2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK FENA BİŞEY CANIM YA HAREKET ETSEM BATIYOR DR TERS DURUO AYAKLARI AŞAĞIDA ONDAN OLUR DEDİ.

ÇOK FENA BİŞEY CANIM YA HAREKET ETSEM BATIYOR DR TERS DURUO AYAKLARI AŞAĞIDA ONDAN OLUR DEDİ.
aynen benim bebğimde makat geliş duruyormuş , ağrılar geçmediğine göre pozisyon değiştirmedi, inşallah dönerlerde bu kadar ağrı çekip birde sezeryan zorunlu olmaz. eşime diyorum bazen bukadar ağrıya benim 5 kgluk bir bebeği bir avazda çıkarmam lazım, açılacağı kadar açıldı çatım

BENDE DE KASILMADAN ŞÜPHELENDİ DÜN NST YE SOKTU ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY ÇIKMADI BENİM GÖRÜMCE ERKEN DOĞUMU SOKTU BİDE AKLIMA DÜN ÇOK KORKTUM. SÜREKLİ HAREKET EDİYOR ASLINDA NASIL POZİSYON DEĞİŞMİYOR Kİ BENİM KNDİ DR UM DAHA DÖNER ÇOK ERKEN DEDİ AY DÖNSÜNLER YA BEN NORMAL ÇOK İSTİYORUM.

GÜNAYDIN KIZLAR KASIK AĞRILARI ÇOĞALAN VAR MI ÇOK FENAYIM İDRAR BAKTIRDIM ENFEKSİYON YOK NST BİLE ÇEKTİ ORDA DA BİŞEY ÇIKMADI NORMAL. GECELERİ DÖNERKEN BİLE ÇOK ACILARLA BATMALARLA UYANIYORUM.
Ben sancıyla uyandım ağrı kesici bile fayda etmedi bebek geliyor sandım şimdi doktordan geliyorum nst de bir şey çıkmadı açılma yok bebek iyi şükür idrar tahlili verdim 1 saat sonra çıkacak idrar kültürü de 3 gün sonra çıkacak bakalım bebek gelmesin de enfeksiyona razıyım

Kızlar günlük dönüyor Bebekler zaten çok erken daha sabıt pozisyonu bulması. Hastanede yatıyorum ya her gün usg yapılıyor her gün ikiside başka bir şekilde bebeklerin sürekli baş popo yer değiştiriyor. İleriki haftalarda sabit kalır yeri daralinca. Ayaklar rahim ağzında yakın ise sancı yapıyor tekme itme nedeniyle. Rahim gelişmeye devam ediyor gerilme hissi ondandır diye düşünüyorum. Artacak daha da hatta. Canınızı sıkmayin

inşallah canım, hayırlısı ise normal olsun bebişlerin bizim sağlığımız tehlikeye girmeden ama sezeryan da olacaksa çabuk toparlanalım inşallah

canım sen doğumhanede baya uzmanlaştın her gün kaç vaka görüyorsun

Gunaydin kizlar Bugun bir tik daha iyi uyandim sanki, umarim sonradan kotulesmem dunki gibi. Bebisin bobregi 8mm olmus bu arada, ust sinira cikmis, artik ciddi takip edilmesi gereken noktada ama yapabilecegimiz de hicbirsey yok dedi doktor, dogum sonrasinda ne gibi durumlar olabilir bebek acisindan onu merak etmeye basladim bu sefer de, insaallah normal birseydir de duzelir kendiliginden bakalim.

Benimkinin suyu az ya öyle kolay dönemiyor ne güzel baş aşağı duruyordu haftalardır kafayı soldan yukarı çıkarmaya çalışıyor. yan duruyor sanki şu an öyle vuruyo ki eşek sıpası her yerimi acıtıyo miniğim benim
Ben o sayfayla konuştum
Şise içinde mumlar var
Orada gördün mü
Beyaz mum 2.5 tl
Şeffaf içi objeli için 3,5 tl diyor
geronimo_s sence nasıl bir akıl verin kızlar
İkisi de güzel görünüyor ama ben bu kavanozların içinde şekeri daha çok beğeniyorum. İkisinden hangisi desen nedense mat beyaz olan daha çok hoşuma gitti

GÜNAYDIN KIZLAR KASIK AĞRILARI ÇOĞALAN VAR MI ÇOK FENAYIM İDRAR BAKTIRDIM ENFEKSİYON YOK NST BİLE ÇEKTİ ORDA DA BİŞEY ÇIKMADI NORMAL. GECELERİ DÖNERKEN BİLE ÇOK ACILARLA BATMALARLA UYANIYORUM.
Kasık ve bel ağrıları benim baya arttı. Biraz önce duş aldım giyindim yattım yine ama o kadar sürede bile ağrı başlıyor.

Dün Pera hiç durmadı maşalllah diyeyimde
Canım yanıyor ama artık içimde ne yapıyorsa :)
Hadi kızım gece oldu uyu uyu diye diye zor uyuttum

Kuzummm uyudumu bari. Benimki de gece dönmek azıcık hareket etmek için uyanıyorum hemen fıkırdıyor hiçbir fırsatı kaçırmıyor :)
O mumları bende beğendim. Fiyatlarda ne alırsan al min 2,5 heralde. Bence uygun gibi.

Senin iyi olmana sevindim, bebeğinde iyi olur inşallah. Belki sıkıntılı birşey değildir. Problem yaratmadan öylece kalır

Rüyalara gelince bende artık hiç güzel rüya görmüyorum. Hep sıkıntılı. Sabah uyanınca da canım sıkılıyor haliyle acaba ne duyacağız diye.

Yağmur vardı bugün. Bide kar soğuğu var ayaz vardı resmen. Manisa’ya falan kar yağmış. Hasta olmam umarım
Manisada Spil Dağında kar görünüyor. Merkezde bişey yok. Okul çıkışı eşimle kızı götürücez biraz kar görsün yavrucum ciddi soğuğu geliyor ama. Bi de yüksek ilçelerinde kar varmış uşak tarafında. Sen de biliyosun İzmir manisa merkeze kar yağması zaten mucize gibi bişey. Çoğu yer kar tatili yaparken biz soğuk havayla geçiriyoruz sadece
Ben o sayfayla konuştum
Şise içinde mumlar var
Orada gördün mü
Beyaz mum 2.5 tl
Şeffaf içi objeli için 3,5 tl diyor
geronimo_s sence nasıl bir akıl verin kızlar
İlk kez gördüm canım farklı bi fikirmiş. Maliyetli olabilir mi bilemedim. Ben her ziyarete gelene vermeyi düşündüğüm için 1 tl olanlardan 70 tane sipariş verdim. Bu tarz bişey pahalıya mal olur bana. Az sayıda düşünüyorsan hoş bi fikirmiş.

Geçmiş olsun canım güzelce evde dinlenmek daha da iyi gelir. Sıkıntılı bir durum değildir düzelir inş canım. Doğum zamanına kadar çok şey değişir normale döner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…