2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Wuhuuuuu eniste hizli
Bakalim bizim giza gorumce mi gelecek elti mi

Canım geçmiş olsun, hiç dikkat etmiyorsun kendine demek ki biraz daha kendinle ilgilen.
Nst de sancı ne kadar çıktı benim nst de sancı çıkmadı ama dr eliyle kontrol ederken kasık bölümünde 7dk da iki kez sancı geldi diye ve açılma da var diye ilaç başladılar.

Birde bu halde ev taşımayı düşünmek deli işi değil mi, hayırlı uğurlu olsun tabi ama ne bilim Allah korusun doktor yat diyor sen fıt fıt bir o tarafa bir bu tarafa
Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşir. Yazık ben de dişciden korkarım ağzımi açık tutamıyorum nefes darlığı oluyor hemen. Panik atak gibi.

Evet canım işler bitti de
Ben iyi değilim
Geniz akıntısı,boğaz ağrısı çekiyorum
Zaten bulantılar hep devam yani
Velhasıl bana bir ohhh demek yok
Sen nasılsın
Ay bi iyi olamadin sen aylardir doktora gittin mi iyilesemiyorum de
Birazda bak kendine fitne fesat gorumceni dusunmekten yemiyon mu napiyon

Valla diş hekimi beni de ürkütüyor bence çok haklı çocuk
SEPTEMBER LOVE nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı bugün

Hic kizma annesi kolay degil biz bile disciden korkmuyomuyuz cocuk napsin yavrum yaaa

2. düşünüyorsanız kesinlikle doldurmayın bence de o odayı. İlkinin oyuncakları falan olur. Yere bi minder ohh mis.

Haklısın canım benim kitaplık dinlenme odası falan hayalim vardı ama yalan oluyor galiba doldurmasak iyi olacak

Wuhuuuuu eniste hizli
Bakalim bizim giza gorumce mi gelecek elti mi

sorma ilki dogdu bakabildim, sıra ikinciyi dusunmeye geldi

Oy yazik yaa ben bi gerildim burda yuzu sismis falan yavrucak tabi korkar dis hekiminden korkulmaz mi cok gecms olsn canm duzelir insallah cok sknti yasamadan gider gelrsnz doktora

Peki tatli tuketimine ragmen kilo alimin nasil kac kilo aldin
Ben sifir seker sadece meyve yiyorum tatli olarak gerci onuda abartiyorum gunde 1-1.5 kilo kadar yiyorumdur.Sekerim dusuk cikti.Ve bu ay hic kilo almamisim

Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşir. Yazık ben de dişciden korkarım ağzımi açık tutamıyorum nefes darlığı oluyor hemen. Panik atak gibi.
Hic kizma annesi kolay degil biz bile disciden korkmuyomuyuz cocuk napsin yavrum yaaa
Valla diş hekimi beni de ürkütüyor bence çok haklı çocuk

Vallahi biz koca insanlarken korkuyoruz. Canım yavrum ya, inşallah işlem falan gerekmez. Çocukla iyi anlaşan diş hekimleri buldum bakalım. Yanağının fotosunu çekerken anne sakın dişçiye filan gönderme beni muayeneye çağırır dedi yavrum ya

Walla dogru soyluyon hic dikkat etmiyom ben
Nolacak benim bu halim
Ilk ben doguracam heralde

Akıllı bıdık :)

Vallahi eşya atacağım dağıtacağım ben de giderken inşallah.

4body1soul ah varya oda sayılarını görünce gözlerim pörtledi. benim evim şuan bi yatak odası,bi salon bi mutfak.. catı katı.. yatak odam büyük biraz.. onu böldürüp Elâ hanıma minik bir oda yapmayı düşünüyoruz. hatta sizde bi bakın odamın resmini yüklüyorum.
Dolabın bittiği yerden bölünecek oda. Yatak odamda çok ferahtı beeee.. Ama Eloşum için değer

Eklentiler

• 50C1D8A7-62B7-4077-9142-3E85A16AD492.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 85
Napiyonuz gi siz bu kadar buyuk yatak odasinda
Aklimda deli sorular

Sigmadi anam benim herif sigdiramadim koca eve
Esim odalardan ziyade orasi yeni yapildi fiyati o yuzden burayla ayni.Ee ilerde arasindaki fiyat farki acilacak diyor yatirim gibi duşun diyor.
Evimin diregi istiyo napim tasinicam.Hele bi bura satilsin bakalim

Evet canım işler bitti de
Ben iyi değilim
Geniz akıntısı,boğaz ağrısı çekiyorum
Zaten bulantılar hep devam yani
Velhasıl bana bir ohhh demek yok
Sen nasılsın
Bende iki gündür arkadaştan gelen kıyafetlerle uğraşıyorum
Yıka kurut kaldır yapıyorum
Büyük olanlar ortadan kalksın diye
Benimde burnum akıyor ve bogazım kötu
Ihlamur yapacam sende yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…