2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de sabah başlıyor ben uyyyana kadar devam aynı şeyi bende dusunuyorum ama gece wc ye kalktığımda hiç hareket yok tosunum benle uyuyup uyanior sanırım :)

Baska problem yok sancim daha artarsa yatis verecek daha da artarsa sezeryana alicam dedi

Olaylarin gizemi falan yok giz Allah seni netmeye emi
Esim yakinimizda yeni yapilan 4+1 bir site var oraya gecmek istiyor.Ayni fiyat oranin ekstra kapali otoparkida var.Bende bu halde tasinamam dedim.Sonra ilerisi icin oranin daha iyi olduguna karar verdim.Hem bura satilacak orayi al derken bebiste dogar belki.
Senin elin hizli cabuk toplanir yerlesirsin diyo.Ayiptir soylemesi pratigimdir bi is olunca sevmem hemen hallolsun yapayim derimde

Vallahi size 4+1 çok iyi olur 3 çocukla. Biz 4 kişilik aile olacağımız halde ben bile bir ara düşündüm 4+1 i.
İnşallah bekler bu bebişler hepsi aceleci çıktı

Oo hayırlı olsun efenim güle güle oturun şimdiden... geronimo_s haklısın valla. Benim eşimde diyor keşke bu daireyi alırken 4+1 alsaymışım diye, düşünemedim diyor. Biz üç kişi nasıl sığacağımızı düşünüyoruz hep. Konfor alanlarımıZdan vazgeçmekte zor geliyor. İki çocuk, üç çocuk hakikaten daha zor. Kafanı dinleyecek boş oda bulamazsın evde

Nst de çıkan sancıyı sen hissetmiyorsunn
Dimi sadece bağlanınca çıkıyor
Bide nst ye bağlanmak için daha erken değil mi ?

İnsanoğlu hemen rahata alışıyor ya. 3+1 koca evimiz var. Ama her yer dolu. Yeni eve taşınmasak oğlan için oda yok. 2 ayrı koltuk takımı var bizde saçmalık evlenirken oda boş kalmasın diye alındı. Annemlere yollayacağız iki takımı da. Daha 7 senelik hele oturma odasındakiler çok iyi durumda.

Yeni ev için bir oda daha olsa fena olmazdı diye düşünmedim değil. Ama fiyatlar 4+1 de uçuyor bir anda. Yeni evde Allah'tan çamaşır odası ve dolap odası var, çamaşır odasına ayrı dolap koyup süpürgeyi, ıvır zıvırı koyacağım. Bodrumda da kiler olacak. Şimdiki oturduğum ev 1 parça ekstra eşyayı alabilecek durumda değil.Bi an önce taşınsaaaak yaaaa

İnşallah yaa taşınır rahat edersin. Benimde eşimin evlenmeden çnce kullandığı bir oturma odası takımı var bence çok gereksiz ama evden bir çöp attırmıyor. Bizim de bir çamaşır için küçük bir alan ayrılmış. Makinanın üzerine dolap yaptırdık. Kenarındaki alana market rafı gibi tavana kadar raf yaptırdık, bir de apartmanda daire yanlarında 2 dairenin ortak kullandığı depo alanları var oraya raf yaptırdık. Bebiş geliverince hoop bütün düzen değişti. Kirli çamaşır sepeti bile gözümde büyüdü, ne yazık ki misafir banyosu geniş diye orada duruyorlar. Hep küçük bir yere taşınıp kocaman evlerde oturma hayallerimiz var inşallah olur

kızlar inanılmaz bir uyku hali var bende.. bu aylarda oluyor mu acaba bilemedm

Aaaa hayırlı olsun canım güle güle oturun simdiden iyi dusunmussunuz aileniz kalabalıklasıyor masallah rahat edersin.. tasınırken zorlugu olur illa ama sen halledersin..
Ben kendi derdime yanıyorum 3+1 eve gececegiz bu ay sonunda hala tadilat bitmedi..
daha biri gelmedi bebeişin, eşim odalardan birini bos bırakalım 2. bebiş odası yaparız demeye başladı

2. düşünüyorsanız kesinlikle doldurmayın bence de o odayı. İlkinin oyuncakları falan olur. Yere bi minder ohh mis.

Biraz önce kızımın okulundan aradılar dünden beri hafif diş ağrısı vardı sabah da azıcık şişti yanağı. 1 saat önce bayağı bi şişmiş. Gittim aldım onu. Diş hekimi arkadaşım var, ona danıştım. Antibiyotik başlıcaz . İnşallah hemen geçer sonrasında nasıl diş doktoruna götürürüm bilmiyorum. Çok inat benim kız. Çok da korkuyor

Canım benimki de maşallah hiç durmuyor korkuyorum yaramaz bişi olacak diye

Ben de bugün 2. Doz tetenoz aşımı vuruldum başlamışken 5 dozu tamamlayalım ömür boyu korusun dedi 3. Dozu haziran ayında vurulacakmışım cumartesi de şeker yüklemesi ve doktor kontrolüm var çok fazla tatlı tüketiyorum inşallah şeker çıkmaz

Vallahi size 4+1 çok iyi olur 3 çocukla. Biz 4 kişilik aile olacağımız halde ben bile bir ara düşündüm 4+1 i.
İnşallah bekler bu bebişler hepsi aceleci çıktı
Zaten evim 4+1 gibi bi balkonum var salonum kadar yazin hep ordayiz.Masa sandalye koltuk takimi var balkonda.Diger yerle karsilastirinca 5+1 oluyor orasi.Ee diyor fiyatida ayni diyo esim.Ilerde burayla arasinda fiyat farki olacak diyor ben niye burda oturim diyor.
Boyle soyleyincede mantikli geldi.

Bence de çok mantıklı. Mart analarından çok taşınan olacak desene.

Ben bu evime tasinirken gardolabimi getirmedim cunku giyinme odasinda dolap vardi.Komsularim benim evimi gorunce keske bizde getirmeseydik dediler bosa temizlik bosa yer kapliyo.Yatak odasi ferah durmuyor.Kullanmayacagim ne kadar ivir zivir esya varsada elden cikardim dagittim.O kadar iyi oldu ki.Simdi hamile olmasam bi gunde toplanirim cunku kullanmadigim gereksiz gordugum tek parca sey yok.
Bir 4body1soul atasozu derki en buyuk temizlik tasinirken oluyor...

Selam kızlar bende baya agırlaştım ikinci çocuk olması sebebiyle iyice genişledi karnım oglumda var kucagına alıyırum zor geliyo artık sizde nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…