2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece bende ağlacaktım
Kollarım felaket ağrıyor dayanamıyorum artık
Bide sağ bacağım kramp gibi bir
Şey oluyor
Sağa yatma diye diye kendime sabah ediyorum
Canım ağrılarını dr la hiç konuştun mu? Çünkü YouTube da dr kaan kocatepenin 29 haftalık gebeliği anlatırken sanki senin durumuna benzer bir durumdan bahsediyor. Yanılmışda olabiliri ama sen bir dinle istersen.

canım sen doğumhanede baya uzmanlaştın her gün kaç vaka görüyorsun
Kendi vakam bana yetiyor anacım valla hiç ekstraya gerek yok. Ama normal doğum yapanların sık duyduğu kelimeleri öğrendim itttt itttt, tuuttt tuutt, yap kakani yap kakani, bağırma ıkın gibi küccuk cümleler ben adli vaka haline gelmeden bir cikaydim şuradan
becidina canim esine eczaneden kulak tipasi mi aldirsan, sessizlige ihtiyacin oldugunda, uyumak istediginde falan takar rahatlarsin belki?
Canım geçmiş olsun bugün tatil Allah'tan dinlen güzelce
Kulak tipasi silikon olanlardan vardı benim iş yerinde çalışırken kullanıyordum ses sevmiyorum napim bir de hukuki sonuç doğuran iş yapınca hataya yer vermemek için kullanıyordum. Şimdi de kulaklık takıyorum film açıyorum falan ama kapalı bir kadın olunca daha çok rahatsızlık oluyor ben kapı önünde yatıyordum yani ortada duruyorum adamlar geliyor gidiyor sıcak havasız örtü hamileyim ikiz zaten yerim dar nefes darlığı çekiyorum havasız kalınca suratım bir anda kipkirmizi oluyor öyle bir anda bagirivermisim istemsiz çıktım o odadan çok şükür. Doğumhaneye geri döndüm burada odalar tek kişilik kapılar açık ses var ama rahatım sorun yok. Sıcağa dayanamıyorum bir de havasızlıktan telwf oluyorum.

AYNEN CANIM DÜN BENDE ÇOK KORKTUM ALLAH KORUSUN DAHA ÇOK ERKEN. ZAMANINDA GELSİNLER İNŞALLAH.

ya canım biz evimizin rahatlığında bile söyleniyoruz, sen hastane odasında allah yardım etsin.
benim ablamında tüp bebek ve ikizmiş şeyi merak ettim ben senin riskli dönem ne zaman başladı ? herşey normalken bir andamı oldu en başından problem varmıydı tutunmaları aşamalarında filan

Geçen haftalar da kasık ve çatı ağrıları ben de de oldu. Dr laraa sorduğumda da banada bebek doğum pozisyonun da ondan oluyor dediler. Bir aydan fazla oldu benim ki doğum pozisyonuna geçeli. Diğerler 34-35. Haftalarda geçmişti.

kızlar birde size bişey sormak istiyorum göbek büyüdükçe temizlik konusu zorlaşmaya başladı, bu dönemde kuaförde ağda yaptırmak nasıl olur ?

bana magnezyum verip yolladı, magnezyum kasılmalara ,iyi geliyor ama ağrılara hiç faydasını görmedim

Ne kadar garip değil mi canımızı acitirken ne güzel acıtıyor güçlü bak falan diye seviyoruz bana da oluyor arada ikisi bir tarafa gerdiriyor dönmeye çalışıyorlar göbek dans sapan bir sekle giriyor oyyy diye seviyorum hadi düzelin diyorum.
nede güzel bulduk birbirimizi

Ayyy durun bende baya baya manyakim heee

Bebeğin suyunun çoğalması için eltime dr havuç suyu iç demişmiş. Ben birkaç yerden daha duydum. Muhakkak sen de duymuşsundur denedin mi

ay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?

Gozun aydin canim buna sukur
Olay konusunda kusura bakma D dry75 bir numero
Ama az daha yatarsan birincilik senin olabulu

Allah razı olsun canım, iyi olsun bebeklerimiz geçecek inşallah.
Her gebelik farklı canım ya tekli gibi geçiren var hiç şimdiden kendini sıkmasin inşallah hiç bir sorunu olmaz. Gözünüz aydın bu arada maşallah diyelim.
İlk kanama 15 haftalık iken oldu. Erken doğum riski farkedildiginde 24 haftalıkti. Tutunmaları aşamasında sorun o açıdan yoktu ben ohss olmuştum başka bir durum benim pkos sorunum var ondan kaynaklandı biraz da tedaviye verilen tepki bana özeldi yani. Sağlıkla doğar inşallah onun minikleri de.

Sancinin cikmamasi iyi olmus
Ins zamaninda gelir
Bende nst de sanci da cikiyor iste
Daha alacaklarim var ama cikamiyorum disari napim buna sukur

inşallah canım önce bizim sonrada onun, ve her gebenin .
ikiz gebelik olunca bizde endişeleniyoruz ama dediğin gibi her bünye farklı.

Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir var
Ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum resmen oturup ağlayasım var öyle Canım yanıyor
Doktora gitmem lazım ama MR filan giremem ki 2 ay daha dayanacam bakalım

Iyi olmana sevindim tatilin tadini cikar
Canim ins sorunsuz aliriz kucagimiza.Ins bebeginde sorun olmaz canim dualarim seninle

Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir var
Ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum resmen oturup ağlayasım var öyle Canım yanıyor
Doktora gitmem lazım ama MR filan giremem ki 2 ay daha dayanacam bakalım
canım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.

Benim hirsimi aliyo oglun aferin ona dogsun horozlu seker alicam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…