Merak etme sen çokta erken gelmezler heralde seninkiler de kendini kurtardı sayılır birkaç hafta daha geçsin daha da rahatlar için :)41-42ye razı olacak durumdayim yeter ki erken gelmesinler ya dayanamazlarsa diye kendimi yiyorum. Hepimiz zamaninda doguralim erken doğurmak isteyen topic değiştirsin
Ne gibi gi
Dur sen yazana kadan ben gideyim bakayim
Ben kanepede yatiriyom besige para vermeyim diyeKız sen kıdemli anasın bilirsin olmadı hayal gücünü kullanırsın
ilkinde suyum zaten yoktu doktor sezeryan yapmadi normal olsun bekle dedi bi sabahta kipirdamayinca baska doktora gittik suyun yok haftan iyi suni sanciyla dogur dedi dogurdumKız sen kıdemli anasın bilirsin olmadı hayal gücünü kullanırsın
Abi kocandaki rahatlık nedir yaaa nasıl yetiştirdin sen onu coolilkinde suyum zaten yoktu doktor sezeryan yapmadi normal olsun bekle dedi bi sabahta kipirdamayinca baska doktora gittik suyun yok haftan iyi suni sanciyla dogur dedi dogurdum
Ikincide;kizkardesimin cocugu hastaydi halima kusmustu.Bende senin cocugun hasta bosver sen git ben temizlerim dedim tuttum haliyi defalarca sildim aksam suyum geldi esime dedim hastaneye gidelim diye.Gece gece beni ugrastirma otekinde gunlerce yoktu bisey olmadi buda sabaha kadar durur dedi.Rahatca uyuyak sabah gideriz dedi.Yattik uyuduk
Sabah dogggruuu hastaneyeo siradada sancim geldi dogurdum geldim
Tecrubem bunlarla sınırlı
Saat sayiyoruz nerdeyse geçer mi bu haftalar. Çok hızlı kısalıyor bu rahim ağzı ikizlerde napalim bilemedim. İnşallah dediğin gibi olur.Merak etme sen çokta erken gelmezler heralde seninkiler de kendini kurtardı sayılır birkaç hafta daha geçsin daha da rahatlar için :)
Kız sen kıdemli anasın bilirsin olmadı hayal gücünü kullanırsın
Sen kalkma hiç mecbur olmadıkça inşallah sağlıkla alacaksın kucağına yavruşlarınıSaat sayiyoruz nerdeyse geçer mi bu haftalar. Çok hızlı kısalıyor bu rahim ağzı ikizlerde napalim bilemedim. İnşallah dediğin gibi olur.
KuZum benim dolap nasıl bir şey gelecek ve ne kadarsa çıkacak bilmıyorumKizlar dolap alanlar ne kadar a aldınız nasil birseySEPTEMBER LOVE ve bir arkadas daha almıştı sanirim
Bugun esim gitti de yataga 2500 dolaba 2500 demisler dolap için cok geldi bana yaa ucuz birşey alayim netten diyorum vazgectim bu dolaptan ama yatak olsun dedim foto lari atiyorum bakın.Eki Görüntüle 2214900 Eki Görüntüle 2214901
Merciii canımm... çok hoş şeyler var ya, ben de seçemiyorum hiç
6.5 kilo aldım canım ama bundan sonra daha hızlı alınıyormuş dikkat etsem iyi olacak göbeğim kocaman oldu bir daha eski haline dönebilecek mi merak ediyorumPeki tatli tuketimine ragmen kilo alimin nasil kac kilo aldin
Ben sifir seker sadece meyve yiyorum tatli olarak gerci onuda abartiyorum gunde 1-1.5 kilo kadar yiyorumdur.Sekerim dusuk cikti.Ve bu ay hic kilo almamisim
AA çok severim düş kapanlarını ne kadarmış acababetsy_pc bak ne buldum...
İnşallah, ağzın bal yisin en organik olandan Nil e yarasınSen kalkma hiç mecbur olmadıkça inşallah sağlıkla alacaksın kucağına yavruşlarını
Ocak annelerinde ne konusuldu bilmiyorum ama onceden bildigimi soyleyeyim.Merak etme sen çokta erken gelmezler heralde seninkiler de kendini kurtardı sayılır birkaç hafta daha geçsin daha da rahatlar için :)
Kız sen kıdemli anasın bilirsin olmadı hayal gücünü kullanırsın
Anaaaam ulen sanciyla evde beklenir de su gelince beklenir miiiii?ilkinde suyum zaten yoktu doktor sezeryan yapmadi normal olsun bekle dedi bi sabahta kipirdamayinca baska doktora gittik suyun yok haftan iyi suni sanciyla dogur dedi dogurdum
Ikincide;kizkardesimin cocugu hastaydi halima kusmustu.Bende senin cocugun hasta bosver sen git ben temizlerim dedim tuttum haliyi defalarca sildim aksam suyum geldi esime dedim hastaneye gidelim diye.Gece gece beni ugrastirma otekinde gunlerce yoktu bisey olmadi buda sabaha kadar durur dedi.Rahatca uyuyak sabah gideriz dedi.Yattik uyuduk
Sabah dogggruuu hastaneyeo siradada sancim geldi dogurdum geldim
Tecrubem bunlarla sınırlı
Hic bilmiyorum ya. Oyle denk geldim. Instagram hesabinda yaziyordur.AA çok severim düş kapanlarını ne kadarmış acaba
Ya hiç sorma.. kayınvalidem yatak döşek yatıyor. O bana bakmaya gelmişti güya. Ben ona bakıyorum. Kayınpederimde var tabii. Yemek falan yoruluyorum. Şansıma tüküreyim
Canim yaaaaYa hiç sorma.. kayınvalidem yatak döşek yatıyor. O bana bakmaya gelmişti güya. Ben ona bakıyorum. Kayınpederimde var tabii. Yemek falan yoruluyorum. Şansıma tüküreyimbu aralar çok keyifsizim. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?