Ben 10 kilo aldim. Ilk 4 ay hep bulantı ama kusma yok bulantiyi bastirsin diye kuru ekmek karbonhidrat kilo aldirdi sonra da cok yemememe ragmen aldim 10 gundur diyet yapıyorum kilo verme yok. Kilo alimi durdu sadece.Yatıyorum iyiyim çok şükür inşallah kısalma devam etmezse benim için sıkıntı değil ama @mel33 un kisalma biraz daha çoğalmıştı sonra yazmadı tekrar bende merak ediyorum 8mm olmuşonun evde de sıkıntıları var benim eşim bakıyor çocuk yok bende daha kolay idare ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
İkiz gerçekten çok zormuş canım bu kadar olacağını bilsem tek embriyo transferi isterdim yaş nedeniyle hiç sorulmadı iki transfer yapıldı. Rabbim korusun inşallah güzel günlerini de görürüz. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin.
Aylardır yatıyorum normalde kilosu olan öbür biriydim kilo vermek için çok diyet yaptım Spor yaptım yüzdüm. Hamile kaldım 5 kilo verdim ancak geri 3 kilo aldım midem yok olmuş gibi yer yok resmen ikiz olunca mide bulantısı bitti derken organlar yukarı sıkıştı nefes almak bile zor oluyor taaa 18. Haftada başladı bunlar. Hala hamile kaldım kilo da değilim ve 6. Ay bitmek üzere. Bebeklerin gelişimi iyiydi Allah'tan. Dikkat ediyorum düzgün şeyler yemeye çalışıyorum elimizden geleni yapıyoruz. Hamile olup şu çok kilo alma işini çözemedim.
Cok dua ediyorum senin icin. Insallah dayanir 10 hafta daha ikizlerCanım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Bende ilk hamileligimde 2 tane 20lik disimi cektirmistim.bu yüzden hamile.kalamdan once diş doktoruna gittim sorun varmi diye.ama yinede yasadim diş sorunu.neyseki kanal cok.zor birsey degilmis.yapildi bitti.gecmis olsun hakikaten coktan yazmiyorsun. Herkeste bi kasilmadir gidiyor. Simdi iyi olduguna sevindim. Hamileyken dis problemleri cok zor ben de ilk gebelikte 2 kez kanal dolgusu ve 1 dis cekimim olmustu. Insallah bunda bir sey olmaz. Ödüm kopuyor .
Hayırlı haberler inşallah yaz bizedeIsten izin aldim. Doktora gidiyorum. Insallah guzel seyler duyarim insallah suyu biraz olsun artmistir. Kac gram oldu acaba cok merak ediyorum canim oglum.
Iki gebelikte de minicik curuklere bile dolgu yapildi curudu mu curuyor bu dis ne yapsan da. Insallah bi daha dis problemi yasamayiz hic birimozBende ilk hamileligimde 2 tane 20lik disimi cektirmistim.bu yüzden hamile.kalamdan once diş doktoruna gittim sorun varmi diye.ama yinede yasadim diş sorunu.neyseki kanal cok.zor birsey degilmis.yapildi bitti.
Çocukların servisi olsaydı keşke. Kış vakti evden çıkmak bile sıkıntı araba buz bir de trafik stresi.becidina Allah yardimciniz olsun bende yatiyorum inan oyle yorgunum ki yatmama ragmen hic kalkasim yok.Ama mecbur kalkiyorum.Esim vardiya izinleri bitti.Calismaya basladi.Yillik izninide dogumdan sonra kullanicak.O olunca yardim ediyordu en azindan cocuklari okula getir gotur faydasi oluyordu.Simdi cikip okula gitmek bile beni yoruyor hic arabadan inmesem bile gozumde bi buyuyo ki.Artik bitsin istiyorum bu hamilelik.
Nefes alamamayi hic saymiyorum bile.Birinin eli bogazimda sanki
Canım benim Rabbim yardım etsin sana bana hepimize çok zor evet kızın içinde zor ama gerekirse hastanede yat artık yapacak bir şey yok yapabileceğini yaptın daha napacsksin ki. Bilmiyorum hastanede yatmak bana daha zor geliyor ama Dr gerekli derse mecbur oluyorsun. Bebeklerin gelişimi için ciğer geliştirici yapıldı mi ya da dr bir şey söyledi mi.Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Benimde 14. Haftaya kadar bulantı çoktu sadece karbonhidrat yedim yattım ama çok az yiyebiliyordum o arada nasıl 5 kg verdim anlamadım hiç kusmadim da. 4 haftada aldım nerdeyse o 3 kiloyu da sonra yeniden durdu. Göbek göğüs büyüyor sırtımda kemik Sayar oldu eşim anlamak güç valla bilemedim.Ben 10 kilo aldim. Ilk 4 ay hep bulantı ama kusma yok bulantiyi bastirsin diye kuru ekmek karbonhidrat kilo aldirdi sonra da cok yemememe ragmen aldim 10 gundur diyet yapıyorum kilo verme yok. Kilo alimi durdu sadece.
Elâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldiDokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum
cok tatlıymıs canım gule gule kullanın bayıldım :)Bu dolabı aldık canım, rengi biraz daha açık ama foto da koyu çıkıyor
hayırlı haberler ile gel canım insallahIsten izin aldim. Doktora gidiyorum. Insallah guzel seyler duyarim insallah suyu biraz olsun artmistir. Kac gram oldu acaba cok merak ediyorum canim oglum.
Teşekkür ederim , Erol mobilya dan aldık canım 1500 tlcok tatlıymıs canım gule gule kullanın bayıldım :)
nerden aldınız ne kadara birde kacırdım galiba soylediysen?
hayırlı haberler ile gel canım insallah
Şapkasına bayıldım
Ama çanta için asla cevap bile vermeyeceğim
Ay bayıldım canımm cok guzelmis ikisi de :) guzel gunlerde kullanın insallah Ela hanım ile
Bende bu modele bayılmıstım ama sonradan mavili-grili birsey aldim oglusumuz olacak diye :) bakalım nasıl gelecek.
Ya çanta çok tatlı. Güzel günlerde kullanılsın inşallah. Hangi satıcıdan aldın bende bakayım. Çok güzelmiş
bende hep kız istedi,gönlüme göre oldu çok şükürçok güzeler, güle güle kullansın :)
şapkaya bende bittim, ah kız anneleri çok şanslısınız
esut85 kısss hangi satıcıdan aldın o çirkin çantayı
Hatırlıyor musun o Çin malı çanta güzel çıktı mı
Cantayi bosver astari nasil astari
Sapka tam bir prenses sapkasihangi saticidan aldin acikla bakalim su devlet sirrini herkes sorms bak soylememissin
düz modeller daha ucuzdu evet ama dayanamadm desenli aldım,çok teşekkürler canım,seninkiside gelsin çok beğeneceksinMaşallah 2 side çok tatlııııbende çantanın grisini aldım aliexpress ten bekliyorum. Yeni üyelik indirimi falan derken 60 liraya geldi bana
gule gule kullansın canım cok guzelmis :)Teşekkür ederim , Erol mobilya dan aldık canım 1500 tl
Geçmiş olsun canım, bebişler arada yokluyorlar böyle.Kizlar merhaba basilsiniz uzyn zamandir girwmiyorum buraya.cok sıkıntılar yaşadim.agrilar kasilmalar derken birde diş agrisicikti.kanal tedavisi oldum
Suan sanki rahat bir döneme girdim gibi.iyi hossediyorum.en azindan dişari rahatca cikip işlerimi halledebiliyorum.her nekadar fazla yürüyemesemde bunada şükür.sizler nasilsiniz
inşallah iyi haberler alırsın canım, bende akşam gidicem hem çatı ağrıları için, hem bu ara bebek hareketleri azaldı bir sorun olmasından korkuyorumIsten izin aldim. Doktora gidiyorum. Insallah guzel seyler duyarim insallah suyu biraz olsun artmistir. Kac gram oldu acaba cok merak ediyorum canim oglum.
Cnm ben 56yla başladım su an 65im az bile bana ilk oğlumda toplamda 27 kg aldım hepsini verdim kilodan korkmuyorum tadını çıkartıyorum hamileliginKizlar kac kilo aldiniz bu aya kadar.ben ilk aylar verdigim 4 kilonun 3 ünü geri aldim.oda multivitemin sayesinde.çünkü hic iştahim yoktu benim.ekmek dahi yiyemiyordum.simdi vitamin sayesinde cok az yiyebiliyorum.oda meyve genelde.71 ile hamile kaldim suan 70 kilodayim.ama bazrn 69 a düsuyorum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?