- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ohh eline sağlık bu işlerde bittiDolap içi kapitoneleri hallettim mahallede diken yer varmış şansa :)
Sepet beşik yatağınıda Halletim mahallede yorgancıda varmış
Maşalllah nasıl mahalle herşeyci var
İnşallah canım hepimiz için çabucak aksın zaman sağlıkla kavuşalim minnoslaraValla biz karnimizda bir taneyle, kendi evimizde fenalik geciriyoruz. Seninki cok normal canim. Su gibi gecsi zaman, saglikla, kolaylikla dunyaya gelsin guzel bebislerin.
ayh haklısın canım, unuttum bir an yaYaaâ ama canımız çekti beeeeeaaa zeytinyağlı sarma diyip duran yapan yapmayı düşünen hastanede yatıyoruz dimmeee ama yaaa şişerse şimdi bir tarafım nolcek vebalı kimin bence4body1soul sonra da xxtalyaxx nin
bu ben
bu kızım
bu da oğlum
İnşallah canım hepimiz için çabucak aksın zaman sağlıkla kavuşalim minnoslara
bide taşıncam diyosunDolap içi kapitoneleri hallettim mahallede diken yer varmış şansa :)
Evet biraz yoruldum ama Şükür Halletim:)Ohh eline sağlık bu işlerde bitti
Mahalleden taşınmasamdan olur bina dan taşınsak yeter :)))bide taşıncam diyosungüle güle kullanın işlerimiz bitti bitiyor maşallah
Sağlıklı günlerde kullan canım.
güle güle kullanın canım, baya hızlısın bu ara hemen hemen herşeyi hallettin
Çok güzel canım güle güle kullan
Valla biz karnimizda bir taneyle, kendi evimizde fenalik geciriyoruz. Seninki cok normal canim. Su gibi gecsi zaman, saglikla, kolaylikla dunyaya gelsin guzel bebislerin.
Boyle boyle gececek gunler canim. Bak kac haftalik oldun. Insaallah seninkiler de saglikla ve zamaninda gelecekler.
Cok kaliteli ve guzel gorunuyor, iyi gunlerde kullanin insaallah. Yalniz pembe gibi gorunuyo bebim telde, kirmizi de mi aslinda?
çok teşekkür ederim canımmGüle güle kullanın canım
Kızın ve sen çok tatlısınızYaaâ ama canımız çekti beeeeeaaa zeytinyağlı sarma diyip duran yapan yapmayı düşünen hastanede yatıyoruz dimmeee ama yaaa şişerse şimdi bir tarafım nolcek vebalı kimin bence4body1soul sonra da xxtalyaxx nin
bu ben
bu kızım
bu da oğlum
İnşallah canım hepimiz için çabucak aksın zaman sağlıkla kavuşalim minnoslara
hadi bakalım merakla bekliyorumMahalleden taşınmasamdan olur bina dan taşınsak yeter :)))
Yavaş yavaş bitiriyoruz valla
Öyle giderse şubat ayında kafamız rahat olcak
Takı yastığınıda Halletim gibi
Bakalım bitsin resmîni atarım
Güzel günlerde kullanın inşallah kuZumArabamız geldi,büyüğünü babası kurar hiç koliye ellemedm
suavinexin setini iyiki sepete atmışım son anda
casual quantum bebek house dan aldım 2güne geldi,1249tl
Benimkinler de şimdi geldi. Evet normal hurçtan bi tık üstte fotoda kartonlu gibi duruyordu ama ben göndermeyeceğim. Çok ucuz aldık çünkü kumaşı iyi, içine temiz sert karton denk gelirsem keser koyarım çift taraflı yapışkanlı bantla yapıştırırım içlerine. Günlük kullanıma çok uygun değil bu haliyle. Bir şeyler doldurup kaldırmaya uygun.Eve gidince foto atcm kizlar cok yumusak bi kumas degil yani su normal yorgan fln koydgmz hurclar kdr yumusak degil ama cok sert de degilicini doldurunca dagiliyosa geri gondercm atarm bi iki saate foto
Ohh her gün bir şeyler hallediyorsun.Dolap içi kapitoneleri hallettim mahallede diken yer varmış şansa :)
Vallahi haklısınızYaaâ ama canımız çekti beeeeeaaa zeytinyağlı sarma diyip duran yapan yapmayı düşünen hastanede yatıyoruz dimmeee ama yaaa şişerse şimdi bir tarafım nolcek vebalı kimin bence4body1soul sonra da xxtalyaxx nin
bu ben
bu kızım
bu da oğlum
Ağırlaşmadan halletmek istıyorumOhh her gün bir şeyler hallediyorsun.
Vallahi haklısınız
Bundan 3 taneyi 50 tl ye almıştık. Böyle 3 alırsan 60 a geliyor ekstra pahalı değil ama sen bilirsinAğırlaşmadan halletmek istıyorum
Kimseden kimseye faysa yok ki Canım
Bi temizlik işim kalsın istıyorum
Bu arada siz bu marka mı almıştınız fiyat iyi mi
Valla ben cok kararsiz kaldm yaa smdi eve geldm actim icine bsyler koydum buyukler cok yayiliyo ama kucukleri kenarina karton kesip silikonla yapstrp kullanmayi dusunuyorm belki buyukleri geri gonderrim cnku sirf sert diye buyukleri almsitm buyuklerden var bnm evde baska daBenimkinler de şimdi geldi. Evet normal hurçtan bi tık üstte fotoda kartonlu gibi duruyordu ama ben göndermeyeceğim. Çok ucuz aldık çünkü kumaşı iyi, içine temiz sert karton denk gelirsem keser koyarım çift taraflı yapışkanlı bantla yapıştırırım içlerine. Günlük kullanıma çok uygun değil bu haliyle. Bir şeyler doldurup kaldırmaya uygun.
Bekleyim O zaman biraz daha hafta sonu carefour gideceğiz birde orda bakarım nasıl fiyatlar diyeBundan 3 taneyi 50 tl ye almıştık. Böyle 3 alırsan 60 a geliyor ekstra pahalı değil ama sen bilirsin
Biz de 3 yıldır istiyorduk kan testinde 180 değerle pozitif çıktı yanımızdakiler görümcem falan sevinmekte acele etmeyin değer yükselmeyebilir dediler onların başına gelmiş hiç çığlıklar ağlamalar olmadı sonra değer yükseldi bu seferde kese oluşmayabilir oluştu sonra kalp atışı duyulmayabilir sevinmeyin kalbi attı ilk çocuklarda üç ayda çok fazla düşük oluyor dediler üç ayı bi atlatın dediler hep korkuyla geçirdik maalesefHerkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış. Sanırım en ilginci benimki. Benim 4 yıl çocuğum olmadı. İlk eşimde sıkıntı vardı ameliyat oldu sonra bende de sıkıntı vardı bende ameliyat oldum sol tüpüm alınmıştı. 3 negatif tüp bebek denemem vardı. Mayısta karadeniz turuna gitmiştik geciktiri içmiştim geldik oradan adet oldum. Sonraki ay adet günümde havuza gidecektim gidemedim olurum diye. Dışarıdaydım tüm gün. Tuvalete gidiyorum gidiyorum bir şey yok. Eve geldim havuz da kaçmıştı sinir olmuştum bir de geciktirici düzenimi bozdu işte diye söylendim neyse her Zamanki gibi test yapayım psikolojik olarak adetim gelir yine derdim. Testi yaptım kendime de ne salaksın diyorum yaparken. Neyse yaptım testi ama hiç bakmadım duşa girecektim gözüm teste ilişti birden çok koyu iki çizgiydi. Bana sinir krizi geldi çığlık ve ağlama şeklinde eşim koca evde 2 saniyede banyoda yanımda bitti bir şey oldu sanmış soruyor konuşamıyorum sadece çığlık ve ağlama. Testi işaret ettim sanırım eşim görünce ağlamaya başladı. Duşa soktu eşim beni banyo kapısında da beni bekliyor heyecanla ama ben duş nasıl yapılır unuttum heyecandan :)) sonra gidip test verdik iyi bir rakamla hamileydim çok şükür Allah a.
Takı yastığı hiç aklımda yoktu hemde hiç bana manasız geliyorTaki yastigini kendin mi yapiyosun kuzumm cok merak ettim foto at kesinlikle.. buarada bizm burda kimsemiz yok iki uc arkdsm var onlar da hemen dogum yaptgm gun gelmez yani o yuzden hastane odasina ikramlik fln bsy hazrlamicm ben veya oda susleme fln olmicak.. bu taki yastigini da hic yaptrmasam mi ki cnku ztn taki takacak kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?