2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk bebeğimde 27. haftadan itibaren işe gidemedim heyet raporu ve 32 de normal analık raporuna ayrıldım. Bunda koca göbeğimle çalışayım istiyordum ama olmayacak nasip . Sağlıkla gelsin yavrular

Yılbaşı indiriminde iyisinden ikili süt pompası yakalayan olursa unutmazsa beni etiketleyebilir mi.

Ayrıca süt pompaları hakkında fikri olanlar yazarsa sevinirim bir arkadaşım tekli Philips avent verecek ama yedek parça sorun sanırım pahalı gibi araştırdım. Aklımda lansinoh var ama hepsi hakkında iyi kötü yorumlar var. İkiz olacağı için ikili istiyorum ve ücretsiz izin kullanamayacak durumdayım mecburen alacağım. Fikri olan.

Canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim yarim kundak dusunuyodum artik daha da guclendi bu dusuncem.. kesinlikle soylediklerinde haklisin tecrube en onemli ansiklopediden daha onemlidir benim icin ve senin bu anlattiklarini kesinlikle gozonunde bulundrcm

İlk bebeğimde 27. haftadan itibaren işe gidemedim heyet raporu ve 32 de normal analık raporuna ayrıldım. Bunda koca göbeğimle çalışayım istiyordum ama olmayacak nasip . Sağlıkla gelsin yavrular
Herşeyin başı sağlık gerisini boşver en iyisi. Ben göbeğimi kaldırıp lavaboya zor gidiyorum şimdiden o vakitleri düşünemiyorum.

LAnsinoh 2li var bende. Çok memnunum indirim denk gelirse etiketlerim.

Yıllık izin bitiminde ücretsiz izin kullanabilirim ama dimi? Sıkıntı olmaz. Bakacağım artık insan kaynaklarını arayıp bi bilgi alacağım. Evet bizim işte çok sıkıntı personel. Herkesin dağıtım yaptığı bir alan var. Öyle olunca birinin gitmesi demek büyük sorun demek. Zaten açık var. Bakalım nasıl olacak.

Evet alabilirsin. Ücretsiz izin ücretli izinlerin bitimi itibari ile alınmaya baslanabilir ve toplamda 24 ay süresi var istersen arada kesip geri dönebilir istersen yeniden başlatabilirsin bu senin isteğine bağlı.
Kadronun sıkıntısı var evet dediğin gibi zor Rabbim yardım etsin inşallah.

Doktora gittim geldim çok sukür bir sıkıntı yokmuş. Hersey normal dedi doktor. Alttanda muayene etti. Akıntımda normalmiş. Herhangi bir kanama yaratacak durum yokmuş. Gebelikte çok az lekelenmeler olabiliyormus. Idrar kulturu istedi. Çarsamba kontrole gidecegim tekrar.

İnşallah canım. 12 ay kullanıp sonra bi 12 ay daha alabilirim bilmiyorum bebeğime bakacak kimse yok burda. Eşimin annesininde bebeğe bakmak için bize yerleşmesini istemem sen ücretsiz kullanacak mısın

Gözün aydin. Guzel haberler

İnşallah canım. 12 ay kullanıp sonra bi 12 ay daha alabilirim bilmiyorum bebeğime bakacak kimse yok burda. Eşimin annesininde bebeğe bakmak için bize yerleşmesini istemem sen ücretsiz kullanacak mısın
Benim eşim işsiz o bakacak mecburen ben çalışacağım. Annem babam rahmetli oldular. Kayınvalide yaşı var zaten gelse de kısa gelir gider. Eşim bakacak ben çalışacağım zaten ilk 6 ay süt izni var 3 saat müdür genel olarak öğlen gidilmesine izin vermiş bana da verir inşallah yarın gün çalışacağım süt sağım yapıp bırakırım öğlen geri dönerim. Durum el verse kesinlikle ücretsiz izni sonunda kadar kullanırdım.

Ücretsiz izin için bildiğim kadarıyla süre belirtmiyorsun istediğin kadar kullanır arada dönebilirsin bakacak biri olursa.

Gözün aydın canım, çok sevindim. Umarım bir daha yaşamazsın.

Başın sağolsun. Anladım canım zor olacak sizin için. Bide ikiz olunca. Allah yardımcınız olsun. Ozamana kadar eşin işe girecek olursa da artık bakıcı ayarlanır. Ben de kullanayım diyorum ama bakalım maddi anlamda zorlanmayız inşallah. Hem kendim bakayım istiyorum hemde evimize birinin yerleşme fikri hoş gelmiyor. Bakalım artık kısmet

Normal dolapçılardan aldınız dimi
İkea vazgeçtiniz
Evet vazgeçtik ikea dan. Eşim uğraşamayacağım onun içinin dizaynıyla dedi malum ben gidemiyorum. Daha iyi oldu evvelden beğendiğimiz bir tane vardı zaten mobilyacıda sonra daha sade ve şıklar diye ikeadan yapalım dedik ama döndük eskisine yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…