2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar evham mı yapıyorum bilmiyorum ama sık idrara çıkardım ve mide bulantım olurdu pat diye kesildi iki gündür. Allah korusun ama düşük belirtileri sadece bunlar olabilir mi
Ben se ilk başlarda kasiklarimda sanci oluyordu. Dr a gittim 2 hafta geri d3di 2 hafta sonr ayine gel d3di. Tüm belirtiler gitti . Şu anda hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ilk gebeligimde de böyle olmuştu. Korkma içini ferah tut . Sağlıkla olur inşallah. Bana da kesen içerdeden başka bir şey demedi . Bakalım artık. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Merhaba
Son adet tarihim 21 haziran
Bugun normalde 6+2
Gittigim dr gecen hafta kese var ama icinde embriyo yani bebek yok demisti.
Bugun gittigimde kese 5+5 gorunuyor ama yine bebek yok dedi. Bu hafta vucudun buyuk ihtimalle kanamayla keseyi atacak ama eger atmazsa ctesi gunu sabahtan ac karnina gel kurtaj yapalim dedi.
Bu arada ablam embriyolog doktor.
En basindan beri israrla embriyoyu gordugunu soyluyor ultrason ciktisinda.
Hemen o dr dan cikip memorial da baska bir dr a gittik. Kesenin geriden geldigini ama yolk sac ve embriyonun var oldugunu soyledi. Gec dollenme olmustur ya da gec yumurtladin dimi. 1 hafta sonra yeniden gel dedi.
Inanilmaz kafam karisik....
Buna benzer bir durum yasayan var mi acaba?
1 hafta azap gibi gecti... Simdi 1 hafta 1hafta daha bu sekilde beklemek beni cok yoracak.
Lutfen teselli vermek amacli yazmayin, dogrusu neyse onu yazin arkadaslar.
Herkese sevgiler
(

. Bende sizin gibi 6 hafta bitiminde gittigimde kesem çok küçüktü doktorum geç döllenme dedi hiç kurtaj falan demedi 8 hafta dolduğunda tekrar gittim gayet hersey yolundaydı kalp atışı bebek herşeyi gördüm ustelik tam 8 haftalık aradaki farkı kapatmış. Bence baska doktor gitmelisin 6 haftada kurtaj önerisi icin cok erken içinizi ferah tutun

Son düzenleme:

Ablan ve başka bir dr doğruladıysa vardır hem zaten 6 hafta kürtaj için erken geç döllenme diye bişey var benim arkadaşım adete 4 gün kala hamile kaldı sen düşün bebek ta ne zaman göründü.

Canım doktor muhtemelen ilaç vermeyecek ama yine de danış ayrıca ateşine dikkat et.

Kızlar benim lekem gelmeye başladı
Ins devami gelmez onemsizdir canim gelismelerden haberdar et
Burda daha 7 haftasinda olup bebegini gormemis kisiler var.5 hafta cok erken bence bekle
Canım sen de toksoplaxma geçirmemişsin bağışıklığın Yok dikkat et. Diğerleri normal.
Evet doktorda oyle dedi ama sen negatif pozitif diyince kafam karismisti.Bide bu sali bu doktora son kez gidicem her gidisimde olumsuz konusuyor bakalim bide baska doktorun fikrini alicam bu yuzden acaba yanlis mi bilgilendirdi beni diye dusundum bu toxoplasma konusunda.
O yuzden sormustum cevabin icin tsk ederim

Vala canım anlamadım şimdi de kahve leke geliyor kullandığım jelle beraber

Ya kızlar mide bulantısı halsizlik ne zaman geçecek yaşamaktansa soğudum. Dün kızımı 2 saat anneme bıraktım 2 saat boyunca ağlamış hiç durmamış kaşınacağız ne yapacağını şaşırmış. Kimseye gitmiyor nedense bir iki ay önce böyle değildi iyice yapıştı bana. Benimde uğraşacak gücüm olmuyor

Canim onlar hissediyorlar ben kizima hamile kalinca oglumda yasamistim buna benzer durum.
Ama bulanti ve halsizlik konusunda bende beter durumdayimYiyemiyorum surekli yatmak istiyorum mutfak ve banyolara girdigimde olanlarda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…