- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Yaaa ne guzeldi valla hatırladım :) Aksam eve giderken arabada soylemistim bende videosu var yarım yamalak tabi soylemey calısırken agladıgım icin direkt anladıBiz istiyorduk bebek
Ama o ay hiç beklemiyorduk
Mardin’e yeni taşınmıştık
Ev yerleştiriyorduk ben ağır işler yapıyordum
Hamile olabileceğim aklıma dahi gelmiyordu
Şok olmuştum öğrendiğimde
Eşime dayanamayıp telefonda söylemiştim
Anlatılmaz o mutluluk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizim evlatlatımızda sağlıkla gelsin inşallah
Acemilik işte internetten daha mobilya almayız. Dün çok mutluydum geldiği için ama kurulum ve ufak hasarlar canımı sıktı. Bitince fena olmadı da sıfır eşya sonuçta daha iyi olsun isterdim. Sağlık olsun diyorum artık. Oğlumun eşyalarını koyunca gözüme daha güzel görünür herhaldeSana hak veriyorum canım internetten gelen mobilyalarda mutlaka ufak tefek hasarlar ya da boya atmaları oluyor. Ve gerçekten kurulumları çok ama çok zor.
Çok güzelmiş canım, bol bol takıları olsun. Sağlıkla kullanınEki Görüntüle 2219103
Hastalıktan dolayı ve vaktim olmadığından atamamıştım söyleyip de.
Hastane çıkışımızın takı yastığı bu.
SEPTEMBER LOVE
aynen öyle canım, o yüzden yeme içme birşekildeTravma gibi yer etmis beyninde canim yaaa
Yorulmadan ara ara saricam biraz yaticam sonra devam edicem artik
Biz istiyorduk bebek
Ama o ay hiç beklemiyorduk
Mardin’e yeni taşınmıştık
Ev yerleştiriyorduk ben ağır işler yapıyordum
Hamile olabileceğim aklıma dahi gelmiyordu
Şok olmuştum öğrendiğimde
Eşime dayanamayıp telefonda söylemiştim
Anlatılmaz o mutluluk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizim evlatlatımızda sağlıkla gelsin inşallah
Acemilik işte internetten daha mobilya almayız. Dün çok mutluydum geldiği için ama kurulum ve ufak hasarlar canımı sıktı. Bitince fena olmadı da sıfır eşya sonuçta daha iyi olsun isterdim. Sağlık olsun diyorum artık. Oğlumun eşyalarını koyunca gözüme daha güzel görünür herhalde
Çok güzelmiş canım, bol bol takıları olsun. Sağlıkla kullanın
Hastalıktan kurtulabildin mi?
Zeytinyağlı mı sarıyoruz yoksa kıymalı kuZumTravma gibi yer etmis beyninde canim yaaa
Yorulmadan ara ara saricam biraz yaticam sonra devam edicem artik
Çok güzel kuZumEki Görüntüle 2219103
Hastalıktan dolayı ve vaktim olmadığından atamamıştım söyleyip de.
Hastane çıkışımızın takı yastığı bu.
SEPTEMBER LOVE
Seninde elde ve parmaklarda uyuşma oluyormuyduSEPTEMBER LOVE benimde 7 yildir boyun duzlesmesi ve fitigim var ilginctirki bir aydir cok rahatsiz etmiyor.Oncesinde oturup aglardim agridan.
Yada sancilardan boyun agrimi hissetmeye vakit kalmiyo bilemiyom
Ins seninde gecer canim dularim seninle
Çok güzel kuZum
Bende yaptıracağım yer bakıyorum
Yapcam inşallah mavili beyazlı yaparım çok güzellergeronimo_s sagol canim bnm izne ayrilinca sen de yap cok basit yapimi bi gunde bitiyo ipi kalin oldugu ve hazir ilmekli oldugu icin kocaman oluveriyo
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşalalh. Çok dua ediyorum isteyen herkese versin diye.Herkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış. Sanırım en ilginci benimki. Benim 4 yıl çocuğum olmadı. İlk eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu sonra bende de sıkıntı vardı bende ameliyat oldum sol tüpüm alınmıştı. 3 negatif tüp bebek denemem vardı. Mayısta karadeniz turuna gitmiştik geciktiri içmiştim geldik oradan adet oldum. Sonraki ay adet günümde havuza gidecektim gidemedim olurum diye. Dışarıdaydım tüm gün. Tuvalete gidiyorum gidiyorum bir şey yok. Eve geldim havuz da kaçmıştı sinir olmuştum bir de geciktirici düzenimi bozdu işte diye söylendim neyse her Zamanki gibi test yapayım psikolojik olarak adetim gelir yine derdim. Testi yaptım kendime de ne salaksın diyorum yaparken. Neyse yaptım testi ama hiç bakmadım duşa girecektim gözüm teste ilişti birden çok koyu iki çizgiydi. Bana sinir krizi geldi çığlık ve ağlama şeklinde eşim koca evde 2 saniyede banyoda yanımda bitti bir şey oldu sanmış soruyor konuşamıyorum sadece çığlık ve ağlama. Testi işaret ettim sanırım eşim görünce ağlamaya başladı. Duşa soktu eşim beni banyo kapısında da beni bekliyor heyecanla ama ben duş nasıl yapılır unuttum heyecandan :)) sonra gidip test verdik iyi bir rakamla hamileydim çok şükür Allah a.
Ankara'da olsan bugün tatil yapardin bak.Bir de soğuk ki sorma
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşalalh. Çok dua ediyorum isteyen herkese versin diye.
ayh ağladım vallahi en güzel hikaye seninki olmuş, ne güzel mucize gibi birşey,hem geciktirici iç tüm hormonları alt üst et hemde o ay bebeğinin müjdesini al..Herkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış. Sanırım en ilginci benimki. Benim 4 yıl çocuğum olmadı. İlk eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu sonra bende de sıkıntı vardı bende ameliyat oldum sol tüpüm alınmıştı. 3 negatif tüp bebek denemem vardı. Mayısta karadeniz turuna gitmiştik geciktiri içmiştim geldik oradan adet oldum. Sonraki ay adet günümde havuza gidecektim gidemedim olurum diye. Dışarıdaydım tüm gün. Tuvalete gidiyorum gidiyorum bir şey yok. Eve geldim havuz da kaçmıştı sinir olmuştum bir de geciktirici düzenimi bozdu işte diye söylendim neyse her Zamanki gibi test yapayım psikolojik olarak adetim gelir yine derdim. Testi yaptım kendime de ne salaksın diyorum yaparken. Neyse yaptım testi ama hiç bakmadım duşa girecektim gözüm teste ilişti birden çok koyu iki çizgiydi. Bana sinir krizi geldi çığlık ve ağlama şeklinde eşim koca evde 2 saniyede banyoda yanımda bitti bir şey oldu sanmış soruyor konuşamıyorum sadece çığlık ve ağlama. Testi işaret ettim sanırım eşim görünce ağlamaya başladı. Duşa soktu eşim beni banyo kapısında da beni bekliyor heyecanla ama ben duş nasıl yapılır unuttum heyecandan :)) sonra gidip test verdik iyi bir rakamla hamileydim çok şükür Allah a.
paranın satın alamayacağı tek şey sağlık ve evlat, Allah kimseyi bu ikisi ile imtihan etmesin.Öyle iyi biliyorum ki evlat hasretini.
Rabbim düşmanıma dahi göstermesin.
Herkese nasip etsin evlat sevincini.
Öyle iyi biliyorum ki evlat hasretini.
Rabbim düşmanıma dahi göstermesin.
Herkese nasip etsin evlat sevincini.
benim oluyorSeninde elde ve parmaklarda uyuşma oluyormuydu
Özellikle geceleri çok feci
Sabah kalkınca çay fincanını tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?