Benimki 3. Çocuk olduğu için dönmüş olabilir. Daha zamanı var merak etmeyin. Bizim zamanımız da 36. Haftaya kadar zamanı var derlerdi. Şimdi burdaki dr lardan 37-38. haftaya kadar duydum. Ama ne kadarı o haftalarda dönebiliyor bilemiyorum çünkü yer daraldıkça hareket etmek zorlaşacakay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?
Aynen doğurmuyorum nasıl olsa şuanOoo çok ileri tarih vermişler ama allahtan beşik sıkıntı olmaz :)
Seninkinden hallice bacım, sen yürüyon yoruluyonnnn ben yatiyom yoruluyooommmNasıl gidiyor mapushane damlarında hayat
Alırsan aaal vermem ki şeker minicik yavruma.Benim hirsimi aliyo oglun aferin ona dogsun horozlu seker alicam ona
Hamilelikte otoimmun hastalıkların şiddeti azalır annenin bağışıklığı düştüğü için. Yavrulardan bize bir hediyecanım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.
A vitaminim çok yükselirse diye korktuğumdan çok yapmadım. Bazı günler içebilirim aslında haftada 3 gün mesela. Havuç yiyorum ama.Bebeğin suyunun çoğalması için eltime dr havuç suyu iç demişmiş. Ben birkaç yerden daha duydum. Muhakkak sen de duymuşsundur denedin mi
Ayy neren ağrıyor canım. Benim kasık ve kemikler ağrıyor. Doktor bana kemik ağrın varsa her gün kalsiyum iç dedi içinde D vitamini de varmışYatiyorum canim agri sızı idare ediyorum gun sayiyorum
Bir de soğuk ki sormaSeninkinden hallice bacım, sen yürüyon yoruluyonnnn ben yatiyom yoruluyooommm
Kalin gorunuyo ama okdr sicak basacak bsy degil kuzum ben biraz da buyuk yaptm seneye kullanirm diyeMart sonu Nisan başı bu kadar kalın battaniye kullanılır mı acaba yapsam mı bende. Hoşuma gitti
Evde kalmak da çok iyi gelecek emin ol.kızlar günaydın işyerinde son günlerim, eve geçip işlerimi halledeceğime seviniyorum bir yandan da işten ayrılacağıma üzülüyorum ne manyak kadınım
Bende izne çıkınca yaparım o zaman şuan hiç bir şey yapacak halim yokKalin gorunuyo ama okdr sicak basacak bsy degil kuzum ben biraz da buyuk yaptm seneye kullanirm diye
Evet dediğim video daki dr da hamilelikte karpal tünelini ortaya çılabileceğini neler yapılabileceğini kosa bir şekilde anlatmış. Onun in bir kendi dr konuş istetsen. O belki seni yönlendirir.Geçen sene ki MR sonuçlarımı salak gibi geçen hafta çöpe attım ya öyle kızıyorum ki kendime anlatamam
Benim boynumda kemik kayması mı ne öyle bir şey var dı
Bide karpal tünel denilen bir rahatsızlık
Gebelik bence tetikledi
Çok güzel olmuş. Ben bunun aynısını panço gibi yaptım. Kafasından geçiriyordum Benebk arabasıyla çok dışarda kalacağım zaman. Hem altı hem üstü sıcacık oluyor. Hala kullanıyor. Ellerine sağlık seninki de çok güzel olmuş.Bittiii@SEPTEMBER LOVE nasil olmuss
Kesinlikle kullanma zararlı.Yatamam boğulma yaşıyorum
MR yok diyor ama içim rahat etmiyor nedense
Aslında ağrı kesici jellerim var onları kullansam mı
Bebeye zararı olur mu
Evet ben sırt üstü yatmam imkansız diye çekilemiyorum belimden meselaMr ın zararı yok canım radyasyon yok onda. Sadece sırtüstü yatabilirmisin hani nasıl bir pozisyonda çekerler onu bilemem
Hangi hastaneden çekildiysen sonuçlar orada vardır hastaneyi ara sor. Gebelik tetikliyor bu tuzak nöropatileri karpal tünel sendromu da acayip gıcık bileğinde buz gezdir en az 5 dk rahatlatırGeçen sene ki MR sonuçlarımı salak gibi geçen hafta çöpe attım ya öyle kızıyorum ki kendime anlatamam
Gebelik bence tetikledi
Kaç seferdir yazacağım kalıyor çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beceriklisin vallahiKalin gorunuyo ama okdr sicak basacak bsy degil kuzum ben biraz da buyuk yaptm seneye kullanirm diye
-2 dereceydi sabah, donduk be. Diğer illeri düşünemiyorumBir de soğuk ki sorma
Alırsan aaal vermem ki şeker minicik yavruma.senin kız da seni bi güzel tekmeliyodur inşallah
Hamilelikte otoimmun hastalıkların şiddeti azalır annenin bağışıklığı düştüğü için. Yavrulardan bize bir hediye
bende hep atak geçiririm diye korkuyordum, o el tutulması vs fena bir durum çünkü çok şükür
Sana hak veriyorum canım internetten gelen mobilyalarda mutlaka ufak tefek hasarlar ya da boya atmaları oluyor. Ve gerçekten kurulumları çok ama çok zor.11 gibi uyumuşum şimdi uyandımbiraz terlemiş biraz da Boğaz’ı ağrıyor şekilde. Allahtan yarın boş günüm. İnşallah hasta olmam
Bu arada dolap tek kapılı ama dolabı kurmak çok zor oldu. Çünkü kurulum şeması göndermemişler. İnternette kısacık bir video vardı ondan yapmaya çalıştık ama çok açıklayıcı değildi. Bir de kargo çok kötü taşımış. Bazı yerleri hasarlıydı. Ben evde yokken kapıya bıraktıkları için teslim almış olduk bir kere. İlk defa internetten yaptığım bir siparişe pişman oldum. Bu da bize ders oldu. Bir daha internetten mobilya almamaya karar verdik. Halbuki beşiği de internetten beğenmiştim
inşallah canım, 13 yıldır çalışıyorum , uzun bayram tatillerinde bile sıkılırdım ama o zaman annem olurdu evde yapacak iş olmazdı vs şimdi bebişin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım hazırlan derken geçer sanırım zamanEvde kalmak da çok iyi gelecek emin ol.
Geçmiş olsun canım.Geçen sene ki MR sonuçlarımı salak gibi geçen hafta çöpe attım ya öyle kızıyorum ki kendime anlatamam
Gebelik bence tetikledi
Geleni dusunmuyomkuzum yaprak sararkende belin vs ağrır bırak gelenlere çay püskevit yeter
Nst de sancim cikiyo canim erken dogum riskim varAyy neren ağrıyor canım. Benim kasık ve kemikler ağrıyor. Doktor bana kemik ağrın varsa her gün kalsiyum iç dedi içinde D vitamini de varmış
ya ana yüreği işte, çok yorma madem öyle kendini . beslenmeleri ne kadar önemliyse senin ağrın sızın olmadan yanlarında durmanda önemli emin ol. annem tansiyon hastasıydı kaç gece acillik olurdu küçükken o zamanlardan kalma çıt sesine uyanırdım. gece hastaneye kaldırıldığında ben okula giderken gelmemişse dua ederdim inş geldiğimde evdedir diye.Geleni dusunmuyom
Bebek dogunca yemek yapamazsam yanina bi makarna yogurt tamam
Bide cocuklarin beslenmesine koyuyorum cok seviyorlar
Aynen öyle canım. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın :)inşallah canım, 13 yıldır çalışıyorum , uzun bayram tatillerinde bile sıkılırdım ama o zaman annem olurdu evde yapacak iş olmazdı vs şimdi bebişin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım hazırlan derken geçer sanırım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?