2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim yardımcın olsun canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ama elden bişey gelmiyor
Gün sayıyorum sadece

Bende söylemek istemiyorum ama olmuyor
Ben söylemiyorum artık. Söyleyince ne oluyor ki ne geçiyor ne de bir çözümü oluyor. İyiyim diyorum her sorduğumda. Napim sıkıldı valla eşim hissediyorum

Çok teşekkürler. Benim mide yanmam pek olmuyor olsa da şekerli bişey yiyip içemiyorum

Bana eşim öyle deyince neden acaba???? Diyorum sadece naz niyaz çekemiyor kimse bide uzun sürünce sıkılıyorlar bence
Eşim bir ara diyor ki bana ben 9 ay tatile gidecem böyle bitmez 9 ay babamda beni de götür diyordu
Ah ah anacım keşke hayatta olsaydı da beni bi o anlardır

Ben söylemiyorum artık. Söyleyince ne oluyor ki ne geçiyor ne de bir çözümü oluyor. İyiyim diyorum her sorduğumda. Napim sıkıldı valla eşim hissediyorum
Eşim sıkıldığını hissettirirse tartışıyorum ‘seninde çocuğun tüm zorlukları tek başıma çekiyorum farkında mısın?’ diye çemkiriyorum
Geri adım atıyor hemen
Bi ara bende yansıtmayayım şu bu dedim
Baktım olmuyor
Saklamıyorum bende

Bugün ilk kez isim düşündük bebişe ayy ne heyecanlı
Zaman su gibi geçse

Eşim bir ara diyor ki bana ben 9 ay tatile gidecem böyle bitmez 9 ay babamda beni de götür diyordu
Aynen öyle canım
Anne gibisi yok
Bende bazen naz yapıyorum,kızıyorum anneme ama ondan başka anlayan da yok
Birkaç gün sonra dönüyorum evime
Doğuma kadar gelme planı yok
Doğumda eşimin memleketin de olabilir
uzun zaman gelemeyecekmişim gibi görünüyor

Aman ne anlar onlar bizim çektiğimizi al sen doğur diyorum ben bazen bizlerde anlıyoruz seni tabiki gönül isterdi hayatta olmasını

Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor

Neden orda yapıyorsun Doğumu canım. Evinde yapsan annenle kayınvaliden gelse doğuma

Aman ne anlar onlar bizim çektiğimizi al sen doğur diyorum ben bazen bizlerde anlıyoruz seni tabiki gönül isterdi hayatta olmasını
Diyorum ki ben 4 ay taşıdım biraz da sen taşı sonra tövbeler olsun diyorum ben bebeğimi eşime Bile şuanda güvenip vermem
Oda diyor ki ben taşıyamam korkarım
Ya işte anla beni diyorum

Bende
Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
Ooo enişte baya bıkmış oda gitsin benimkiyle tatille Doğuma kadar gelmesinler

Gunaydinn bulantisi olanlar mide yanmasi olanlar ve birsuru baska sikayetleri olanlar. Haftasonu birden gelen ve cok fazla gelen kanamam oldu. Doktora gidip kalp atisini duyana kadar ne dualar ettim neler dusundm o korku insana yetiyor hic zorunuza gitmesin sikayetleriniz sikayetlerimiz. Iyiki varlar ve bu sikayetlerimiz var deyip sukretmemiz gerektigini iliklerime kadar hissettm. Bukdr korktgm bukdr agladigim bi gunum oldu mu hic hatrlamiyorum rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Bundan sonra pollyannayim hicbsye sikayetlenmicem okdr korktm ki o kipkirmizi kani gorunce rabbim bidha yasatmasn

Diyorum ki ben 4 ay taşıdım biraz da sen taşı sonra tövbeler olsun diyorum ben bebeğimi eşime Bile şuanda güvenip vermem
Oda diyor ki ben taşıyamam korkarım
Ya işte anla beni diyorum
Eşim de korkar doğduğunda falan kucağına almaya da korkar. Arkadaşımın bebeğini alamamıştı kucağına

Hocam gozun aydin Allah gonlune gore vermis hayirli olsun
Hocam hangi hastaneye gidiyosun doktorun kim memnunmusun
Esim tutturdu ozele gidelim goreyim diye nesini gorecen al evde iki tane var bunlar gibi diyom yoookkkk

Geçmiş olsun Canım
Bir daha olmasın inşallah
O kanamaları nasıl yaşadım bilsem
Havlular ile gittim acillere
Kürtaj yapmaya kalktılar
Bebek dayanmaz kalbi dediler
Şükür olsun Allah’ıma kızım annesini bırakmadı tutundu binlerce şükürler olsun
4 aydır evde yatıyorum
Doktorun demiştir mutlaka sana da
İyi ce yat dinlen yorma kendini
Kanama alanı mı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…