2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaâ ama canımız çekti beeeeeaaa zeytinyağlı sarma diyip duran yapan yapmayı düşünen hastanede yatıyoruz dimmeee ama yaaa şişerse şimdi bir tarafım nolcek vebalı kimin bence 4body1soul sonra da xxtalyaxx nin
bu ben
bu kızım
bu da oğlum

Valla biz karnimizda bir taneyle, kendi evimizde fenalik geciriyoruz. Seninki cok normal canim. Su gibi gecsi zaman, saglikla, kolaylikla dunyaya gelsin guzel bebislerin.
İnşallah canım hepimiz için çabucak aksın zaman sağlıkla kavuşalim minnoslara

ayh haklısın canım, unuttum bir an ya

Sağlıklı günlerde kullan canım.

güle güle kullanın canım, baya hızlısın bu ara hemen hemen herşeyi hallettin

Çok güzel canım güle güle kullan

kuzular çook tşk ederim,daha güzelleri sizin olsun inşallahhhh

aynen canım kırmızı rengi,çook tşk ederim

Güle güle kullanın canım
çok teşekkür ederim canımm

xxtalyaxx aynen büyük şeyleri baya baya bitti. bi reflülü babynest alıcam,banyo şampuan seti yolda
bide odasına işte halıydı perdeydi minnak minnak

Kızın ve sen çok tatlısınız
Oğluşda baba neredesin beni bunların arasında neden bıraktın der gibi sanki

Taki yastigini kendin mi yapiyosun kuzumm cok merak ettim foto at kesinlikle.. buarada bizm burda kimsemiz yok iki uc arkdsm var onlar da hemen dogum yaptgm gun gelmez yani o yuzden hastane odasina ikramlik fln bsy hazrlamicm ben veya oda susleme fln olmicak.. bu taki yastigini da hic yaptrmasam mi ki cnku ztn taki takacak kimse yok

Eve gidince foto atcm kizlar cok yumusak bi kumas degil yani su normal yorgan fln koydgmz hurclar kdr yumusak degil ama cok sert de degilicini doldurunca dagiliyosa geri gondercm atarm bi iki saate foto
Benimkinler de şimdi geldi. Evet normal hurçtan bi tık üstte fotoda kartonlu gibi duruyordu ama ben göndermeyeceğim. Çok ucuz aldık çünkü kumaşı iyi, içine temiz sert karton denk gelirsem keser koyarım çift taraflı yapışkanlı bantla yapıştırırım içlerine. Günlük kullanıma çok uygun değil bu haliyle. Bir şeyler doldurup kaldırmaya uygun.

Dolap içi kapitoneleri hallettim mahallede diken yer varmış şansa :)
Sepet beşik yatağınıda Halletim mahallede yorgancıda varmış
Maşalllah nasıl mahalle herşeyci var
Ohh her gün bir şeyler hallediyorsun.
Vallahi haklısınız

Ohh her gün bir şeyler hallediyorsun.

Vallahi haklısınız
Ağırlaşmadan halletmek istıyorum
Kimseden kimseye faysa yok ki Canım
Bi temizlik işim kalsın istıyorum
Bu arada siz bu marka mı almıştınız fiyat iyi mi

Eklentiler

• E5BCF164-C9E6-4EF5-950D-C43274A4593D.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 36
Valla ben cok kararsiz kaldm yaa smdi eve geldm actim icine bsyler koydum buyukler cok yayiliyo ama kucukleri kenarina karton kesip silikonla yapstrp kullanmayi dusunuyorm belki buyukleri geri gonderrim cnku sirf sert diye buyukleri almsitm buyuklerden var bnm evde baska da

Biz de 3 yıldır istiyorduk kan testinde 180 değerle pozitif çıktı yanımızdakiler görümcem falan sevinmekte acele etmeyin değer yükselmeyebilir dediler onların başına gelmiş hiç çığlıklar ağlamalar olmadı sonra değer yükseldi bu seferde kese oluşmayabilir oluştu sonra kalp atışı duyulmayabilir sevinmeyin kalbi attı ilk çocuklarda üç ayda çok fazla düşük oluyor dediler üç ayı bi atlatın dediler hep korkuyla geçirdik maalesef

Takı yastığı hiç aklımda yoktu hemde hiç bana manasız geliyor
Kayınvalidem istedi ondan yapacağım
Normal bir yastık düşün 30 *30 büyüklükte
Üstüne kaplanlarda hazır harfler satılıyor
Onlardan silikonla yapıştırıp Pera yazacağız
Belki bi kurdele ya da başka bir çiçek ya da gene hazır şekillerden yapıştırma yapabiliriz.
Odasında süs olur diye düşündüm
Odası içinde gene iki üç şey yap kuZumm
Zaten çikolata alacaksın demi
Hazır meyvesuyu hazır kuru pasta yeterli olur
Ne olacak ki beyaz bir masa örtün vardır Onuda götürürsün yeter
Ben öyle yapacağım ekstre bir süsleme olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…