Az once yine baktm koyu sariya donmus baya bi koyu sari ama.. enfeksiyon mu ki acaba sancim fln da yok aslnda ama bilemedm nerden cikti bu is.. normlde cumartesi seker yukleme yaptrcktm yarn yaptryim hem bu durumu da soylerm doktor da gerek gorurse bakar diye dusundm bugun dha da artmazsa gitmicmBence önemsizdir. Kafaya çok takacaksan git ama.
Günaydın kızçeler
valla ben güzelce uyumuşum bgn
Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
Enfeksiyon olabilir normal akıntı da olabilir. Yarın gidecekmişsin zaten sorarsın.Az once yine baktm koyu sariya donmus baya bi koyu sari ama.. enfeksiyon mu ki acaba sancim fln da yok aslnda ama bilemedm nerden cikti bu is.. normlde cumartesi seker yukleme yaptrcktm yarn yaptryim hem bu durumu da soylerm doktor da gerek gorurse bakar diye dusundm bugun dha da artmazsa gitmicm
KuZumm ne yaptın nasılsınKizlar gunaydn bu sabah uyandgmdan beri hafif cok acik kahve lekelenmem var. Daha 2 gun once kontrol vardi hersey cok guzel fln demsti doktorum. Sizce bekliyim mi bugun gdyim mi acaba usutmekten fln olur mu off kafamda deli sorular. Okuldaym derslere nasl girip cikiyorm aklim basmda degl
Kızımı göreceğim bugün
Geçen hafta gittim canım ama çok hareketsizdi doktorumuz tam pozisyon yakalayamadım haftayada bir şeyler yiyip gel dediBizden de selam söyle teyzoşlarının selamı var de
Sen daha yeni gittin kuZum kontrolle ben mi yanlış Hatırlıyorum
Anladım KuZummGeçen hafta gittim canım ama çok hareketsizdi doktorumuz tam pozisyon yakalayamadım haftayada bir şeyler yiyip gel dedi
Bebeler de napsın hareket etse bir dert etmese bir dertayyy çok da olmasın nasıl baş etcem sonra :)
Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Hafiften rengi acildi ama kontrol ediyorm surekli canm eger koyulasrsa bugunden gderm yoksa yarina seker yuklemeye gtcm ozaman baktrrm dye dsundmKuZumm ne yaptın nasılsın
Bebek iyi ya gerisi hallolurHallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.
Doktordan ciktim yeni girdim eve.Sorma tum kan degerlerim dusuk cikmis.Kansizlik var aclik tokluk sekeri dusuk nts de sanci cikti nolacak bilmiyom
Benim de işime geliyor sık görüyorum kızımıAnladım KuZumm
Valla olay çıkardı ben diyim iyiki düzelttinAma kafa bi milyon nts yazmisim simdi olay olur
Duzelteyim
NST olacak
HeheheAma kafa bi milyon nts yazmisim simdi olay olur
Duzelteyim
NST olacak
Gizemli olaylar....Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Ayy bende sabahları ne tarafa yattiysam orası kule gibi çıkıyor çok komik oluyorBen normalde çalışırken de şimdi ki çalışmadığım dönemde de uykumun bozulduğu 3 te kalkıp sabaha kadar oturduğum zamanlar haricinde hep en geç 6:30 da kalkarım. Hemen kahvaltı hazırlığına başlarım ama şu saatler alınmıyor ya hava karanlık hep ancak 7:30 da ayılabiliyorum. Sağolsun nil im olmasa belki ona bile kalkmam. 7 de başlıyor patır patır sabah sporuna. 2 gündür yine kasıklara indi maşallah savaş alanı karnımın içi şekilden şekile giriyor. Yukardayken bu kadar çok hissedilmiyordu
Bana sadece iki yaptilar dogum sonrasi falan demediler bska yok dedilerGünaydın kızçeler
valla ben güzelce uyumuşum bgn
Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
Canım benim gecmis olsun ne onerdi doktorunuz?Hallettik canim saol bi ortak nokta bulduk simdi o konu uzerinden ilerleyecegiz bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.
Doktordan ciktim yeni girdim eve.Sorma tum kan degerlerim dusuk cikmis.Kansizlik var aclik tokluk sekeri dusuk nts de sanci cikti nolacak bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?