2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Düz düşünüyor onlar sadece dümdüüüüüüüz

Kizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl

Aklında kalacağına bir git. Zaten duramazsın gidersin mutlaka. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etsin canım

Bence dr unla ara konuş canım ben olsam giderdim, gölgemizden korkar olduk artık. Büyük ihtimalle birşey çıkmaz heralde ama istirahat falan verir belki

canım sancın yoksa çok kafaya takma. ama bence kesinlkle randevu alp bir git,zaten 10gün geçmemiş gideli ücrette ödemezsin

kızlar aranızda bebeği çok hareketli olan var mı bazen öğlen dört beş gibi başlayıp hiç durmadan on bir on ikiyi buluyor hareketler karnım sürekli dalgalanma tepiklenme halinde olumlu ya da olumsuz bir şeyi var mı acaba bunun? hiç uyumuyor mu napıo ufacık yerde bu kadar hiç anlamıyorum

-Piraye betsy_pc esut85 normalde cumartesiye seker yukleme icin gdcktm esim de arabayla gitmedi bugun ise sancim fln yok ama ne bilim korktm yaa en olmadi sitirahat verir belki dedgnz gibi bi iki saat daha bekliyim ona gore giderm olmadi

Hareketli bir bıcırık olacak belkide

Benim ki de birara duruldu sandım bugün sabah 7 den beri hiç durulmadı. Birkaç gün böyle oluyor benim birkaç gün tembellik ediyor. Sağı solu belli değil. Normaldir sıkma canını :)

Bence önemsizdir. Kafaya çok takacaksan git ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…