Bana eşim öyle deyince neden acaba???? Diyorum sadeceDoğru söylüyorsun bacım artık bende öyle yapayım kimse bir şey diyeyim ama sonrada eşim niye yüzün gülmüyor ne oluyor diyor
Ben söylemiyorum artık. Söyleyince ne oluyor ki ne geçiyor ne de bir çözümü oluyor. İyiyim diyorum her sorduğumda. Napim sıkıldı valla eşim hissediyorumRabbim yardımcın olsun canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ama elden bişey gelmiyor
Gün sayıyorum sadece
Bende söylemek istemiyorum ama olmuyor
Çok teşekkürler. Benim mide yanmam pek olmuyor olsa da şekerli bişey yiyip içemiyorumKizlar acil olarak sizinle bu bilgiyi baylasayim okuldayim ve bulan tim mide yanman tutttu. Arkadaşım okul sekerli su iç iyi gelir dedi.inanmadım ama mecbur içtim ve gerçekten suan kendimi iyi hissediyorum. Bilmiyorum ne zamana kadar sürer tabi. Denemek isteyenlere
Eşim bir ara diyor ki bana ben 9 ay tatile gidecem böyle bitmez 9 ayBana eşim öyle deyince neden acaba???? Diyorum sadecenaz niyaz çekemiyor kimse bide uzun sürünce sıkılıyorlar bence
Eşim sıkıldığını hissettirirse tartışıyorum ‘seninde çocuğun tüm zorlukları tek başıma çekiyorum farkında mısın?’ diye çemkiriyorumBen söylemiyorum artık. Söyleyince ne oluyor ki ne geçiyor ne de bir çözümü oluyor. İyiyim diyorum her sorduğumda. Napim sıkıldı valla eşim hissediyorum
Aynen öyle canımEşim bir ara diyor ki bana ben 9 ay tatile gidecem böyle bitmez 9 aybabamda beni de götür diyordu
Ah ah anacım keşke hayatta olsaydı da beni bi o anlardır
Eşim bir ara diyor ki bana ben 9 ay tatile gidecem böyle bitmez 9 aybabamda beni de götür diyordu
Ah ah anacım keşke hayatta olsaydı da beni bi o anlardır
Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyorEşim sıkıldığını hissettirirse tartışıyorum ‘seninde çocuğun tüm zorlukları tek başıma çekiyorum farkında mısın?’ diye çemkiriyorum
Geri adım atıyor hemen
Bi ara bende yansıtmayayım şu bu dedim
Baktım olmuyor
Saklamıyorum bende
Neden orda yapıyorsun Doğumu canım. Evinde yapsan annenle kayınvaliden gelse doğumaAynen öyle canım
Anne gibisi yok
Bende bazen naz yapıyorum,kızıyorum anneme ama ondan başka anlayan da yok
Birkaç gün sonra dönüyorum evime
Doğuma kadar gelme planı yok
Doğumda eşimin memleketin de olabilir
uzun zaman gelemeyecekmişim gibi görünüyor
Diyorum ki ben 4 ay taşıdım biraz da sen taşı sonra tövbeler olsun diyorum ben bebeğimi eşime Bile şuanda güvenip vermemAman ne anlar onlar bizim çektiğimizi al sen doğur diyorum ben bazen bizlerde anlıyoruz seni tabiki gönül isterdi hayatta olmasını
İsim buldunuz mu canımmBugün ilk kez isim düşündük bebişe ayy ne heyecanlı
Zaman su gibi geçse
Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
Ooo enişte baya bıkmış oda gitsin benimkiyle tatille Doğuma kadar gelmesinlerBende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
Bunu şaka yollu söylüyor ama hormonlarımın beni ele geçirdiğini düşünüyorBende
Ooo enişte baya bıkmış oda gitsin benimkiyle tatille Doğuma kadar gelmesinler
Eşim de korkar doğduğunda falan kucağına almaya da korkar. Arkadaşımın bebeğini alamamıştı kucağınaDiyorum ki ben 4 ay taşıdım biraz da sen taşı sonra tövbeler olsun diyorum ben bebeğimi eşime Bile şuanda güvenip vermem
Oda diyor ki ben taşıyamam korkarım
Ya işte anla beni diyorum
Benim eşimde çok korkar ama kendi çocuğu olunca mecbur alır diye düşünüyorumEşim de korkar doğduğunda falan kucağına almaya da korkar. Arkadaşımın bebeğini alamamıştı kucağına
Hocam gozun aydin Allah gonlune gore vermis hayirli olsunGelelim asil haberlere, hatirlayanlar 11+6 da doktora gitmistim, doktor bir cikinti gordum erkek olabilir ama haftan henuz cok erken demisti. Dun doktor randevum vardi. Bebis 16+2 idim ama 17+1 gorundu olcumde, 1 hafta onde dedi doktorum. Gelisimi gayet guzelmis. Bebisin cinsiyeti icin de cikinti falan goremedim. Bebeginiz kiz dedizaten 1 kizim var cok sukur, hamile kalmadan oncr hep bir kizim daha olsun, abla kardes olsunlar cok istiyordum. Rabb'im gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyen herkesin basina insaallah.
Geçmiş olsun CanımGunaydinn bulantisi olanlar mide yanmasi olanlar ve birsuru baska sikayetleri olanlar. Haftasonu birden gelen ve cok fazla gelen kanamam oldu. Doktora gidip kalp atisini duyana kadar ne dualar ettim neler dusundm o korku insana yetiyor hic zorunuza gitmesin sikayetleriniz sikayetlerimiz. Iyiki varlar ve bu sikayetlerimiz var deyip sukretmemiz gerektigini iliklerime kadar hissettm. Bukdr korktgm bukdr agladigim bi gunum oldu mu hic hatrlamiyorum rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Bundan sonra pollyannayimhicbsye sikayetlenmicem okdr korktm ki o kipkirmizi kani gorunce rabbim bidha yasatmasn
Yarim saat once istedigim trilyonluk pirlantayi hala almadin ondan gulmuyo yuzum deDoğru söylüyorsun bacım artık bende öyle yapayım kimse bir şey diyeyim ama sonrada eşim niye yüzün gülmüyor ne oluyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?