Canım ağrılarını dr la hiç konuştun mu? Çünkü YouTube da dr kaan kocatepenin 29 haftalık gebeliği anlatırken sanki senin durumuna benzer bir durumdan bahsediyor. Yanılmışda olabiliri ama sen bir dinle istersen.Dün gece bende ağlacaktım
Kollarım felaket ağrıyor dayanamıyorum artık
Bide sağ bacağım kramp gibi bir
Şey oluyor
Sağa yatma diye diye kendime sabah ediyorum
Kendi vakam bana yetiyor anacım valla hiç ekstraya gerek yok. Ama normal doğum yapanların sık duyduğu kelimeleri öğrendimcanım sen doğumhanede baya uzmanlaştın her gün kaç vaka görüyorsun
Canım geçmiş olsun bugün tatil Allah'tan dinlen güzelcebecidina canim esine eczaneden kulak tipasi mi aldirsan, sessizlige ihtiyacin oldugunda, uyumak istediginde falan takar rahatlarsin belki?
AYNEN CANIM DÜN BENDE ÇOK KORKTUM ALLAH KORUSUN DAHA ÇOK ERKEN. ZAMANINDA GELSİNLER İNŞALLAH.Ben sancıyla uyandım ağrı kesici bile fayda etmedi bebek geliyor sandım şimdi doktordan geliyorum nst de bir şey çıkmadı açılma yok bebek iyi şükür idrar tahlili verdim 1 saat sonra çıkacak idrar kültürü de 3 gün sonra çıkacak bakalım bebek gelmesin de enfeksiyona razıyım
ya canım biz evimizin rahatlığında bile söyleniyoruz, sen hastane odasında allah yardım etsin.Kendi vakam bana yetiyor anacım valla hiç ekstraya gerek yok. Ama normal doğum yapanların sık duyduğu kelimeleri öğrendimitttt itttt, tuuttt tuutt, yap kakani yap kakani, bağırma ıkın gibi küccuk cümleler ben adli vaka haline gelmeden bir cikaydim şuradan
Canım geçmiş olsun bugün tatil Allah'tan dinlen güzelce
Kulak tipasi silikon olanlardan vardı benim iş yerinde çalışırken kullanıyordumses sevmiyorum napim bir de hukuki sonuç doğuran iş yapınca hataya yer vermemek için kullanıyordum. Şimdi de kulaklık takıyorum film açıyorum falan ama kapalı bir kadın olunca daha çok rahatsızlık oluyor ben kapı önünde yatıyordum yani ortada duruyorum adamlar geliyor gidiyor sıcak havasız örtü hamileyim ikiz zaten yerim dar nefes darlığı çekiyorum havasız kalınca suratım bir anda kipkirmizi oluyor öyle bir anda bagirivermisim istemsiz çıktım o odadan çok şükür. Doğumhaneye geri döndüm burada odalar tek kişilik kapılar açık ses var ama rahatım sorun yok. Sıcağa dayanamıyorum bir de havasızlıktan telwf oluyorum.
çatı ağrısı canım, ben kasım ayının başından beri çekiyorum, yatağa uzanmak sağa sola dönmek wc oturduğumda kalkmak tam bir işkence, umarım doğumla geçer.otururken bacak bacak üstüne dahi atamıyorum
Geçen haftalar da kasık ve çatı ağrıları ben de de oldu. Dr laraa sorduğumda da banada bebek doğum pozisyonun da ondan oluyor dediler. Bir aydan fazla oldu benim ki doğum pozisyonuna geçeli. Diğerler 34-35. Haftalarda geçmişti.BENDE DE KASILMADAN ŞÜPHELENDİ DÜN NST YE SOKTU ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY ÇIKMADI BENİM GÖRÜMCE ERKEN DOĞUMU SOKTU BİDE AKLIMA DÜN ÇOK KORKTUM. SÜREKLİ HAREKET EDİYOR ASLINDA NASIL POZİSYON DEĞİŞMİYOR Kİ BENİM KNDİ DR UM DAHA DÖNER ÇOK ERKEN DEDİ AY DÖNSÜNLER YA BEN. NORMAL ÇOK İSTİYORUM.
bana magnezyum verip yolladı, magnezyum kasılmalara ,iyi geliyor ama ağrılara hiç faydasını görmedimGeçen haftalar da kasık ve çatı ağrıları ben de de oldu. Dr laraa sorduğumda da banada bebek doğum pozisyonun da ondan oluyor dediler. Bir aydan fazla oldu benim ki doğum pozisyonuna geçeli. Diğerler 34-35. Haftalarda geçmişti.
Ne kadar garip değil mi canımızı acitirken ne güzel acıtıyor güçlü bak falan diye seviyoruzBenimkinin suyu az ya öyle kolay dönemiyor ne güzel baş aşağı duruyordu haftalardır kafayı soldan yukarı çıkarmaya çalışıyor. yan duruyor sanki şu an öyle vuruyo ki eşek sıpasıher yerimi acıtıyo miniğim benim
İkisi de güzel görünüyor ama ben bu kavanozların içinde şekeri daha çok beğeniyorum. İkisinden hangisi desen nedense mat beyaz olan daha çok hoşuma gitti
nede güzel bulduk birbirimizi
Bebeğin suyunun çoğalması için eltime dr havuç suyu iç demişmiş. Ben birkaç yerden daha duydum. Muhakkak sen de duymuşsundur denedin miBenimkinin suyu az ya öyle kolay dönemiyor ne güzel baş aşağı duruyordu haftalardır kafayı soldan yukarı çıkarmaya çalışıyor. yan duruyor sanki şu an öyle vuruyo ki eşek sıpasıher yerimi acıtıyo miniğim benim
İkisi de güzel görünüyor ama ben bu kavanozların içinde şekeri daha çok beğeniyorum. İkisinden hangisi desen nedense mat beyaz olan daha çok hoşuma gitti
ay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?Geçen haftalar da kasık ve çatı ağrıları ben de de oldu. Dr laraa sorduğumda da banada bebek doğum pozisyonun da ondan oluyor dediler. Bir aydan fazla oldu benim ki doğum pozisyonuna geçeli. Diğerler 34-35. Haftalarda geçmişti.
Gozun aydin canim buna sukurAynen öyle bende eşine diyorum sakin kimse gelmesin yeni doğum yapan kadının yanında milletin ne işi var Bebek çıkalı yarım saat olmuş aayyy hayırlı olsun diyor üstü başı leş gibi sigara kokuyor. Zaten bir garip insanlardı yanında yatana saygı yok. Ses çıkarmıyorum ya sanki yokum orada.
Kuzum hemsirrler gelince arada refakatçi dışındakiler çıksın diyor gidiyor dinleyen yok, güvenlik lazım o da sadece ziyaret saati bittikten neredeyse bir saat sonra geliyor kapıdan ziyaretçiler çıksın diyor perde vekili doğum yapan kadın var diye orda perde arkasında 10 kişi var perde dışında refakatçi duruyor bir de söylüyorlar bunu ben burda dururum siz sıraya geçin diye edep adap yok. En son gece yine çay demleyip geldiler iki erkek bir kadın hocaya mail attım sagolsun değiştirdi odamı daha doğrusu oda yoktu doğumhaneye geri indim canıma minnet burası harika :)
Aynen öyle valla kimse de demiyor ki sağlıksız bir durum bu ziyaret saatinde bile ikişer üçer girer hızlı çıkarsın. Annem hasta yatarken ben çıkarıyordum kim olursa olsun hasta ziyareti kısa olur enfeksiyon olur diyip gönderiyordum. Saygı hiç yok bir de üstüne çıkıyor gelene gelme mi diyeyim diye tam mahalle ağzı. Para verdik bizde diyor 24 yaşında pabuç dili yeni anne. Sinirleniyorum hatırladıkca doğumhane Süper kadınlar bağırıyor bağırsin doğursun ben odada yanlızım ohh miss sessiz sedasız.
Yarın olmadan kurtuldum kız aslında saat için yarın olmuştu 00:30 da yeniden doğumhaneye cennete geldim :)
Olayların yeni kadını oldum4body1soul
Allah razı olsun canım, iyi olsun bebeklerimiz geçecek inşallah.ya canım biz evimizin rahatlığında bile söyleniyoruz, sen hastane odasında allah yardım etsin.
benim ablamında tüp bebek ve ikizmiş şeyi merak ettim ben senin riskli dönem ne zaman başladı ? herşey normalken bir andamı oldu en başından problem varmıydı tutunmaları aşamalarında filan
Sancinin cikmamasi iyi olmusBen sancıyla uyandım ağrı kesici bile fayda etmedi bebek geliyor sandım şimdi doktordan geliyorum nst de bir şey çıkmadı açılma yok bebek iyi şükür idrar tahlili verdim 1 saat sonra çıkacak idrar kültürü de 3 gün sonra çıkacak bakalım bebek gelmesin de enfeksiyona razıyım
inşallah canım önce bizim sonrada onun, ve her gebenin .Allah razı olsun canım, iyi olsun bebeklerimiz geçecek inşallah.
Her gebelik farklı canım ya tekli gibi geçiren var hiç şimdiden kendini sıkmasin inşallah hiç bir sorunu olmaz. Gözünüz aydın bu arada maşallah diyelim.
İlk kanama 15 haftalık iken oldu. Erken doğum riski farkedildiginde 24 haftalıkti. Tutunmaları aşamasında sorun o açıdan yoktu ben ohss olmuştum başka bir durum benim pkos sorunum var ondan kaynaklandı biraz da tedaviye verilen tepki bana özeldi yani. Sağlıkla doğar inşallah onun minikleri de.
Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir varCanım ağrılarını dr la hiç konuştun mu? Çünkü YouTube da dr kaan kocatepenin 29 haftalık gebeliği anlatırken sanki senin durumuna benzer bir durumdan bahsediyor. Yanılmışda olabiliri ama sen bir dinle istersen.
Iyi olmana sevindim tatilin tadini cikarGunaydin kizlarBugun bir tik daha iyi uyandim sanki, umarim sonradan kotulesmem dunki gibi. Bebisin bobregi 8mm olmus bu arada, ust sinira cikmis, artik ciddi takip edilmesi gereken noktada ama yapabilecegimiz de hicbirsey yok dedi doktor, dogum sonrasinda ne gibi durumlar olabilir bebek acisindan onu merak etmeye basladim bu sefer de, insaallah normal birseydir de duzelir kendiliginden bakalim.
canım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.Benim bu ağrılarım yaklaşık 3 senedir var
Ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum resmen oturup ağlayasım var öyle Canım yanıyor
Doktora gitmem lazım ama MR filan giremem ki 2 ay daha dayanacam bakalım
Benim hirsimi aliyo oglun aferin ona dogsun horozlu seker alicam onaBenimkinin suyu az ya öyle kolay dönemiyor ne güzel baş aşağı duruyordu haftalardır kafayı soldan yukarı çıkarmaya çalışıyor. yan duruyor sanki şu an öyle vuruyo ki eşek sıpasıher yerimi acıtıyo miniğim benim
Ben kuaförde yaptırıyorumkızlar birde size bişey sormak istiyorum göbek büyüdükçe temizlik konusu zorlaşmaya başladı, bu dönemde kuaförde ağda yaptırmak nasıl olur ?
Yatiyorum canim agri sızı idare ediyorum gun sayiyorumBuraya pek giremiyorum. Minnoş kızımla uğraşmaktan:/ sen napıosun nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?