- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Geçen sene ki MR sonuçlarımı salak gibi geçen hafta çöpe attım ya öyle kızıyorum ki kendime anlatamamcanım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.
Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir var
Ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum resmen oturup ağlayasım var öyle Canım yanıyor
Doktora gitmem lazım ama MR filan giremem ki 2 ay daha dayanacam bakalım
ben senin yattığına inanmıyorum nedenseYatiyorum canim agri sızı idare ediyorum gun sayiyorum
Az yapacağım 40 adet bana yeterli hatta çok bileManisada Spil Dağında kar görünüyor. Merkezde bişey yok. Okul çıkışı eşimle kızı götürücez biraz kar görsün yavrucumciddi soğuğu geliyor ama. Bi de yüksek ilçelerinde kar varmış uşak tarafında. Sen de biliyosun İzmir manisa merkeze kar yağması zaten mucize gibi bişey. Çoğu yer kar tatili yaparken biz soğuk havayla geçiriyoruz sadece
İlk kez gördüm canım farklı bi fikirmiş. Maliyetli olabilir mi bilemedim. Ben her ziyarete gelene vermeyi düşündüğüm için 1 tl olanlardan 70 tane sipariş verdim. Bu tarz bişey pahalıya mal olur bana. Az sayıda düşünüyorsan hoş bi fikirmiş.
Ben bu ağrılarla birde Almanyaya gittim. Oraada da dr gittim magnezyumu artırabileceğimi söyledi Kalsiyum desteği alabileceğimi söyledi. Ama ben çoğaltmadım. Kalsiyum için de günlük yarım lt süt , bir kase yoğurt birde probiyotik içiyorum.bana magnezyum verip yolladı, magnezyum kasılmalara ,iyi geliyor ama ağrılara hiç faydasını görmedim
Dönebilir daha. Secde pozisyonu doğuma yaklaştıkça da uygulanmış etkili olmuş o zamana yakın gerekirse denersin canım.ay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?
Sağol canım çok şükür.
Yatamam boğulma yaşıyorumMr ın zararı yok canım radyasyon yok onda. Sadece sırtüstü yatabilirmisin hani nasıl bir pozisyonda çekerler onu bilemem
Ev supurmuyorum artikben senin yattığına inanmıyorum nedense
Çok teşekkür ederim canım. Beyaz gelmiş ama kremiyle değişecekGüle güle kullanın kuzum cok guzelmis
Oyle canım onu da anlıyorum neye yetecek canım annem..
evet en azından herseyi ile tertemiz sıfır eve girecegiz bebişle yeni bir baslangıc olacak bu da hayatımızda :))
Youtube puffy battaniye diye yazarsan cikiyo kuzum cok tatli gercekten benm bile sarilip yatasim geldi kizimin vazgecilmez battaniyesi olck sanirimSen herşeyi boşver battaniyeyi nasıl ördün onu de banabende öreyim çok tatlı
17sinde değiştirecekler sözde bakalımYok sorun yapmazlar
Ağrı kesici jel konusunda emin değilim canım onu sorman lazımYatamam boğulma yaşıyorum
MR yok diyor ama içim rahat etmiyor nedense
Aslında ağrı kesici jellerim var onları kullansam mı
Bebeye zararı olur mu
Beşik kuzum krem söylemiştik beyaz gelmiş değiştirmek için şe yaptımNe aldın sen ben hangi ara kaçırdım
Nasıl gidiyor mapushane damlarında hayatAynen öyle bende eşine diyorum sakin kimse gelmesin yeni doğum yapan kadının yanında milletin ne işi var Bebek çıkalı yarım saat olmuş aayyy hayırlı olsun diyor üstü başı leş gibi sigara kokuyor. Zaten bir garip insanlardı yanında yatana saygı yok. Ses çıkarmıyorum ya sanki yokum orada.
Kuzum hemsirrler gelince arada refakatçi dışındakiler çıksın diyor gidiyor dinleyen yok, güvenlik lazım o da sadece ziyaret saati bittikten neredeyse bir saat sonra geliyor kapıdan ziyaretçiler çıksın diyor perde vekili doğum yapan kadın var diye orda perde arkasında 10 kişi var perde dışında refakatçi duruyor bir de söylüyorlar bunu ben burda dururum siz sıraya geçin diye edep adap yok. En son gece yine çay demleyip geldiler iki erkek bir kadın hocaya mail attım sagolsun değiştirdi odamı daha doğrusu oda yoktu doğumhaneye geri indim canıma minnet burası harika :)
Aynen öyle valla kimse de demiyor ki sağlıksız bir durum bu ziyaret saatinde bile ikişer üçer girer hızlı çıkarsın. Annem hasta yatarken ben çıkarıyordum kim olursa olsun hasta ziyareti kısa olur enfeksiyon olur diyip gönderiyordum. Saygı hiç yok bir de üstüne çıkıyor gelene gelme mi diyeyim diye tam mahalle ağzı. Para verdik bizde diyor 24 yaşında pabuç dili yeni anne. Sinirleniyorum hatırladıkca doğumhane Süper kadınlar bağırıyor bağırsin doğursun ben odada yanlızım ohh miss sessiz sedasız.
Yarın olmadan kurtuldum kız aslında saat için yarın olmuştu 00:30 da yeniden doğumhaneye cennete geldim :)
Olayların yeni kadını oldum4body1soul
17sinde değiştirecekler sözde bakalım
kuzum yaprak sararkende belin vs ağrır bırak gelenlere çay püskevit yeterEv supurmuyorum artik
Yaptigim basit yemek yapmak bulasik makinesini bosaltmak ufak capli seyler.
Camasirlari esim hallediyo
Ama bugun buzluk icin oturdugum yerden yaprak saricam
Dersimi aldim agri zor dayanamiyorum o yuzden gunumun cogu yatmakla geciyor
Inan yatiyom artik
Aynen hiç sorma ya yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz mahvolduk dünden beriManisada Spil Dağında kar görünüyor. Merkezde bişey yok. Okul çıkışı eşimle kızı götürücez biraz kar görsün yavrucumciddi soğuğu geliyor ama. Bi de yüksek ilçelerinde kar varmış uşak tarafında. Sen de biliyosun İzmir manisa merkeze kar yağması zaten mucize gibi bişey. Çoğu yer kar tatili yaparken biz soğuk havayla geçiriyoruz sadece
İlk kez gördüm canım farklı bi fikirmiş. Maliyetli olabilir mi bilemedim. Ben her ziyarete gelene vermeyi düşündüğüm için 1 tl olanlardan 70 tane sipariş verdim. Bu tarz bişey pahalıya mal olur bana. Az sayıda düşünüyorsan hoş bi fikirmiş.
Mart sonu Nisan başı bu kadar kalın battaniye kullanılır mı acaba yapsam mı bende. Hoşuma gittiYoutube puffy battaniye diye yazarsan cikiyo kuzum cok tatli gercekten benm bile sarilip yatasim geldi kizimin vazgecilmez battaniyesi olck sanirim
4body1soul ne sandin kiziimmm daha bitane battaniyem de yolda 2senedir bitirmeye calisiyorum bu sene bitirip prensesime kullancm onu yapinca da atarim bi catla ortadan ikiye bak seninlen dunur olaydik iste bissuru ceyizi olurdu kizimin oglusuna masraf yaptirmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?