2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bir daha olmaz insanın aklı çıkıyor

Canımm ya Allah ım seninde hepimizin yardımcısı olsun
Diğer ikiz annede yeni çıktı hastaneden erken Doğum riski var
Allah ın izni ile dayanacaklar inşallah
Hastaneye yatışa inşallah gerek kalmaz
Beni sizi habersiz bırakma TmAm mı
Yaz arada hem kafan dağılır

Elâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldi Dokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum
Sapka tam bir prenses sapkasi hangi saticidan aldin acikla bakalim su devlet sirrini herkes sorms bak soylememissin

senin moralin bozulmuyor mu canım ya ben değişik triplere girdim çirkin miyim ben diye kendimi inceler oldum. gerçi benim eşimle hep var böyle bir problemim var da hamilelikte iyice tavan yaptı sorun. dertliyim bu konuda :)
Cnm ben adam benden soğuyacak diye korkuyorum bazen ama halimden de memnunum bu bebişi 6 yıl bekledim ne zahmetlerle şükürler olsun oldu. şuanda o istese bile ben istemem korkudan evhamdan çok şükür karşılıklı korkuyoruz hatta yanıma bile yatmıyor gece vurrum diye en son mayısta falan görüşmüştük galiba bi yerde heyecanla da bekliyor seneye yaz tatilini hem bebişimiz gelcek hem özgürlük

Bende alacağım bende istiyorum Hangi satıcı söyleyin alayım da bitsin bu eziyet
esut85 bak çantanın resmini attı gitti daha ne yazdı
Ne de söyledi

Kiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diye

Ben 7 ay oldu işte
Toplasan 1 tane anca içmisimdir
Ben bağımlı değilim ortam olursa arkadaşlarla anca öyle içerdim
Aylarca içmesem aklıma gelmezdi
Şimdi bazen geliyor ama asla

Kiz bende sana yazacaktim hayirdir paran mi yok alisveris yapmiyon mu bi yere gitmiyon mu bu ara ortaligi karistirmiyon diye
Yok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyon

ZOR OLUNCA KIYMETİ DAHA ÇOK BİLİNİYOR TABİ CANIM EN DOĞRUSU AMA BİZİM HEP ESARET HEP ESARET

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmadan zamanında gelir bebişin ve bebişlerimiz

Yok anam kocayi batircm kendi karyimi batirdim az mola verdm alcklarma ama simdi dolar da dusukken alcm o cantadan bak sana ozel de bi resim atcm gelince unutturma ztn masallah zehir gibi hafiza var sende topigin cetelesini tutuyon
Neden özel den resim eger bana da atmazsan silerim seni bilesin

Kizlar merhaba basilsiniz uzyn zamandir girwmiyorum buraya.cok sıkıntılar yaşadim.agrilar kasilmalar derken birde diş agrisicikti.kanal tedavisi oldum
Suan sanki rahat bir döneme girdim gibi.iyi hossediyorum.en azindan dişari rahatca cikip işlerimi halledebiliyorum.her nekadar fazla yürüyemesemde bunada şükür.sizler nasilsiniz

gecmis olsun hakikaten coktan yazmiyorsun. Herkeste bi kasilmadir gidiyor. Simdi iyi olduguna sevindim. Hamileyken dis problemleri cok zor ben de ilk gebelikte 2 kez kanal dolgusu ve 1 dis cekimim olmustu. Insallah bunda bir sey olmaz. Ödüm kopuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…