2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa ne guzeldi valla hatırladım :) Aksam eve giderken arabada soylemistim bende videosu var yarım yamalak tabi soylemey calısırken agladıgım icin direkt anladı o da aglamıstı
cok sukur...
Amin canım saglıkla gelsinler insallah amin

geronimo_s sagol canim bnm izne ayrilinca sen de yap cok basit yapimi bi gunde bitiyo ipi kalin oldugu ve hazir ilmekli oldugu icin kocaman oluveriyo

SEPTEMBER LOVE benimde 7 yildir boyun duzlesmesi ve fitigim var ilginctirki bir aydir cok rahatsiz etmiyor.Oncesinde oturup aglardim agridan.
Yada sancilardan boyun agrimi hissetmeye vakit kalmiyo bilemiyom
Ins seninde gecer canim dularim seninle

Sana hak veriyorum canım internetten gelen mobilyalarda mutlaka ufak tefek hasarlar ya da boya atmaları oluyor. Ve gerçekten kurulumları çok ama çok zor.
Acemilik işte internetten daha mobilya almayız. Dün çok mutluydum geldiği için ama kurulum ve ufak hasarlar canımı sıktı. Bitince fena olmadı da sıfır eşya sonuçta daha iyi olsun isterdim. Sağlık olsun diyorum artık. Oğlumun eşyalarını koyunca gözüme daha güzel görünür herhalde

Eki Görüntüle 2219103

Hastalıktan dolayı ve vaktim olmadığından atamamıştım söyleyip de.
Hastane çıkışımızın takı yastığı bu.
SEPTEMBER LOVE
Çok güzelmiş canım, bol bol takıları olsun. Sağlıkla kullanın
Hastalıktan kurtulabildin mi?

Travma gibi yer etmis beyninde canim yaaa
Yorulmadan ara ara saricam biraz yaticam sonra devam edicem artik
aynen öyle canım, o yüzden yeme içme birşekilde

Biz yumurtlama gününde eşimle kavga etmiştik koltukta yatmıştı, ben ağlamıştım hatta kaçırdım yumurtlama gününü diyesanki atlı kovalıyor ardımdan daha 1 aylık evliyimadete 3 gün filan varkende mutfakta yemek yaparken birden karnımı tuttum o an sanki hamileymişim gibi hissettim. eşime test al demiştim almış işyerinde unutmuş sonraki gün getirdi filan. kapıda bekliyor testi yaptım silik çıktı hamileyim bak sana demiştim diye payladım adamıama öyle beni kucağına alıp döndürsün sevinç çığlıkları atalım filan olmadı bizde ya

Herkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış. Sanırım en ilginci benimki. Benim 4 yıl çocuğum olmadı. İlk eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu sonra bende de sıkıntı vardı bende ameliyat oldum sol tüpüm alınmıştı. 3 negatif tüp bebek denemem vardı. Mayısta karadeniz turuna gitmiştik geciktiri içmiştim geldik oradan adet oldum. Sonraki ay adet günümde havuza gidecektim gidemedim olurum diye. Dışarıdaydım tüm gün. Tuvalete gidiyorum gidiyorum bir şey yok. Eve geldim havuz da kaçmıştı sinir olmuştum bir de geciktirici düzenimi bozdu işte diye söylendim neyse her Zamanki gibi test yapayım psikolojik olarak adetim gelir yine derdim. Testi yaptım kendime de ne salaksın diyorum yaparken. Neyse yaptım testi ama hiç bakmadım duşa girecektim gözüm teste ilişti birden çok koyu iki çizgiydi. Bana sinir krizi geldi çığlık ve ağlama şeklinde eşim koca evde 2 saniyede banyoda yanımda bitti bir şey oldu sanmış soruyor konuşamıyorum sadece çığlık ve ağlama. Testi işaret ettim sanırım eşim görünce ağlamaya başladı. Duşa soktu eşim beni banyo kapısında da beni bekliyor heyecanla ama ben duş nasıl yapılır unuttum heyecandan :)) sonra gidip test verdik iyi bir rakamla hamileydim çok şükür Allah a.

Çok sağ ol canım.
Hala gribim ama düne göre daha iyi hissediyorum.
İnşallah bir şeyim kalmaz.

Seninde elde ve parmaklarda uyuşma oluyormuydu
Özellikle geceleri çok feci
Sabah kalkınca çay fincanını tutamıyorum

Çok güzel kuZum
Bende yaptıracağım yer bakıyorum

Ben instagramdan yaptırdım ya hastane çıkışımı onun içinde vardı yastık Allah tan. Desen de bu hastane çıkışının. Bir de organik kumaş demişlerdi inanmamıştım ama kıyafetlerin kumaşı çok güzel geldi. 225 verdim ama değdi.

geronimo_s sagol canim bnm izne ayrilinca sen de yap cok basit yapimi bi gunde bitiyo ipi kalin oldugu ve hazir ilmekli oldugu icin kocaman oluveriyo
Yapcam inşallah mavili beyazlı yaparım çok güzeller

BirAsilAnnesi çok hoş sürpriz yapmış size Asil bey.

Ben de ilkinde kan testi yaptırdım negatif çıktı, sonra görev için Adana'ya gittim, adetlerim biraz gecikirdi bazen ama test yaptım ya eminim olmayacağından meğer erken yapmışım kan testini. O ay eşim bir rüya görmüş sarışın bir kız çocuğu 2 yaş civarında bizim çocuğumuz gibiydi falan diye anlatmıştı.
Neyse Adana'da bi akşam sütyenin çok sıktığını hissettim, adet de 1 hafta geçmişti (ama öyle olurdu hep) test almaya gitmek istedim. Eşimle telefonda konuştuk, yoktur ya falan dedik. Bir türlü yalnız kalamadım hep iş vardı test alamadım Adana'da. 14 mart akşamıydı uçakla İzmir'e döndüm eczaneden test aldım evde yaptık. Bak canım üzülme sakın olmazsa falan diye konuşurken bir anda çift çizgi oldu sevinçle sarıldık ve ağladık.
İkincide de b hcg daha 15 ken öğrendim :). hemen öğle arası iş yerine gittim eşimin yemeğe çıktık orada söyledim. . Yine güzeldi ama.

Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşalalh. Çok dua ediyorum isteyen herkese versin diye.

ayh ağladım vallahi en güzel hikaye seninki olmuş, ne güzel mucize gibi birşey,hem geciktirici iç tüm hormonları alt üst et hemde o ay bebeğinin müjdesini al..

Öyle iyi biliyorum ki evlat hasretini.
Rabbim düşmanıma dahi göstermesin.
Herkese nasip etsin evlat sevincini.
paranın satın alamayacağı tek şey sağlık ve evlat, Allah kimseyi bu ikisi ile imtihan etmesin.
ablam bazen derdi herşey ne kadar boş geliyor kendi işim var herşeyim var ama geride bunca çalışmanın sonucunda bunları bırakabileceğim bir evladım bile yok.

Öyle iyi biliyorum ki evlat hasretini.
Rabbim düşmanıma dahi göstermesin.
Herkese nasip etsin evlat sevincini.

Cok duygulandım canım okurken hep derler ya bir zamanı var diye gercekten varmıs demek :)
Bir ömür saglık sıhhat mutluluk versin Asil bey size :))
Ayrica taki yastigina da bayildim cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…