Kız sen ne ara bitirdin alışverişi maşallah diyorum :)))Biz deeee... bizimkiler bitti artık senin alışverişle şenleneceğiz
Çok güzel mışıl mışıl uyusun minnoş
2 Ay nasıl dayandın görmeden :)Selamlar herkese çok yazamasam da takip ediyorum. benim de bugün görüş günümdü 2 Aydan sonra prensimizi gördük tekrar. 1,5 kilo olmuş haftama göre normal sanırım. Şükür herşey yolundaymış. Alışverişlere tam gaz devam. :)
Aslında ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı tabibelimde agri felan oluyir cok yuruyemiyorum yurudugumde aksamlari bacaklairm tutuluyor oyuzden dahada zorlasmadan halledelim dedik hemde esimin isi yok bu aralar borc felanda var oyuzden erkenden hallettik snradan zorlanmyalim diye belki erken dogum olrsada her sey hazir olsun dedim
Kuru fasülye vardı dün yapmıştımYemekte ne var
Görümcen yemek temizlik filan yapıyor mu
Buna karar verirsen beni de etiketle kuzumKızlar göğüs için ne alayım
Avent göğüs Kalkanı var
Memeye takılan silikonlu emZik var
Lansinoh göğüs kremi var
En lazım hangisi
Gümüş kapak demeyin ya o kadar para vermek istemiyorum
Sen benle hiç ilgilenmeyince bende elimi ayağımı senden çektim
Canım ne yaptın sonuçlarıYa Allah bidaha yaşatmasın canım. O doktor değil sanırım ismini hatırlayamadım. burda hastane işi de zor iş de zor. Amin inşallah
ama herkesin gücü bana yetiyorSen benle hiç ilgilenmeyince bende elimi ayağımı senden çektim
Bu topikte sadece sana naz yaptığımı şuan fark ettim
Aslında ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı tabi
Bizimde borçlar var şubatta biraz hafifleyecek
Ondan dolayı da eşim o zaman alırız dedi
İyide öyle diyene kadar kapıda yarım saat bekleyip su içseydin olmazmıydı benim doktor genelde öyle yapıyoraynen cnm 5 aralikda 23 m dedi doktor 2 hafta snra gel bdaha bakalim demsti bugun gene gttim idrarim yoktu diye doktor olcemedi 2 hafta snra tekrar gel idrara skisik ol bakalim dedi kisalmaya progestan kullaniyorum hala baklalim cnm cok snrda degil dedi ama bellide olmaz genede
canım büyümenin şeklini de önemsiyorlar, inşallah büyüme olsa dahi sıkıntı çıkaracak şekilde değildirKızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi.mynmar SEPTEMBER LOVE hilalcikk gokceyener Sevda_S S Suzi1704 P Polly87 F Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
İyi ki ben dün temizlemişim yoksa içim rahat etmezdiama herkesin gücü bana yetiyor
temizlettinmi kız icene kayganaya odayı bal dök yala yaptımı heryeri
İyide öyle diyene kadar kapıda yarım saat bekleyip su içseydin olmazmıydı benim doktor genelde öyle yapıyor
Çok geçmiş olsunKızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi.mynmar SEPTEMBER LOVE hilalcikk gokceyener Sevda_S S Suzi1704 P Polly87 F Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Minnoşun dötünü yirimBiz deeee... bizimkiler bitti artık senin alışverişle şenleneceğiz
Çok güzel mışıl mışıl uyusun minnoş
Bende avent göğüs Kalkanı ve lansinoh krem var ama ilk bebek benim kullanmadım henüz işe yarar diye düşünüyorumKızlar göğüs için ne alayım
Avent göğüs Kalkanı var
Memeye takılan silikonlu emZik var
Lansinoh göğüs kremi var
En lazım hangisi
Gümüş kapak demeyin ya o kadar para vermek istemiyorum
Amin canım inşallah..İnşallah hayırlı sonuçlarımız çıkar
Haklısın canımborclar hic bitmiyor ya allah yardimcimiz olsun cnm para olduktan snra her sey bi andada alinir aslinda yeterki almizde para olsunda gerisi hemen halloluyor
Kızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi.mynmar SEPTEMBER LOVE hilalcikk gokceyener Sevda_S S Suzi1704 P Polly87 F Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Haklısın canım
Borçsuz bişey sahibi olmak zor bu zamanda
Biz yeni evliyiz hala malum borçlarla uğraşıyor eşim
Bende
çalışsaydım çoktan bitmişti
5,6bin civarı bir borç kaldı doğuma kadar biter ama bu defa da bebek için masraf yapıcaz işte
Sağlıkla gelsin de kuzum herşey hallolur
Kötü konuşmadı ama ihmal de etme dedi. Birde sol tarafta lenf nodu rastlanmıştır yazıyor kâğıtta. Onunla ilgili bişey söylemedi bende unuttum. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkarÇok geçmiş olsun
İnşallah büyüme olmaz
Ama kötü konuşmamış dimi öyle kötü düşünse beklemez hemen biyopsi yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?