2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Boya posa da bakıyor bu kilo işi ben 1,57 boyumla zaten kiloluyum aslında 70 kg ile. Tüp Bebek doktorum kilo ver beter ol bir şey olmaz diyip duruyordu
İkiz olunca herkeste beklenti çok kilo almam yönünde olunca sağlıksız geliyor insanlara. Gören şok oluyor daha da vermişsin diye
Kuzular alsin kiloyu biz emzirirken veririz zaten. Hayalimdeki vücuda gebelik yaklaştırdı beni

Teşekkürler canım

Ben 1,69 , 53 kg dım. O yüzden ilk 4 ay az aldığım için fırça bile yedim kadın doğumculardan. Kiloyu çok takmıyorum bende ama abur cubura çok düştüm. Daha çok problemim selülitlerle yedikçe onlar azıyor. Canım ona sıkılıyor, haliyle harekette olmayınca. Neyse doğsun bebişler sporun suyunu çıkaracağım

KİLO VERİLİR CANIM DA BEN SARKMA VE ÇATLAMADAN ÇOK KORKUYORUM 62YLE BAŞLADIM ŞUAN 65 İM BENDE BOYUM 175.
ya çok az almışsın sen boyuna göre kgda çok iyi bence hiç korkma. aynı boyda sayılırız ben 1,74 73 kg gibi başladım, en son 80 kgydum tartıya çıkmaya korkuyorum

Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.

Canım benim ne olacağı hiç belli olmaz hemen yıpratma kendini dışarda daha iyi gelişecekse onun için iyisi buysa yapacak birşey yok artık. Celestone yapacaklarmı, kontroller ne sıklıkta olacakmış. Bir de dr um anlattı 26 haftalık bebek doğurtmuşlar ve hiçbir sıkıntı yaşamadan kilo alımı toparlayınca tab olmuş. Bu bebekler strese maruz kaldığından akciğer gelişimleri falan daha hızlı oluyor.

En az kilo vereniniz benim galiba 54 kiloyla hamile kaldım. İlk 3 ay 1 kilo vermiştim. Şimdi 59 kilo oldum. Çok şükür iştah kaybım, kusmam olmamıştı. Bazı yemeklerden tiksinmem dışında.

Ben şanslılardandım. Mart anneleri bu konuda çok dertli ve hala süren var. Tez zamanda düzelirler inşallah

KuZumm gelişmeme sebebi çentikleşme olabilir mi ?
Tuzu kesinlikte kes

canımm inan belkide dışarda daha iyi olacak,yaşam sınırını atlattık çok şükür,yani biliyorum ne desek boş ama en azından yaşayacak Allahın izniyle.. daha önceden olsa daha kötü olurdu..

haftada 1 kendi hastanemde bakacaklar. Suyunda daha da azalma olursa doktora gidecegim. 3 Ocakta kendi doktorum cagirdi. Celestone demedi daha. Belli degil bir sey dedi. Minyon su an dedi. Hep iri giderken 1 aydir duzgun beslenememis. 1 kilo bile değil. Vallahi hayirlisiyla dogsunlar da saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Kalorisi daha dusuk diyet verdi. Canim sikkin bugun guzel gecer diye ummustum. Surati asildi doktorun ultrasonla bakarken. Hic oyle olmuyordu.

düz modeller daha ucuzdu evet ama dayanamadm desenli aldım,çok teşekkürler canım,seninkiside gelsin çok beğeneceksin

Desenin çok güzel ama senin kinin gri herşeye gider diye aldım bakalım merakla bekliyorum aynı marka. Güzel çıkar inşallah. Sende güle güle kullan canım

canımm inan belkide dışarda daha iyi olacak,yaşam sınırını atlattık çok şükür,yani biliyorum ne desek boş ama en azından yaşayacak Allahın izniyle.. daha önceden olsa daha kötü olurdu..
Allaha şükür haftalarimiz ilerledi. Hemen alalim demiyor zaten. 3 ocakta da boyle az kilo alirsa gun verecek doktor.

KİLO VERİLİR CANIM DA BEN SARKMA VE ÇATLAMADAN ÇOK KORKUYORUM 62YLE BAŞLADIM ŞUAN 65 İM BENDE BOYUM 175.
Cnm o da biraz genetik galiba ben ilk hamileleigimde çok zayıftım 27 kg aldım karnım patlıcak gibiydi ama 1 tane catlamadim su anda bundada çatlak yok üstelik krem fln da sürmedim sarkma dersen sadece goguslerimde oldu o da normal 2 sene emzirdim artık hali kalmadı gariplerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…