Sağlıklı günlerde kullan canım.Arabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
suavinexin setini iyiki sepete atmışım son anda
casual quantum bebek house dan aldım 2güne geldi,1249tl
İkisi de çok güzel. Mumlu olanı daha çok beğendim.Ben o sayfayla konuştum
Şise içinde mumlar var
Orada gördün mü
Beyaz mum 2.5 tl
Şeffaf içi objeli için 3,5 tl diyor
geronimo_s sence nasıl bir akıl verin kızlar
güle güle kullanın canım, baya hızlısın bu ara hemen hemen herşeyi hallettinArabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
Senin hikayen çok komikmiş canım yaaynen öyle canım, o yüzden yeme içme birşekilde
Biz yumurtlama gününde eşimle kavga etmiştik koltukta yatmıştı, ben ağlamıştım hatta kaçırdım yumurtlama gününü diyesanki atlı kovalıyor ardımdan daha 1 aylık evliyim adete 3 gün filan varkende mutfakta yemek yaparken birden karnımı tuttum o an sanki hamileymişim gibi hissettim. eşime test al demiştim almış işyerinde unutmuş sonraki gün getirdi filan. kapıda bekliyor testi yaptım silik çıktı hamileyim bak sana demiştim diye payladım adamı ama öyle beni kucağına alıp döndürsün sevinç çığlıkları atalım filan olmadı bizde ya
Ayyy canım yaaHerkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış. Sanırım en ilginci benimki. Benim 4 yıl çocuğum olmadı. İlk eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu sonra bende de sıkıntı vardı bende ameliyat oldum sol tüpüm alınmıştı. 3 negatif tüp bebek denemem vardı. Mayısta karadeniz turuna gitmiştik geciktiri içmiştim geldik oradan adet oldum. Sonraki ay adet günümde havuza gidecektim gidemedim olurum diye. Dışarıdaydım tüm gün. Tuvalete gidiyorum gidiyorum bir şey yok. Eve geldim havuz da kaçmıştı sinir olmuştum bir de geciktirici düzenimi bozdu işte diye söylendim neyse her Zamanki gibi test yapayım psikolojik olarak adetim gelir yine derdim. Testi yaptım kendime de ne salaksın diyorum yaparken. Neyse yaptım testi ama hiç bakmadım duşa girecektim gözüm teste ilişti birden çok koyu iki çizgiydi. Bana sinir krizi geldi çığlık ve ağlama şeklinde eşim koca evde 2 saniyede banyoda yanımda bitti bir şey oldu sanmış soruyor konuşamıyorum sadece çığlık ve ağlama. Testi işaret ettim sanırım eşim görünce ağlamaya başladı. Duşa soktu eşim beni banyo kapısında da beni bekliyor heyecanla ama ben duş nasıl yapılır unuttum heyecandan :)) sonra gidip test verdik iyi bir rakamla hamileydim çok şükür Allah a.
Çok güzel canım güle güle kullanArabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
Yaaa tüh bi foto çekip atsana. Tek başına ayakta duramıyor mu?geronimo_s betsy_pc hurclar geldi ve hayal kirikligi yanlari kartonlulardan degil ama kumasi hafif sert gibi bilemedm geri mi gondersem diye
Nerenizle dinliyonuz beni bilmiyom kiBiz yumurtlama gününde eşimle kavga etmiştik koltukta yatmıştı, ben ağlamıştım hatta kaçırdım yumurtlama gününü diyesanki atlı kovalıyor ardımdan daha 1 aylık evliyim adete 3 gün filan varkende mutfakta yemek yaparken birden karnımı tuttum o an sanki hamileymişim gibi hissettim. eşime test al demiştim almış işyerinde unutmuş sonraki gün getirdi filan. kapıda bekliyor testi yaptım silik çıktı hamileyim bak sana demiştim diye payladım adamı ama öyle beni kucağına alıp döndürsün sevinç çığlıkları atalım filan olmadı bizde ya
geronimo_s betsy_pc hurclar geldi ve hayal kirikligi yanlari kartonlulardan degil ama kumasi hafif sert gibi bilemedm geri mi gondersem diye
Kiymali sevmiyorum zeytin yagliZeytinyağlı mı sarıyoruz yoksa kıymalı kuZum
Bi sene oldu ama o sene evi isitamadik cok soguktu eski evim.Soguktan oldugunu dusunuyorum.Cesmedende surekli soguk akardi sular sicak suyu acsamda isinana kadar ben isimi hallediyodum.Seninde elde ve parmaklarda uyuşma oluyormuydu
Özellikle geceleri çok feci
Sabah kalkınca çay fincanını tutamıyorum
Arada epey yas farki var ya sanmiyorum dovecegini.4body1soul senin kız dövdürtmem diyor da doğduktan sonra kendi kıskanmasın :)
Yaaa tüh bi foto çekip atsana. Tek başına ayakta duramıyor mu?
Eve gidince foto atcm kizlar cok yumusak bi kumas degil yani su normal yorgan fln koydgmz hurclar kdr yumusak degil ama cok sert de degilicini doldurunca dagiliyosa geri gondercm atarm bi iki saate fotoYaaa yapma... fotodaki gibi niye değil ya offf
Anam bizde suan dugun fotosundaki gibi degilizYaaa yapma... fotodaki gibi niye değil ya offf
Kendi vakam bana yetiyor anacım valla hiç ekstraya gerek yok. Ama normal doğum yapanların sık duyduğu kelimeleri öğrendimitttt itttt, tuuttt tuutt, yap kakani yap kakani, bağırma ıkın gibi küccuk cümleler ben adli vaka haline gelmeden bir cikaydim şuradan
Canım geçmiş olsun bugün tatil Allah'tan dinlen güzelce
Kulak tipasi silikon olanlardan vardı benim iş yerinde çalışırken kullanıyordumses sevmiyorum napim bir de hukuki sonuç doğuran iş yapınca hataya yer vermemek için kullanıyordum. Şimdi de kulaklık takıyorum film açıyorum falan ama kapalı bir kadın olunca daha çok rahatsızlık oluyor ben kapı önünde yatıyordum yani ortada duruyorum adamlar geliyor gidiyor sıcak havasız örtü hamileyim ikiz zaten yerim dar nefes darlığı çekiyorum havasız kalınca suratım bir anda kipkirmizi oluyor öyle bir anda bagirivermisim istemsiz çıktım o odadan çok şükür. Doğumhaneye geri döndüm burada odalar tek kişilik kapılar açık ses var ama rahatım sorun yok. Sıcağa dayanamıyorum bir de havasızlıktan telwf oluyorum.
Kızlar benim telefonda sıkıntı var.zor giriyorum siteye..4body 1soul canım zar zor okudum nasılsın.Benimde sipalar dün resmen dikişi patlayacaklardi.nasil canım acıdı.çok korktum doğum olacak diye....Allahım yardımcımız olsun .
Arabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
Güle güle kullanın canımArabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
o zaman daha tazeydim bilmiyordum, seni tanımıyordumNerenizle dinliyonuz beni bilmiyom ki
Isiniz dustugunde bas koseye alin ama isiniz yokken atin kanepeye gitsin
kız maşallah valla özendirdin dolabımda yerde yok ama sarıcam bende kayganamın dondurucuya atarımKiymali sevmiyorum zeytin yagli
Epey sardim meyve molasindayim
Iki laf yetistirim size devam edicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?