Diğer çocuklarda erken Doğum yoktu değil mi ? Bu fena olacak. Şimdiden yordu seni.Nst de sancim cikiyo canim erken dogum riskim var
Bebek asagida sancim oluyor zaman zaman
Yutamiyorum hap sanki bogazimatakiliyo.Ama vitaminimi gunluk aliyorum mecbur
Travma gibi yer etmis beyninde canim yaaaya ana yüreği işte, çok yorma madem öyle kendini . beslenmeleri ne kadar önemliyse senin ağrın sızın olmadan yanlarında durmanda önemli emin ol. annem tansiyon hastasıydı kaç gece acillik olurdu küçükken o zamanlardan kalma çıt sesine uyanırdım. gece hastaneye kaldırıldığında ben okula giderken gelmemişse dua ederdim inş geldiğimde evdedir diye.
Rabbim kolaylık versin canım. Zamanında doğacak inşallah. Geçmişi hiç okuyamadım kusura bakma bilmiyordum.Nst de sancim cikiyo canim erken dogum riskim var
Bebek asagida sancim oluyor zaman zaman
Yutamiyorum hap sanki bogazimatakiliyo.Ama vitaminimi gunluk aliyorum mecbur
Oglumda vardi hastanede yattim surekli ama 38 haftaya kadar dayandi.38 de bigun sabah kipirdamadi suni sanciyla dogurdum zaten acilmamda vardi 6 aydan sonra kanamamda vardi doktor suni sanciyla dogur diyince esimle agzimiz kulaklarimiza vardiDiğer çocuklarda erken Doğum yoktu değil mi ? Bu fena olacak. Şimdiden yordu seni.
Anam cok ceneleri var bunlarin hangi birini okuyacanRabbim kolaylık versin canım. Zamanında doğacak inşallah. Geçmişi hiç okuyamadım kusura bakma bilmiyordum.
Kol ağrısı el uyuşması var kuZumSEPTEMBER LOVE kuzumm neyin var okuyamadm mesajlari
Hahahahah ne güzel yaaNurbal27
Bende ruyamda ogrenmistim test yaptırmaya kostum 20 cıkmıstı degerim :)
Ne gunlerdi ya adet tarihime 10 gun falan vardı daha
Çok güzelmişBen o sayfayla konuştum
Şise içinde mumlar var
Orada gördün mü
Beyaz mum 2.5 tl
Şeffaf içi objeli için 3,5 tl diyor
geronimo_s sence nasıl bir akıl verin kızlar
Ne üzülüyon sende git dinlen evindekızlar günaydın işyerinde son günlerim, eve geçip işlerimi halledeceğime seviniyorum bir yandan da işten ayrılacağıma üzülüyorum ne manyak kadınım
Ay ne mutluluktu di miHahahahah ne güzel yaa
Rüya ile ön bilgilendirme gibi olmuş
Benim de adetim 1 hafta gecikmişti
Ama hep gecikirdi zoraki test yaptım hiç ümidim yoktu bi baktım bir anda çift çizgi
Biz istiyorduk bebekAy ne mutluluktu di mi
Allah isteyen herkese nasip etsin
Hani bekliyorda degildik ama iste bir anda cıktı geldi prensimiz
Anam cok ceneleri var bunlarin hangi birini okuyacan
Bende seni merak ediyordumKızlar benim telefonda sıkıntı var.zor giriyorum siteye..4body 1soul canım zar zor okudum nasılsın.Benimde sipalar dün resmen dikişi patlayacaklardi.nasil canım acıdı.çok korktum doğum olacak diye....Allahım yardımcımız olsun .
Bu kizlarla ugrasirsam iyiyim iste canim saolKızlar benim telefonda sıkıntı var.zor giriyorum siteye..4body 1soul canım zar zor okudum nasılsın.Benimde sipalar dün resmen dikişi patlayacaklardi.nasil canım acıdı.çok korktum doğum olacak diye....Allahım yardımcımız olsun .
Seninki de cok mantikliymis canim firsat bulursam bitane de ondan yapayimÇok güzel olmuş. Ben bunun aynısını panço gibi yaptım. Kafasından geçiriyordum Benebk arabasıyla çok dışarda kalacağım zaman. Hem altı hem üstü sıcacık oluyor. Hala kullanıyor. Ellerine sağlık seninki de çok güzel olmuş.
Hafta ilerledikce de dha cok rahatsiz edecek demekki kuzum bi git istersen doktoraKol ağrısı el uyuşması var kuZum
Çok ağrı yapıyor geceleri hele uyutmuyor
Anam onada izin yok4body1soul canım Allah kolaylık versin sana
Gerçekten işin zor
İnşallah zamanında gelsin prenses
Doğunca hesabını sorarız bize yaşattıkları için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?