İnşallah bir daha olmaz insanın aklı çıkıyorbetsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..
SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm
Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Sapka tam bir prenses sapkasiElâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldiDokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum
Cnm ben adam benden soğuyacak diye korkuyorum bazen ama halimden de memnunum bu bebişi 6 yıl bekledim ne zahmetlerle şükürler olsun oldu. şuanda o istese bile ben istemem korkudan evhamdan çok şükür karşılıklı korkuyoruzsenin moralin bozulmuyor mu canım ya ben değişik triplere girdim çirkin miyim ben diye kendimi inceler oldum. gerçi benim eşimle hep var böyle bir problemim var da hamilelikte iyice tavan yaptı sorun. dertliyim bu konuda :)
Aynen oyle dun nasil gun gecrdm bilmiyorm ne zaman ki renk normale dondu ozaman rahatladm kizcem de hareketli olunca icim rahatladiİnşallah bir daha olmaz insanın aklı çıkıyor
betsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..
SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm
Kim kavga ediyor yaralı var mıAz biraz uzanayim dedim icerde biseyler oluyo
Ya alacak verecek davasi yada kari-koca kavgasi
Kiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diyebetsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..
Ben 7 ay oldu işteGünde 10 çok fazla. Bebeğin düşük doğum ağırlığından tut erken doğuma kadar çok risk var. Ama en önemlisi plasenta yaşlanması. Allah korusun kötü sonuçları olabilir. Sen bırakmaya çalış bırakamıyorsan hiç değilse bir- iki tane iç. Her hamilelik bambaşka tabii ki ama yine de bu kadar içme ne olur ne olmaz sonra vicdan azabınla başbaşa kalma
kafa kafayayızdır cnm 18 haziranda tüp bebek ilaçlarına başladım ondan bi hafta öncesidir en son bizim düşün işte :)
Yok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyonKiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diye
hayırlı olsun cnm foto atsana fikir olsun dolap arayışlarındayımBizim kuzunun dolabi geldi kurdular ama kötü kokuyor kızlar gerçekten, forumlarda yazanlar doğruymuşinşallah çabuk çıkar kokusu
ZOR OLUNCA KIYMETİ DAHA ÇOK BİLİNİYOR TABİ CANIM EN DOĞRUSU AMA BİZİM HEP ESARET HEP ESARETCnm ben adam benden soğuyacak diye korkuyorum bazen ama halimden de memnunum bu bebişi 6 yıl bekledim ne zahmetlerle şükürler olsun oldu. şuanda o istese bile ben istemem korkudan evhamdan çok şükür karşılıklı korkuyoruzhatta yanıma bile yatmıyor gece vurrum diye en son mayısta falan görüşmüştük galiba bi yerde heyecanla da bekliyor seneye yaz tatilini hem bebişimiz gelcek hem özgürlük
Bu dolabı aldık canım, rengi biraz daha açık ama foto da koyu çıkıyorhayırlı olsun cnm foto atsana fikir olsun dolap arayışlarındayım
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmadan zamanında gelir bebişin ve bebişlerimizCanım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Neden özel den resim eger bana da atmazsan silerim seni bilesinYok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyon
Neden özel den resim eger bana da atmazsan silerim seni bilesin
gecmis olsun hakikaten coktan yazmiyorsun. Herkeste bi kasilmadir gidiyor. Simdi iyi olduguna sevindim. Hamileyken dis problemleri cok zor ben de ilk gebelikte 2 kez kanal dolgusu ve 1 dis cekimim olmustu. Insallah bunda bir sey olmaz. Ödüm kopuyor .Kizlar merhaba basilsiniz uzyn zamandir girwmiyorum buraya.cok sıkıntılar yaşadim.agrilar kasilmalar derken birde diş agrisicikti.kanal tedavisi oldum
Suan sanki rahat bir döneme girdim gibi.iyi hossediyorum.en azindan dişari rahatca cikip işlerimi halledebiliyorum.her nekadar fazla yürüyemesemde bunada şükür.sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?