- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben sana demiyormuşum akşamları gelince ıhlamur kaynat içBoğazım ağrıyor burnum akıyor hasta oluyorumbu ne soğuk
Canim Allah yardimciniz olsunben 4 yillik evliyim cnm biz evlenirken 2 sene kaynanayla otrduk dugun parasi altinlar hep alindi bendne bi tek bileziklermi brkamislardi bana kiraya ciktik snra cepte bes kurusbparamiz yoktu kredi cektik esyalari aldik dizdik esya borcumuz bitmeden bilezkleri bozduk aldik araba ustunu kredi cekip tamamladik smdide 2 senedir kriadayiz 11 milyardan fazla borcumuz var bizim aylik kira veriyoruz esim cay fabrikasnda mevsimlik calisiyor suan kis oldugu icinde ordanda ckardilar yaza tekrar gorecek smdi is de yok esimt esisatci zaten ama is yok bir haftadir issiz insaat felsn blsa gidip calisacak ama yok borc zamano gelyor anasi babasi anca esimin hakkimi yiyorlar bide guya usagimi ben sizden fazla dusunuyoorum diyor ama yaptiklariylada belli oluyor nasil dusundugi cocuk yaknda gelecek hepten yanmisiz biz ya allah hepimizin yardimcisi olsun elbet bi sekilde borclari doeyecegiz borc bitse cok sukur rahatlariz iste
O zaman sata göre mi 2 nisan da doğumun olacakKuzum sata gore ilerliyo benim takvim onu degistirmiyorm cunku doktorum herseye ragmen sata gore hesaplama yapiyo nobet iznimi fln da one gore verdi cunku
Aynen bende öyle düşünüyorumgercekten ole smdi insan dusunuyor insan kendi evladina nasil bole edebliyor ya aklim almiyor bnu 9 ay karninda tasiyorsun her seyi ediyorsun ama snra ortada brakiyosun ben anlamiyorum valla sasip kalyorum ya allahim ins biz bole anne baba olmayiz ya ben gecen sene aralik ayinda isten ciktim cnm 1 sene thy cagri merkezinde calstim snra dayanamadim aralik ayindada ckmistim isten dahada calsmayi dusunmyorum :)
Canim Allah yardimciniz olsun
Bizde ev alirken borclandik iki yil oldu ama benim kendi babama oldugu icin borc cok bunalmiyorum.Daha 1.5 yil daha oderiz oyle biter.Senin borcunun yaklasik 4 kati kadar ustelik borcumuz
Allah herkesin yardimcisi olsun ins
Konuya girmiş olucam ama babaya yada akrabaya farketmiyor bence borç borçturCanim Allah yardimciniz olsun
Bizde ev alirken borclandik iki yil oldu ama benim kendi babama oldugu icin borc cok bunalmiyorum.Daha 1.5 yil daha oderiz oyle biter.Senin borcunun yaklasik 4 kati kadar ustelik borcumuz
Allah herkesin yardimcisi olsun ins
O meme ucu olmayan bayanlar icin canimNe alacağımı bilmıyorum bende ne lazım olur
Bide meme başına silikon meme koyuyormussun
Bebek öyle emiyormuş
Geçmiş olsun canımKizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Canim gecmis olsunKizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Kizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Bebeklerimiz inşallah şans Uğur getirir bizeben 4 yillik evliyim cnm biz evlenirken 2 sene kaynanayla otrduk dugun parasi altinlar hep alindi bendne bi tek bileziklermi brkamislardi bana kiraya ciktik snra cepte bes kurusbparamiz yoktu kredi cektik esyalari aldik dizdik esya borcumuz bitmeden bilezkleri bozduk aldik araba ustunu kredi cekip tamamladik smdide 2 senedir kriadayiz 11 milyardan fazla borcumuz var bizim aylik kira veriyoruz esim cay fabrikasnda mevsimlik calisiyor suan kis oldugu icinde ordanda ckardilar yaza tekrar gorecek smdi is de yok esimt esisatci zaten ama is yok bir haftadir issiz insaat felsn blsa gidip calisacak ama yok borc zamano gelyor anasi babasi anca esimin hakkimi yiyorlar bide guya usagimi ben sizden fazla dusunuyoorum diyor ama yaptiklariylada belli oluyor nasil dusundugi cocuk yaknda gelecek hepten yanmisiz biz ya allah hepimizin yardimcisi olsun elbet bi sekilde borclari doeyecegiz borc bitse cok sukur rahatlariz iste
Benim durumum biraz farkliKonuya girmiş olucam ama babaya yada akrabaya farketmiyor bence borç borçtur
Her türlü ağırlığı oluyor
Bizim borcumuz sadece mobilyacıya
Hatta bazen öyle şeyler duydum ki
Keşke yabancıya borçlansaydım da akrabamdan almasaydım diyenler var
Aynen bende öyle düşünüyorum
Bu zamana kadar herşeyde önceliğimiz bebeklerimiz oldu
Yediğimiz,içtiğimiz,uyku şeklimizi bile onlara göre düzenleyip benimsiyoruz
Sakınıyoruz
Kendimizden çok düşünüyoruz
Daha kucağıma almadan annelik içgüdüsü tavan yapıyor
Doğduktan büyüdükten sonra da iyi bir anne olacağıma inanıyorum inşallah
Lenf modu ile ilgili sıkıntı olsa söylerdi kuZumKötü konuşmadı ama ihmal de etme dedi. Birde sol tarafta lenf nodu rastlanmıştır yazıyor kâğıtta. Onunla ilgili bişey söylemedi bende unuttum. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar
Çok geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah hemen iyileşirsin.Kizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.
Meme ucu yoksa ya da çok yara olursa kullanılır. Normalde onla emdirmemek lazımNe alacağımı bilmıyorum bende ne lazım olur
Bide meme başına silikon meme koyuyormussun
Bebek öyle emiyormuş
Borcu olanlar çarçabuk bitsin, her ödemeniz kolaylıkla olsun inşallah. Ülkecek çok iyi durumda değiliz zaten. İnşallah geçecek bu günler. Bereketiyle gelir bu yavrular.bizim borclar hep bankaya iste zamani gelnce odemek lazim is yok bisi yok zor olyor allah heoimizin yardimcisi olsun cnm ins hepsini hallederiz
Bebeklerimiz inşallah şans Uğur getirir bize
Derler ya kısmeti ile gelirler inşallah
Hayat şartları maalesef çok zor
Tek maaş bide ev kira olunca daha da zorlaşıyor tabi ki
Bi tek çanta Onuda al bitsin artık :))Valla hızlandırdık ve bitti birtek çanta kaldı sanıyorum :)
Korkutucu birşey çıkmamasına çok sevindim gözünaydın.. antibiyotiği muhakkak kullan yakında süt üretimi emzirme falan derken saçma sapan mastit ataklarıyla uğraşmayasın
Evet canim sata gore 2nisan ama usg olcumleri en bastan beri 1hafta ilerdeydi son gittigmde 2 gun daha ileri gitmisO zaman sata göre mi 2 nisan da doğumun olacak
Aynen bende öyle düşünüyorum
Bu zamana kadar herşeyde önceliğimiz bebeklerimiz oldu
Yediğimiz,içtiğimiz,uyku şeklimizi bile onlara göre düzenleyip benimsiyoruz
Sakınıyoruz
Kendimizden çok düşünüyoruz
Daha kucağıma almadan annelik içgüdüsü tavan yapıyor
Doğduktan büyüdükten sonra da iyi bir anne olacağıma inanıyorum inşallah
bebek kismetiyle gelir bakalim ins bizim kiz dogmadan bisiler olur islrr duzelir de rahatlariz bizde simdi maasda yokki bide esim fabriakdan kis oldugu icin cikarttilar yaza girecek yaza kadar maas yok esimin insaat blup calsmasi lazim yksa cok kotu durumlar borclar hep ust uste binmis butun bilezklermi bozduk zaten borclar yuzunden allah ins bi kapi acarda isler duzelir esimde calisir is ariyor ama piyasada is yok baya kotu is durumlari hakkimizda hayirlisi olur ins
Bi tek çanta Onuda al bitsin artık :))
Arkandan geliyorum bende ama
Bu yatak ve kapitone işlerini halledeyim
Hafta sonuda kapı süsü malzemesi alacağız
Bak baya baya yaklaşıyorum sana
Biberon emZik sayma onları süt yağma makinesi elime gelince bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?