye sıra gelmiyor

Ablamda senin annene yaptığını bana yapmıştır o zaman garip gelmişti ama şimdi daha iyi anlıyorum.

Benim yaş 35 oldu 9 yıldır bekliyoruz, bazı şeyler artık kendiliğinden olursa olur yoksa kısmet diye başladık tedaviye. İlk zamanlar kim bakacak diye düşünmedim ama annelik böyle bir şey sanırım arada oturup konuyla ilgili düşünüp ağlama hissi geliyor. Rabbim yardım etsin çalışan annelere yoksa kimse evladını küçücükken evde bırakıp işe gitmek istemez.

Senin de zor geçiyor yorma kendini çok şükür çocukların akıllı yardımcı oluyorlar sana, sen kendine etme yeter.
Ben 35 yaşındayım yatarak geçiyor. Elli yaşinda kadınlar nasıl doğuruyor. Eski bir komşumuz vardı kadın ellisinde yanlışlıkla hamile kalıp doğurdu at gibi kadındı maşallah ama doğurduktan sonra çöktü.

İyi akşamlar mart anneleri
25 haftalık hamileyim 2 gündür karın ağrım var makata ve vajinaya baskıda hissediyorum sanki zorlanmış gibi kabızlık problemim yok, bebeğimde göbek deliğimin aşağısında yukarı çıkmadı hiç,
Sorum şu ki başına gelen varmı ,Rahim büyüdüğü için olabilirmi ya da usuttugum için. Korktugum noktada acaba erken doğum işareti yada ters giden bir şeyin işareti olabilir mi

SEPTEMBER LOVE senin mickeyli pijama takiminin bi benzerini aldm bugun pentiden 83 tlye buarada cok iyi indirim var pentide normal pijama takimlari 43 mu 48 mi neydi hani uyku maskeliler oluyo ya onlardan.. yakasi dugmeli degil diye almadm ama orda biri dedi ki hic gerek yok bitane dugmeli aldiysan digerlerinden alabilrsn fiyatlari uygunken dedi tshirtu kaldirip emziriyosun ztn bi sure sonra dugme ac kapa ugrasmiyosn dediler

Bi örnek giyeriz kuZumm
Bende 40 kusur fiyatlarda aldım pentiden pijama çok güzel
Geçen senede almıştım iki takım yıka yıka giyorum
Hiç bişey olmuyor
Bide külotları çok güzel çıkıyor aklında bulunsun
Onlarda indirimde baya aldım

Ciddi mi o zaman onalrdan da bakayim baya indirim var pentide cok hosuma gitti pijamalar da ama yakasi dugmeli degil diye almadim alim gitsin ozaman bi cesit dha olur fiyati da iyi dusmustu nette de ayni fiyatlar vardi netten alrm olmadi

Öğretmen arkadaşlar bir bakar mısınız? Benim 17 ocakta 32. Haftam doluyor çalışabilir raporu almayı planlıyordum 15 tatil dönüşü 4 şubatta da 34. Haftamda çalışamaz raporu alacaktım ama 15 tatil Doğum sonrası izne aktarılamıyormuş sanırım sizin bir bilginiz var mı?

Canim daha gecen sene arkadasm senin gibi yapti.. ben olmadigini sanmiyorm ayrica cok da guzel denk gelmis

iyi
iyi akşamlar canım..
soru ne yazıkki biraz hassas ve kimse net yorum yapamaz bence.. En sağlıklısı pazartesi bir muayne olman.. Hem içinde rahat eder

Bende şubatta ayrılıcam bu bilgiyi kim verdi ilk defa duydum doğruluğu yoktur inşallah

Ciddi mi o zaman onalrdan da bakayim baya indirim var pentide cok hosuma gitti pijamalar da ama yakasi dugmeli degil diye almadim alim gitsin ozaman bi cesit dha olur fiyati da iyi dusmustu nette de ayni fiyatlar vardi netten alrm olmadi
Kuzum geçen sene 2 tane aldım bütün kış giydim sayılır
İç çamaşırda öyle 5 li paketlerden alıyorum indirimdeyken 2/3 adet
Herşeyimiz önden düğmeli olmak zorunda değil yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…