Çok geçmiş olsun canım antibiyotiği araştırdın mı gebelikte kullanılabilen bir ilaçsa kullansan iyi olur. Kadın doğum doktoruna da bi danış istersen. Eğer enfeksiyon varsa ilerlemesin. Bir sonraki kontrolünde daha da güzel haberler alırsın inşKızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi. @mynmarSEPTEMBER LOVE @hilalcikk @gokceyener @Sevda_S @Suzi1704 @Polly87 @Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Gerçi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi.Çok şükür bence güzel haberler bunlar. Buzu mutlaka yap, yerinde olsam antibiyotik kullanırdım
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım. Gerçi doktoruma sordum kullanabilirsin dedi.
Teşekkğr ederim canım. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama antibiyotik olunca içim rahat etmiyorÇok geçmiş olsun canım antibiyotiği araştırdın mı gebelikte kullanılabilen bir ilaçsa kullansan iyi olur. Kadın doğum doktoruna da bi danış istersen. Eğer enfeksiyon varsa ilerlemesin. Bir sonraki kontrolünde daha da güzel haberler alırsın inş
Ben mart 7 gibi bekliyorum 7-12 arasi geliyo aklima surekli nedenseŞubat anası yok bizim topikte:) yoksa var da ben mi görmedim yazacaktım.. bBence sen Şubat anası olacaksın.. bu kız 38+2 gibi gelir.
Kız sen ne ara bitirdin alışverişi maşallah diyorum :)))
2 Ay nasıl dayandın görmeden :)
Maşallah kuzuya
Herşey yolundaymış şükür
Sağlıkla gelsinler
Aslında ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı tabi
Bizimde borçlar var şubatta biraz hafifleyecek
Ondan dolayı da eşim o zaman alırız dedi
Kuru fasülye vardı dün yapmıştım
Karnıbahar kızartması bide salata yaptım canım
Yedik bi güzel yarasın kızıma
Yapıyor epey iş ben bile şaşırdım
Bugün balkon yıkadı
Ev temizliyor
Sabah uyandığım da kahvaltı hazır
Çok memnunum kalsın doğuma kadar
Buna karar verirsen beni de etiketle kuzum
Kızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi. @mynmarSEPTEMBER LOVE @hilalcikk @gokceyener @Sevda_S @Suzi1704 @Polly87 @Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
yağmur için 5 ya da 7 kasımda doğacak bence dedim. Gitti 6 kasımda doğdu. Bununla ilgili bir fikrim yok 10 martta doğarsa doğum günümde doğmuş olacak.Ben mart 7 gibi bekliyorum 7-12 arasi geliyo aklima surekli nedense
Kullanabilirsin dediyse bence de ihmal etme canım. Hamileliğin başından beri benim de idrar yolu enfeksiyonu için kullanmadığım ilaç kalmadı antibiyotik de kullandım mecbur olunca.Teşekkğr ederim canım. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama antibiyotik olunca içim rahat etmiyor
Canım diyet yapıyorum yani dikkat ediyorum diyet sayılmaz da:))canım sabır inşallah dayanırız çok zorlanmayız Allah hepimize güç versinDayanalım az kaldı sayılır :) bana aşırı gelmedi 10 kg ya. Bilemedim. Doktor daha iyi bilir tabi de
2 Ay nasıl dayandın görmeden :)
Maşallah kuzuya
Herşey yolundaymış şükür
Sağlıkla gelsinler
Bende her anne babayı kendimin ki gibi sanardımben 4 yillik evliyim cnm biz evlenirken 2 sene kaynanayla otrduk dugun parasi altinlar hep alindi bendne bi tek bileziklermi brkamislardi bana kiraya ciktik snra cepte bes kurusbparamiz yoktu kredi cektik esyalari aldik dizdik esya borcumuz bitmeden bilezkleri bozduk aldik araba ustunu kredi cekip tamamladik smdide 2 senedir kriadayiz 11 milyardan fazla borcumuz var bizim aylik kira veriyoruz esim cay fabrikasnda mevsimlik calisiyor suan kis oldugu icinde ordanda ckardilar yaza tekrar gorecek smdi is de yok esimt esisatci zaten ama is yok bir haftadir issiz insaat felsn blsa gidip calisacak ama yok borc zamano gelyor anasi babasi anca esimin hakkimi yiyorlar bide guya usagimi ben sizden fazla dusunuyoorum diyor ama yaptiklariylada belli oluyor nasil dusundugi cocuk yaknda gelecek hepten yanmisiz biz ya allah hepimizin yardimcisi olsun elbet bi sekilde borclari doeyecegiz borc bitse cok sukur rahatlariz iste
Takvimini değişsene o zamanBenim dogum da usgye gore 25 mart gorunuyo ama ben dha gec gelck sanki secim gunu bizi bi telaslandirck gibi hissediyorum cunku olaylarin kadinina bu yakisir dimi
Bende öyle düşünüyordum da 1 ay gitmeden dayanabildimHareketlerini hissedince ultrasona çok da ihtiyaç duymadım maşallah pek bi yaramaz bizim sıpa ..))
Ben gebelikten kaynakli buyume oldugunu dusunuyorum hala.Ins oyledir ve bisey cikmazKızlar ultrason çekildi. 5 ay öncesine kadar baya büyüme var. Kızarıklık oluştuğu için enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Buz tut dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Doğumdan sonra da mutlaka gel büyüme devam ederse parça alalım dedi. @mynmarSEPTEMBER LOVE @hilalcikk @gokceyener @Sevda_S @Suzi1704 @Polly87 @Ftszynp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Kuzum sata gore ilerliyo benim takvim onu degistirmiyorm cunku doktorum herseye ragmen sata gore hesaplama yapiyo nobet iznimi fln da one gore verdi cunkuBende her anne babayı kendimin ki gibi sanardım
Eşimden sonra net olarak anladım
Herkes anne baba olamazmış
Sadece bana karşı değil eşime karşıda bi hayırlarını görmedim.
Ailenin de hayırlısını versin Allah
Borç harç hallolur
İnan herkesin borcu var
Ama yapılan yanlışlar kırılan kalplerin telafisi olmuyor.
Bebekler bereketiyle gelir
Ben geçim kaygısı hiç yaşamadım yaşamıyorum
Yeter ki huzurumuz olsun
İnşallah eşin de güzel bir iş bulur piyasa çok durgun ama epey işsiz var
Sen çalışıyor muydun canım
Takvimini değişsene o zaman
Nisan anası olmaya mı heveslisin kız :)
Bende her anne babayı kendimin ki gibi sanardım
Eşimden sonra net olarak anladım
Herkes anne baba olamazmış
Sadece bana karşı değil eşime karşıda bi hayırlarını görmedim.
Ailenin de hayırlısını versin Allah
Borç harç hallolur
İnan herkesin borcu var
Ama yapılan yanlışlar kırılan kalplerin telafisi olmuyor.
Bebekler bereketiyle gelir
Ben geçim kaygısı hiç yaşamadım yaşamıyorum
Yeter ki huzurumuz olsun
İnşallah eşin de güzel bir iş bulur piyasa çok durgun ama epey işsiz var
Sen çalışıyor muydun canım
Ne alacağımı bilmıyorum bende ne lazım olurBende avent göğüs Kalkanı ve lansinoh krem var ama ilk bebek benim kullanmadım henüz işe yarar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?