2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

41-42ye razı olacak durumdayim yeter ki erken gelmesinler ya dayanamazlarsa diye kendimi yiyorum. Hepimiz zamaninda doguralim erken doğurmak isteyen topic değiştirsin
Merak etme sen çokta erken gelmezler heralde seninkiler de kendini kurtardı sayılır birkaç hafta daha geçsin daha da rahatlar için :)
Ne gibi gi
Dur sen yazana kadan ben gideyim bakayim

Kız sen kıdemli anasın bilirsin olmadı hayal gücünü kullanırsın

ilkinde suyum zaten yoktu doktor sezeryan yapmadi normal olsun bekle dedi bi sabahta kipirdamayinca baska doktora gittik suyun yok haftan iyi suni sanciyla dogur dedi dogurdum

Ikincide;kizkardesimin cocugu hastaydi halima kusmustu.Bende senin cocugun hasta bosver sen git ben temizlerim dedim tuttum haliyi defalarca sildim aksam suyum geldi esime dedim hastaneye gidelim diye.Gece gece beni ugrastirma otekinde gunlerce yoktu bisey olmadi buda sabaha kadar durur dedi.Rahatca uyuyak sabah gideriz dedi.Yattik uyuduk
Sabah dogggruuu hastaneye o siradada sancim geldi dogurdum geldim
Tecrubem bunlarla sınırlı

Abi kocandaki rahatlık nedir yaaa nasıl yetiştirdin sen onu cool

Merak etme sen çokta erken gelmezler heralde seninkiler de kendini kurtardı sayılır birkaç hafta daha geçsin daha da rahatlar için :)

Saat sayiyoruz nerdeyse geçer mi bu haftalar. Çok hızlı kısalıyor bu rahim ağzı ikizlerde napalim bilemedim. İnşallah dediğin gibi olur.

KuZum benim dolap nasıl bir şey gelecek ve ne kadarsa çıkacak bilmıyorum
Dolapla ilgili umutlarım tükeniyor
Kayınpederim yaptırdığı için umutsuz bir dolap bekliyorum
Ama benım bakıp beğendiklerim hatta beşiğimle takım olanlar 1250-1500 arasıydı ve çok güzeldi

Peki tatli tuketimine ragmen kilo alimin nasil kac kilo aldin
Ben sifir seker sadece meyve yiyorum tatli olarak gerci onuda abartiyorum gunde 1-1.5 kilo kadar yiyorumdur.Sekerim dusuk cikti.Ve bu ay hic kilo almamisim
6.5 kilo aldım canım ama bundan sonra daha hızlı alınıyormuş dikkat etsem iyi olacak göbeğim kocaman oldu bir daha eski haline dönebilecek mi merak ediyorum

Ocak annelerinde ne konusuldu bilmiyorum ama onceden bildigimi soyleyeyim. 4body1soul sperm dogumu hizlandiriyor. Bizim kasim 2013 annelerinde kasilmalari varken kocasıyla bir guzel sevişip doguma giden vardi. Dogumu hizlandiriyor diye yapmislar. Azginim ben demiyor da tamamen bebegimiz icin yaptik diyordu. Ustelik feys grubu kurmuştuk o zaman doguma yakin. Isimler falan hep açıkti

Anaaaam ulen sanciyla evde beklenir de su gelince beklenir miiiii?

AA çok severim düş kapanlarını ne kadarmış acaba
Hic bilmiyorum ya. Oyle denk geldim. Instagram hesabinda yaziyordur.

Yarin kontrolum var. Kizim hasta zaten. Disinden dolayi atesi çıkıyor. Cok sukur yuksek degil fazla. Beni tartilma stresi sardı ve uykum kacti. Aksam vakti gidiyorum ya. Yuksek cikacagim diye canim iyice sıkılıyor. Doyete basladigimdan beri kilom artmadi en azından. Haftada 1 kilo artiyordu.

F Ftszynp anam bu giz kaynanasini ne kadarin ozlemis
Kadinla hasret giderecem diye ugramaz oldu buralara
Ya hiç sorma.. kayınvalidem yatak döşek yatıyor. O bana bakmaya gelmişti güya. Ben ona bakıyorum. Kayınpederimde var tabii. Yemek falan yoruluyorum. Şansıma tüküreyim bu aralar çok keyifsizim. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden..

Canim yaaaa
Allah yardimcin olsun
Kizla ilgilenemiyodun is kaynana bakmak olunca mecbur kalkiliyo demi

Cok agrilarim var kizlar uyuyamiyorum saat 4 den beri ayaktayim agridan
Kabus gibi geciyor artik gunlerim bitsin istiyorum hayirlisiyla artik

Bi de bu istanbulda oturanlar
Valiyi bize gonderirken bisey mi icirdiniz.Sizdeyken hava kapansa okul tatildi.Bizde kar yagdi tatil etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…