2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.
Geçen sene ki MR sonuçlarımı salak gibi geçen hafta çöpe attım ya öyle kızıyorum ki kendime anlatamam
Benim boynumda kemik kayması mı ne öyle bir şey var dı
Bide karpal tünel denilen bir rahatsızlık
Gebelik bence tetikledi

Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir var
Ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum resmen oturup ağlayasım var öyle Canım yanıyor
Doktora gitmem lazım ama MR filan giremem ki 2 ay daha dayanacam bakalım

Mr ın zararı yok canım radyasyon yok onda. Sadece sırtüstü yatabilirmisin hani nasıl bir pozisyonda çekerler onu bilemem

Az yapacağım 40 adet bana yeterli hatta çok bile
Hediye konusunda çok kararsız kaldım galiba

bana magnezyum verip yolladı, magnezyum kasılmalara ,iyi geliyor ama ağrılara hiç faydasını görmedim
Ben bu ağrılarla birde Almanyaya gittim. Oraada da dr gittim magnezyumu artırabileceğimi söyledi Kalsiyum desteği alabileceğimi söyledi. Ama ben çoğaltmadım. Kalsiyum için de günlük yarım lt süt , bir kase yoğurt birde probiyotik içiyorum.

ay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?
Dönebilir daha. Secde pozisyonu doğuma yaklaştıkça da uygulanmış etkili olmuş o zamana yakın gerekirse denersin canım.
Gozun aydin canim buna sukur
Olay konusunda kusura bakma D dry75 bir numero
Ama az daha yatarsan birincilik senin olabulu
Sağol canım çok şükür.
Ben bi senden erken dogurup önüne geçeyim de gör sen gününü hiihhh

Mr ın zararı yok canım radyasyon yok onda. Sadece sırtüstü yatabilirmisin hani nasıl bir pozisyonda çekerler onu bilemem
Yatamam boğulma yaşıyorum
MR yok diyor ama içim rahat etmiyor nedense
Aslında ağrı kesici jellerim var onları kullansam mı
Bebeye zararı olur mu

ben senin yattığına inanmıyorum nedense
Ev supurmuyorum artik
Yaptigim basit yemek yapmak bulasik makinesini bosaltmak ufak capli seyler.
Camasirlari esim hallediyo
Ama bugun buzluk icin oturdugum yerden yaprak saricam
Dersimi aldim agri zor dayanamiyorum o yuzden gunumun cogu yatmakla geciyor
Inan yatiyom artik

Güle güle kullanın kuzum cok guzelmis

Oyle canım onu da anlıyorum neye yetecek canım annem..
evet en azından herseyi ile tertemiz sıfır eve girecegiz bebişle yeni bir baslangıc olacak bu da hayatımızda :))
Çok teşekkür ederim canım. Beyaz gelmiş ama kremiyle değişecek

Sen herşeyi boşver battaniyeyi nasıl ördün onu de bana bende öreyim çok tatlı
Youtube puffy battaniye diye yazarsan cikiyo kuzum cok tatli gercekten benm bile sarilip yatasim geldi kizimin vazgecilmez battaniyesi olck sanirim
4body1soul ne sandin kiziimmm daha bitane battaniyem de yolda 2senedir bitirmeye calisiyorum bu sene bitirip prensesime kullancm onu yapinca da atarim bi catla ortadan ikiye bak seninlen dunur olaydik iste bissuru ceyizi olurdu kizimin oglusuna masraf yaptirmazdi

Nasıl gidiyor mapushane damlarında hayat

kuzum yaprak sararkende belin vs ağrır bırak gelenlere çay püskevit yeter

Aynen hiç sorma ya yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz mahvolduk dünden beri Uşak’ta kız kardeşim var oraya baya baya yağmış bizde burda soğuğunu çekelim

Mart sonu Nisan başı bu kadar kalın battaniye kullanılır mı acaba yapsam mı bende. Hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…