2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimkinin popo aşağıdaymış doğum pozisyonuna geçmiş olmasın daha 29 hafta oldu erkendir heralde daha ama çok hareket edio döner heralde. secde pozisyonu mu yapsam ki erken mi daha?
Benimki 3. Çocuk olduğu için dönmüş olabilir. Daha zamanı var merak etmeyin. Bizim zamanımız da 36. Haftaya kadar zamanı var derlerdi. Şimdi burdaki dr lardan 37-38. haftaya kadar duydum. Ama ne kadarı o haftalarda dönebiliyor bilemiyorum çünkü yer daraldıkça hareket etmek zorlaşacak

Benim hirsimi aliyo oglun aferin ona dogsun horozlu seker alicam ona
Alırsan aaal vermem ki şeker minicik yavruma. senin kız da seni bi güzel tekmeliyodur inşallah
canım romatizmal bir durum mu vardı, gebelikle tetikledi, benim eklem romatizmam var normalde, birde artrit ama çok şükür hamilelikte atak geçirmedim hiç.
Hamilelikte otoimmun hastalıkların şiddeti azalır annenin bağışıklığı düştüğü için. Yavrulardan bize bir hediye
Bebeğin suyunun çoğalması için eltime dr havuç suyu iç demişmiş. Ben birkaç yerden daha duydum. Muhakkak sen de duymuşsundur denedin mi
A vitaminim çok yükselirse diye korktuğumdan çok yapmadım. Bazı günler içebilirim aslında haftada 3 gün mesela. Havuç yiyorum ama.

Evet dediğim video daki dr da hamilelikte karpal tünelini ortaya çılabileceğini neler yapılabileceğini kosa bir şekilde anlatmış. Onun in bir kendi dr konuş istetsen. O belki seni yönlendirir.

Yatamam boğulma yaşıyorum
MR yok diyor ama içim rahat etmiyor nedense
Aslında ağrı kesici jellerim var onları kullansam mı
Bebeye zararı olur mu
Kesinlikle kullanma zararlı.
Mr ın zararı yok canım radyasyon yok onda. Sadece sırtüstü yatabilirmisin hani nasıl bir pozisyonda çekerler onu bilemem
Evet ben sırt üstü yatmam imkansız diye çekilemiyorum belimden mesela
Hangi hastaneden çekildiysen sonuçlar orada vardır hastaneyi ara sor. Gebelik tetikliyor bu tuzak nöropatileri karpal tünel sendromu da acayip gıcık bileğinde buz gezdir en az 5 dk rahatlatır

Kalin gorunuyo ama okdr sicak basacak bsy degil kuzum ben biraz da buyuk yaptm seneye kullanirm diye
Kaç seferdir yazacağım kalıyor çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beceriklisin vallahi
Bir de soğuk ki sorma
-2 dereceydi sabah, donduk be. Diğer illeri düşünemiyorum

Son düzenleme:

Sana hak veriyorum canım internetten gelen mobilyalarda mutlaka ufak tefek hasarlar ya da boya atmaları oluyor. Ve gerçekten kurulumları çok ama çok zor.

Evde kalmak da çok iyi gelecek emin ol.
inşallah canım, 13 yıldır çalışıyorum , uzun bayram tatillerinde bile sıkılırdım ama o zaman annem olurdu evde yapacak iş olmazdı vs şimdi bebişin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım hazırlan derken geçer sanırım zaman

Ayy neren ağrıyor canım. Benim kasık ve kemikler ağrıyor. Doktor bana kemik ağrın varsa her gün kalsiyum iç dedi içinde D vitamini de varmış
Nst de sancim cikiyo canim erken dogum riskim var
Bebek asagida sancim oluyor zaman zaman
Yutamiyorum hap sanki bogazimatakiliyo.Ama vitaminimi gunluk aliyorum mecbur

Geleni dusunmuyom
Bebek dogunca yemek yapamazsam yanina bi makarna yogurt tamam
Bide cocuklarin beslenmesine koyuyorum cok seviyorlar
ya ana yüreği işte, çok yorma madem öyle kendini . beslenmeleri ne kadar önemliyse senin ağrın sızın olmadan yanlarında durmanda önemli emin ol. annem tansiyon hastasıydı kaç gece acillik olurdu küçükken o zamanlardan kalma çıt sesine uyanırdım. gece hastaneye kaldırıldığında ben okula giderken gelmemişse dua ederdim inş geldiğimde evdedir diye.

Aynen öyle canım. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…