2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Allah yardimciniz olsun
Bizde ev alirken borclandik iki yil oldu ama benim kendi babama oldugu icin borc cok bunalmiyorum.Daha 1.5 yil daha oderiz oyle biter.Senin borcunun yaklasik 4 kati kadar ustelik borcumuz
Allah herkesin yardimcisi olsun ins

Kuzum sata gore ilerliyo benim takvim onu degistirmiyorm cunku doktorum herseye ragmen sata gore hesaplama yapiyo nobet iznimi fln da one gore verdi cunku
O zaman sata göre mi 2 nisan da doğumun olacak

Aynen bende öyle düşünüyorum
Bu zamana kadar herşeyde önceliğimiz bebeklerimiz oldu
Yediğimiz,içtiğimiz,uyku şeklimizi bile onlara göre düzenleyip benimsiyoruz
Sakınıyoruz
Kendimizden çok düşünüyoruz
Daha kucağıma almadan annelik içgüdüsü tavan yapıyor
Doğduktan büyüdükten sonra da iyi bir anne olacağıma inanıyorum inşallah

Kizlar cok kotuyum, yine okila gidip dayanamayip erken geldim. Esim gitme boyle demisti dinlemedim, keske hic gitmeseymisim. 3.30 da da kontrole gittim, bebis iyi gorunuyor sukur, 1 hafta geriden geliyormus hemen hemen, ama cok da anlamli degil bizim icin dedi doktorum. Zaten 3 haftadir oksurme kusma bulanti derken dogru duzgun beslenemiyorum bile. Serim taktirdi doktorum ama bana misin demedi. Hayirlisiyla bir iyilesseydim kizlar, dualarinizi eksik etmeyin nolur.

bizim borclar hep bankaya iste zamani gelnce odemek lazim is yok bisi yok zor olyor allah heoimizin yardimcisi olsun cnm ins hepsini hallederiz

Konuya girmiş olucam ama babaya yada akrabaya farketmiyor bence borç borçtur
Her türlü ağırlığı oluyor
Bizim borcumuz sadece mobilyacıya
Hatta bazen öyle şeyler duydum ki
Keşke yabancıya borçlansaydım da akrabamdan almasaydım diyenler var

Geçmiş olsun canım
O kadar iyi anlıyorum ki
Bende 1 ay çektim

Canim gecmis olsun
Normalde kotuyken hamileyken daha bi kotu hastalik
Acil sifalar dilerim

Çarçabuk iyileşirsin inşallah, gebelik çalışma hayatı grip falan fazlasıyla ağır insan için. İstirahat şart bence hal böyle olunca

@-Piraye sende bol c vitamini al dinlen hasta olmak için hiç uygun vakitler değil bu zamanlar

Bebeklerimiz inşallah şans Uğur getirir bize
Derler ya kısmeti ile gelirler inşallah
Hayat şartları maalesef çok zor
Tek maaş bide ev kira olunca daha da zorlaşıyor tabi ki

Benim durumum biraz farkli
Babamin durumunun iyi olup paraya ihtiyacinin olmamasi ve tum kardeslerime vermis olmasindan dolayi biraz rahatim.bide acil bi ihtiyacim olan bisey olunca aliyoruz daha az oduyoruz o ay babama.Ama banka olsa onu yapamayiz.
Yoksa tabiki borc borctur illaki babamda olsa odenecek o para

ins cnm hayirlisiyla kucagmza alalimla iyi bir skeilde buyutelim elimizden geldigini yapalim ins bize yapilanlari biz cocugumuza yapmayalim kendi evladmiz sncta okadar emek harciyosun karninda tasyosun buyutuyosun snra hakkini yiyosun zor durumda birakiyosun olede annelik olmaz iste

Kötü konuşmadı ama ihmal de etme dedi. Birde sol tarafta lenf nodu rastlanmıştır yazıyor kâğıtta. Onunla ilgili bişey söylemedi bende unuttum. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar
Lenf modu ile ilgili sıkıntı olsa söylerdi kuZum
Allah ım sana da bana da temiz sonuçlar versin inşallah

Çok geçmiş olsun üzüldüm. İnşallah hemen iyileşirsin.
Ne alacağımı bilmıyorum bende ne lazım olur
Bide meme başına silikon meme koyuyormussun
Bebek öyle emiyormuş
Meme ucu yoksa ya da çok yara olursa kullanılır. Normalde onla emdirmemek lazım
bizim borclar hep bankaya iste zamani gelnce odemek lazim is yok bisi yok zor olyor allah heoimizin yardimcisi olsun cnm ins hepsini hallederiz
Borcu olanlar çarçabuk bitsin, her ödemeniz kolaylıkla olsun inşallah. Ülkecek çok iyi durumda değiliz zaten. İnşallah geçecek bu günler. Bereketiyle gelir bu yavrular.
@-Piraye beşiğinize bayıldım. Güzel güzel uyusun yavrunuz içinde.

ES-ER neredeymiş gidip gördün mü? Çok uygun geldi fiyatı bana güzel de görünüyorlar. Bizde elden teslim alırız belki. Zaten arada gidiyoruz Manisa'ya

Bebeklerimiz inşallah şans Uğur getirir bize
Derler ya kısmeti ile gelirler inşallah
Hayat şartları maalesef çok zor
Tek maaş bide ev kira olunca daha da zorlaşıyor tabi ki

bebek kismetiyle gelir bakalim ins bizim kiz dogmadan bisiler olur islrr duzelir de rahatlariz bizde simdi maasda yokki bide esim fabriakdan kis oldugu icin cikarttilar yaza girecek yaza kadar maas yok esimin insaat blup calsmasi lazim yksa cok kotu durumlar borclar hep ust uste binmis butun bilezklermi bozduk zaten borclar yuzunden allah ins bi kapi acarda isler duzelir esimde calisir is ariyor ama piyasada is yok baya kotu is durumlari hakkimizda hayirlisi olur ins

Bi tek çanta Onuda al bitsin artık :))
Arkandan geliyorum bende ama
Bu yatak ve kapitone işlerini halledeyim
Hafta sonuda kapı süsü malzemesi alacağız
Bak baya baya yaklaşıyorum sana
Biberon emZik sayma onları süt yağma makinesi elime gelince bakacağım

Evet canim sata gore 2nisan ama usg olcumleri en bastan beri 1hafta ilerdeydi son gittigmde 2 gun daha ileri gitmis

Hayat çok zor hakikaten. İnşallah eşin en kısa zamanda sizi feraha çıkaracak bir işe girer

Yaa beğendiğim bir iki model var da artık önümüzdeki ay alırım dedim.parça parça alıyoruz malum :) kapı süsü ve ikramlık kokulu taşları da annem hallediyor sağolsun. Başka yoktur inşallah eksik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…