- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Wuhuuuuu eniste hizliAaaa hayırlı olsun canım güle güle oturun simdideniyi dusunmussunuz aileniz kalabalıklasıyor masallah rahat edersin.. tasınırken zorlugu olur illa ama sen halledersin..
Ben kendi derdime yanıyorum 3+1 eve gececegiz bu ay sonunda hala tadilat bitmedi..
daha biri gelmedi bebeişin, eşim odalardan birini bos bırakalım 2. bebiş odası yaparız demeye başladı
Canım geçmiş olsun, hiç dikkat etmiyorsun kendine demek ki biraz daha kendinle ilgilen.Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.
Doktordan ciktim yeni girdim eve.Sorma tum kan degerlerim dusuk cikmis.Kansizlik var aclik tokluk sekeri dusuk nts de sanci cikti nolacak bilmiyom
Birde bu halde ev taşımayı düşünmekBaska problem yok sancim daha artarsa yatis verecek daha da artarsa sezeryana alicam dedi
Olaylarin gizemi falan yok giz Allah seni netmeye emi
Esim yakinimizda yeni yapilan 4+1 bir site var oraya gecmek istiyor.Ayni fiyat oranin ekstra kapali otoparkida var.Bende bu halde tasinamam dedim.Sonra ilerisi icin oranin daha iyi olduguna karar verdim.Hem bura satilacak orayi al derken bebiste dogar belki.
Senin elin hizli cabuk toplanir yerlesirsin diyo.Ayiptir soylemesi pratigimdir bi is olunca sevmem hemen hallolsun yapayim derimde
Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşir. Yazık ben de dişciden korkarım ağzımi açık tutamıyorum nefes darlığı oluyor hemen. Panik atak gibi.Biraz önce kızımın okulundan aradılar dünden beri hafif diş ağrısı vardı sabah da azıcık şişti yanağı. 1 saat önce bayağı bi şişmiş. Gittim aldım onu. Diş hekimi arkadaşım var, ona danıştım. Antibiyotik başlıcaz. İnşallah hemen geçer sonrasında nasıl diş doktoruna götürürüm bilmiyorum. Çok inat benim kız. Çok da korkuyor
Ay bi iyi olamadin sen aylardir doktora gittin mi iyilesemiyorum deEvet canım işler bitti de
Ben iyi değilim
Geniz akıntısı,boğaz ağrısı çekiyorum
Zaten bulantılar hep devam yani
Velhasıl bana bir ohhh demek yok
Sen nasılsın
Biraz önce kızımın okulundan aradılar dünden beri hafif diş ağrısı vardı sabah da azıcık şişti yanağı. 1 saat önce bayağı bi şişmiş. Gittim aldım onu. Diş hekimi arkadaşım var, ona danıştım. Antibiyotik başlıcaz. İnşallah hemen geçer sonrasında nasıl diş doktoruna götürürüm bilmiyorum. Çok inat benim kız. Çok da korkuyor
Hic kizma annesi kolay degil biz bile disciden korkmuyomuyuz cocuk napsin yavrum yaaaBiraz önce kızımın okulundan aradılar dünden beri hafif diş ağrısı vardı sabah da azıcık şişti yanağı. 1 saat önce bayağı bi şişmiş. Gittim aldım onu. Diş hekimi arkadaşım var, ona danıştım. Antibiyotik başlıcaz. İnşallah hemen geçer sonrasında nasıl diş doktoruna götürürüm bilmiyorum. Çok inat benim kız. Çok da korkuyor
2. düşünüyorsanız kesinlikle doldurmayın bence de o odayı. İlkinin oyuncakları falan olur. Yere bi minder ohh mis.
Wuhuuuuu eniste hizli
Bakalim bizim giza gorumce mi gelecek elti mi
Oy yazik yaa ben bi gerildim burda yuzu sismis falan yavrucak tabi korkar dis hekiminden korkulmaz miBiraz önce kızımın okulundan aradılar dünden beri hafif diş ağrısı vardı sabah da azıcık şişti yanağı. 1 saat önce bayağı bi şişmiş. Gittim aldım onu. Diş hekimi arkadaşım var, ona danıştım. Antibiyotik başlıcaz. İnşallah hemen geçer sonrasında nasıl diş doktoruna götürürüm bilmiyorum. Çok inat benim kız. Çok da korkuyor
Peki tatli tuketimine ragmen kilo alimin nasil kac kilo aldinBen de bugün 2. Doz tetenoz aşımı vuruldum başlamışken 5 dozu tamamlayalım ömür boyu korusun dedi 3. Dozu haziran ayında vurulacakmışım cumartesi de şeker yüklemesi ve doktor kontrolüm var çok fazla tatlı tüketiyorum inşallah şeker çıkmaz
Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşir. Yazık ben de dişciden korkarım ağzımi açık tutamıyorum nefes darlığı oluyor hemen. Panik atak gibi.
Hic kizma annesi kolay degil biz bile disciden korkmuyomuyuz cocuk napsin yavrum yaaa
Valla diş hekimi beni de ürkütüyor bence çok haklı çocuk
Kaynanasi haliciya goturmustur kesin :)) gelir simdi çiklet almaya gittim hali aldik geldik der :))Valla diş hekimi beni de ürkütüyor bence çok haklı çocuk
SEPTEMBER LOVE nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı bugün
Walla dogru soyluyon hic dikkat etmiyom benCanım geçmiş olsun, hiç dikkat etmiyorsun kendine demek ki biraz daha kendinle ilgilen.
Nst de sancı ne kadar çıktı benim nst de sancı çıkmadı ama dr eliyle kontrol ederken kasık bölümünde 7dk da iki kez sancı geldi diye ve açılma da var diye ilaç başladılar.
Birde bu halde ev taşımayı düşünmekdeli işi değil mi, hayırlı uğurlu olsun tabi ama ne bilim Allah korusun doktor yat diyor sen fıt fıt bir o tarafa bir bu tarafa
Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşir. Yazık ben de dişciden korkarım ağzımi açık tutamıyorum nefes darlığı oluyor hemen. Panik atak gibi.
Akıllı bıdık :)Vallahi biz koca insanlarken korkuyoruz. Canım yavrum ya, inşallah işlem falan gerekmez. Çocukla iyi anlaşan diş hekimleri buldum bakalım. Yanağının fotosunu çekerken anne sakın dişçiye filan gönderme beni muayeneye çağırır dedi yavrum ya
Ben bu evime tasinirken gardolabimi getirmedim cunku giyinme odasinda dolap vardi.Komsularim benim evimi gorunce keske bizde getirmeseydik dediler bosa temizlik bosa yer kapliyo.Yatak odasi ferah durmuyor.Kullanmayacagim ne kadar ivir zivir esya varsada elden cikardim dagittim.O kadar iyi oldu ki.Simdi hamile olmasam bi gunde toplanirim cunku kullanmadigim gereksiz gordugum tek parca sey yok.
Bir4body1soul atasozu derki en buyuk temizlik tasinirken oluyor...
Napiyonuz gi siz bu kadar buyuk yatak odasinda4body1soul ah varya oda sayılarını görünce gözlerim pörtledi. benim evim şuan bi yatak odası,bi salon bi mutfak.. catı katı.. yatak odam büyük biraz.. onu böldürüp Elâ hanıma minik bir oda yapmayı düşünüyoruz. hatta sizde bi bakın odamın resmini yüklüyorum.
Dolabın bittiği yerden bölünecek oda. Yatak odamda çok ferahtı beeee.. Ama Eloşum için değer
yakartop,saklambaç,köşe kapmacaaaNapiyonuz gi siz bu kadar buyuk yatak odasinda
Aklimda deli sorular
Sigmadi anam benim herif sigdiramadim koca eve4body1soul ah varya oda sayılarını görünce gözlerim pörtledi. benim evim şuan bi yatak odası,bi salon bi mutfak.. catı katı.. yatak odam büyük biraz.. onu böldürüp Elâ hanıma minik bir oda yapmayı düşünüyoruz. hatta sizde bi bakın odamın resmini yüklüyorum.
Dolabın bittiği yerden bölünecek oda. Yatak odamda çok ferahtı beeee.. Ama Eloşum için değer
Bende iki gündür arkadaştan gelen kıyafetlerle uğraşıyorumEvet canım işler bitti de
Ben iyi değilim
Geniz akıntısı,boğaz ağrısı çekiyorum
Zaten bulantılar hep devam yani
Velhasıl bana bir ohhh demek yok
Sen nasılsın
Çamaşırların içinde boğuldum resmen :)Valla diş hekimi beni de ürkütüyor bence çok haklı çocuk
SEPTEMBER LOVE nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?