bizim de var burun deliği usg miz baba köfte dudak annede ince sayıllmaz ama incecik görünüodu dudaklar :)Anasına çekmeyecek öyle olursa gerçi babasına da çekmemiş oluyor
Bizimde burun deliklerimiz çeneden çekilmiş aşağıdanAnasına çekmeyecek öyle olursa gerçi babasına da çekmemiş oluyor
Düz düşünüyor onlar sadece dümdüüüüüüüzGunaydınlar
Ben dün hic bakamadım isyerim cok yogundu kızlar anca okudum yazdıklarınızı :)
Mutlaka Kıbrıs'a gitmeniz gerekecekse simdi gidip gelmeniz daha mantıklı bence de canım, cocukların buyudugunde okul zamanında orda olmaları pek iyi olmaz bencede.. Cok gelen gidenin olur hep ılık orda havalar sıkılmazsın insallah. Hayırlısı olsun bu arada. Ne zaman gitmeniz gerekecek peki?
Canım cok haklısın yazacaktım ki zaten sorun cozulmus makul bir sekilde cok sevindimBazen anlamıyor bu erkekler bizi
Ne kıymetliymis geliniiiiiMasallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın
Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Yerim ben onları yaaaBizimde burun deliklerimiz çeneden çekilmiş aşağıdan
oyle canııım oylelerDüz düşünüyor onlar sadece dümdüüüüüüüz
Aklında kalacağına bir git. Zaten duramazsın gidersin mutlaka. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etsin canımKizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
Kizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
canım sancın yoksa çok kafaya takma. ama bence kesinlkle randevu alp bir git,zaten 10gün geçmemiş gideli ücrette ödemezsinKizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
Hareketli bir bıcırık olacak belkidekızlar aranızda bebeği çok hareketli olan var mı bazen öğlen dört beş gibi başlayıp hiç durmadan on bir on ikiyi buluyor hareketler karnım sürekli dalgalanma tepiklenme halinde olumlu ya da olumsuz bir şeyi var mı acaba bunun? hiç uyumuyor mu napıo ufacık yerde bu kadar hiç anlamıyorum
ayyy çok da olmasın nasıl baş etcem sonra :)Hareketli bir bıcırık olacak belkide
kızlar aranızda bebeği çok hareketli olan var mı bazen öğlen dört beş gibi başlayıp hiç durmadan on bir on ikiyi buluyor hareketler karnım sürekli dalgalanma tepiklenme halinde olumlu ya da olumsuz bir şeyi var mı acaba bunun? hiç uyumuyor mu napıo ufacık yerde bu kadar hiç anlamıyorum
Bence önemsizdir. Kafaya çok takacaksan git ama.Kizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
Gunaydınlar
Ben dün hic bakamadım isyerim cok yogundu kızlar anca okudum yazdıklarınızı :)
Mutlaka Kıbrıs'a gitmeniz gerekecekse simdi gidip gelmeniz daha mantıklı bence de canım, cocukların buyudugunde okul zamanında orda olmaları pek iyi olmaz bencede.. Cok gelen gidenin olur hep ılık orda havalar sıkılmazsın insallah. Hayırlısı olsun bu arada. Ne zaman gitmeniz gerekecek peki?
Temmuz gibi heralde..
Canım cok haklısın yazacaktım ki zaten sorun cozulmus makul bir sekilde cok sevindimBazen anlamıyor bu erkekler bizi
Ne kıymetliymis geliniiiiiMasallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın
Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?