2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz deeee... bizimkiler bitti artık senin alışverişle şenleneceğiz

Çok güzel mışıl mışıl uyusun minnoş
Kız sen ne ara bitirdin alışverişi maşallah diyorum :)))

2 Ay nasıl dayandın görmeden :)
Maşallah kuzuya
Herşey yolundaymış şükür
Sağlıkla gelsinler

Aslında ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı tabi
Bizimde borçlar var şubatta biraz hafifleyecek
Ondan dolayı da eşim o zaman alırız dedi
Yemekte ne var
Görümcen yemek temizlik filan yapıyor mu
Kuru fasülye vardı dün yapmıştım
Karnıbahar kızartması bide salata yaptım canım
Yedik bi güzel yarasın kızıma
Yapıyor epey iş ben bile şaşırdım
Bugün balkon yıkadı
Ev temizliyor
Sabah uyandığım da kahvaltı hazır
Çok memnunum kalsın doğuma kadar

Kızlar göğüs için ne alayım
Avent göğüs Kalkanı var
Memeye takılan silikonlu emZik var
Lansinoh göğüs kremi var
En lazım hangisi
Gümüş kapak demeyin ya o kadar para vermek istemiyorum
Buna karar verirsen beni de etiketle kuzum

Kızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi. mynmar SEPTEMBER LOVE hilalcikk gokceyener Sevda_S S Suzi1704 P Polly87 F Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Aslında ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı tabi
Bizimde borçlar var şubatta biraz hafifleyecek
Ondan dolayı da eşim o zaman alırız dedi

borclar hic bitmiyor ya allah yardimcimiz olsun cnm para olduktan snra her sey bi andada alinir aslinda yeterki almizde para olsunda gerisi hemen halloluyor

İyide öyle diyene kadar kapıda yarım saat bekleyip su içseydin olmazmıydı benim doktor genelde öyle yapıyor

canım büyümenin şeklini de önemsiyorlar, inşallah büyüme olsa dahi sıkıntı çıkaracak şekilde değildir

İyide öyle diyene kadar kapıda yarım saat bekleyip su içseydin olmazmıydı benim doktor genelde öyle yapıyor

valla ole de demedi cnm karnma tuttu sancin felanda yok zaten dedi 2 hafta snra sen gene gel dedi baana aslnda alttna muayene edecekti istersen bakalim ole rhaim uzunlugunu olcelim dedi ama snra gerek yok aslnda sancinda yok acil biseyinde yok dursun dedi cnm zaten 23 m di en son 3 hafta once oyuzden doktorda cok onemsemiyor bide benim ole kanama sanci baska sikayetlerimde hic yok oyuzden bekkeriz dedi

Çok geçmiş olsun
İnşallah büyüme olmaz
Ama kötü konuşmamış dimi öyle kötü düşünse beklemez hemen biyopsi yapardı

Kızlar göğüs için ne alayım
Avent göğüs Kalkanı var
Memeye takılan silikonlu emZik var
Lansinoh göğüs kremi var
En lazım hangisi
Gümüş kapak demeyin ya o kadar para vermek istemiyorum
Bende avent göğüs Kalkanı ve lansinoh krem var ama ilk bebek benim kullanmadım henüz işe yarar diye düşünüyorum

borclar hic bitmiyor ya allah yardimcimiz olsun cnm para olduktan snra her sey bi andada alinir aslinda yeterki almizde para olsunda gerisi hemen halloluyor
Haklısın canım
Borçsuz bişey sahibi olmak zor bu zamanda
Biz yeni evliyiz hala malum borçlarla uğraşıyor eşim
Bende
çalışsaydım çoktan bitmişti
5,6bin civarı bir borç kaldı doğuma kadar biter ama bu defa da bebek için masraf yapıcaz işte
Sağlıkla gelsin de kuzum herşey hallolur

Çok şükür bence güzel haberler bunlar. Buzu mutlaka yap, yerinde olsam antibiyotik kullanırdım

ben 4 yillik evliyim cnm biz evlenirken 2 sene kaynanayla otrduk dugun parasi altinlar hep alindi bendne bi tek bileziklermi brkamislardi bana kiraya ciktik snra cepte bes kurusbparamiz yoktu kredi cektik esyalari aldik dizdik esya borcumuz bitmeden bilezkleri bozduk aldik araba ustunu kredi cekip tamamladik smdide 2 senedir kriadayiz 11 milyardan fazla borcumuz var bizim aylik kira veriyoruz esim cay fabrikasnda mevsimlik calisiyor suan kis oldugu icinde ordanda ckardilar yaza tekrar gorecek smdi is de yok esimt esisatci zaten ama is yok bir haftadir issiz insaat felsn blsa gidip calisacak ama yok borc zamano gelyor anasi babasi anca esimin hakkimi yiyorlar bide guya usagimi ben sizden fazla dusunuyoorum diyor ama yaptiklariylada belli oluyor nasil dusundugi cocuk yaknda gelecek hepten yanmisiz biz ya allah hepimizin yardimcisi olsun elbet bi sekilde borclari doeyecegiz borc bitse cok sukur rahatlariz iste

Çok geçmiş olsun
İnşallah büyüme olmaz
Ama kötü konuşmamış dimi öyle kötü düşünse beklemez hemen biyopsi yapardı
Kötü konuşmadı ama ihmal de etme dedi. Birde sol tarafta lenf nodu rastlanmıştır yazıyor kâğıtta. Onunla ilgili bişey söylemedi bende unuttum. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…