2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım antibiyotiği araştırdın mı gebelikte kullanılabilen bir ilaçsa kullansan iyi olur. Kadın doğum doktoruna da bi danış istersen. Eğer enfeksiyon varsa ilerlemesin. Bir sonraki kontrolünde daha da güzel haberler alırsın inş

Teşekkğr ederim canım. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama antibiyotik olunca içim rahat etmiyor

Valla hızlandırdık ve bitti birtek çanta kaldı sanıyorum :)

Korkutucu birşey çıkmamasına çok sevindim gözünaydın.. antibiyotiği muhakkak kullan yakında süt üretimi emzirme falan derken saçma sapan mastit ataklarıyla uğraşmayasın

Teşekkğr ederim canım. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama antibiyotik olunca içim rahat etmiyor
Kullanabilirsin dediyse bence de ihmal etme canım. Hamileliğin başından beri benim de idrar yolu enfeksiyonu için kullanmadığım ilaç kalmadı antibiyotik de kullandım mecbur olunca.

-Piraye sirf o besigin talisligina seni affettim bak bu seferlik ayagini denk al bi sen bi ben kalcz ona gore
SEPTEMBER LOVE kuzum ruyan beni cok etkiledi sen nasil hissetmissindir dusunemiyorum bile.. aksama kdr naptm biliyo msn hani senin orgu pufidik battaniyeyi sormustm ya onun iplerini aldim onunla ugrastm aksama kadar bigunde bitecek sanirim ormesi de cok zevklii

Bebek süsleri için şu sayfada ay sonuna kadar kampanya var. Kokulu taş düşünen varsa. Sayfayı tesadüfen buldum zaten manisadaymış gittim baktım fiyatlar uygun geldi. Dualı ve bebek arabalı karışık sipariş verdim. Acelem olmadığı için ocak sonuna hazırlansın dedim. Bir de kolonya şişesi aldım süslemek için. Yapınca foto atarım

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-25-19-44-47.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 42
Bende her anne babayı kendimin ki gibi sanardım
Eşimden sonra net olarak anladım
Herkes anne baba olamazmış
Sadece bana karşı değil eşime karşıda bi hayırlarını görmedim.
Ailenin de hayırlısını versin Allah
Borç harç hallolur
İnan herkesin borcu var
Ama yapılan yanlışlar kırılan kalplerin telafisi olmuyor.
Bebekler bereketiyle gelir
Ben geçim kaygısı hiç yaşamadım yaşamıyorum
Yeter ki huzurumuz olsun
İnşallah eşin de güzel bir iş bulur piyasa çok durgun ama epey işsiz var
Sen çalışıyor muydun canım

Benim dogum da usgye gore 25 mart gorunuyo ama ben dha gec gelck sanki secim gunu bizi bi telaslandirck gibi hissediyorum cunku olaylarin kadinina bu yakisir dimi
Takvimini değişsene o zaman
Nisan anası olmaya mı heveslisin kız :)

Hareketlerini hissedince ultrasona çok da ihtiyaç duymadım maşallah pek bi yaramaz bizim sıpa ..))
Bende öyle düşünüyordum da 1 ay gitmeden dayanabildim
Sen iyi dayanmışsın
Benim kız biraz tembel öyle kıpır kıpır bi bebek değil :)

Ben gebelikten kaynakli buyume oldugunu dusunuyorum hala.Ins oyledir ve bisey cikmaz

Kuzum sata gore ilerliyo benim takvim onu degistirmiyorm cunku doktorum herseye ragmen sata gore hesaplama yapiyo nobet iznimi fln da one gore verdi cunku

gercekten ole smdi insan dusunuyor insan kendi evladina nasil bole edebliyor ya aklim almiyor bnu 9 ay karninda tasiyorsun her seyi ediyorsun ama snra ortada brakiyosun ben anlamiyorum valla sasip kalyorum ya allahim ins biz bole anne baba olmayiz ya ben gecen sene aralik ayinda isten ciktim cnm 1 sene thy cagri merkezinde calstim snra dayanamadim aralik ayindada ckmistim isten dahada calsmayi dusunmyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…