2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
İnanır mısın bu sabah aynısını ben söyledim
Bi isim önerdim beğenmedi
Bende laf söyledim sustu hahahah

Neden orda yapıyorsun Doğumu canım. Evinde yapsan annenle kayınvaliden gelse doğuma
Kesin değil tam olarak ama Mardin’de doğum yapmak istemiyorum açıkçası
Eşimde tutturdu Anamur diye başedemezsem giderim diyorum
Kayınvalide den hayır yok
Doğum zamanı 40 tane bahane bulur o
Tutturmuşlar bide gelecek ay kayınvalidem,kayınbabam ve görümcem gelecekmiş
Toparlanmazsam bide onlarla ilgilenmek nasıl olacak bilemiyorum
Ama şimdilerde görümcem gelsin dedim yardıma
Yok iş güç varmış yok işe başlayabilirmiş falan filan

Canım benim yaa çok geçmiş olsun
Düşük riski olanlar var maalesef bende bunlara dahilim SEPTEMBER LOVE da öyle
Atlatacağız inşallah
Bizim ki isyan etmek değil de zaman zaman sinirlerimiz bozulabiliyor
Allah’a emanet miniklerimiz
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Inan bana sen dogurunca ben dogurmuscasina rahatlicam..
Cok cektin canim yaaa

Sen ne dusunuyosun dunur benim gelin kiz in ismini
Bak istersen ben olayim isim anasi
İnce düşüncen için teşekkürler kuZum
Ama kızçemim adı daha ben babasıyla tanışmadan belliydi
Evlendiğim gibi eşime söyledim ve ikiletmedi bile
Biz hiç isim düşünmedik ZAten hazırdı yani
PERA olacak inşallah adı
Adıyla sağlıkla gelsin inşallah

Eşim de korkar doğduğunda falan kucağına almaya da korkar. Arkadaşımın bebeğini alamamıştı kucağına

Kızım doğduğunda eşim doğru dürüst yanımıza gelemedi. Sabah 6'da doğdu. Hep kapılarda bekledi yazık. Getir götür bir sürü şey yapttı. Akşam 6'da odaya gelebildi. İlla kucağına al kızını dedim durdum.

Söylediği laf aklıma geliyor bazen hala gülerim. Eşim dedi ki;
YENİ DOĞAN BEBEKLE BENİ MUHATTAP ETME.

Annem ve ablam koptu tabi...

Hahahah canımsın sen yaa
Valla ben doğurursam hayırlısıyla herkes bir rahatlayacak

Efe değil de Ege diye düşündüm
Kimseye beğendiremiyoz ki
Annem Ege de ne Ege falan olmasın diyo :)

İzmir'li olarak burda çook Ege var. Biz yine de Ege düşünüyoruz. Güzel isim bence. Eşime erkek olduğunu söyleyince Yiğit Ege olsun dedi. Ama ne olacak hiç bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar süt izni çalışan anneler için 1.5 saatya ben bunu haftalık bigün birleştirmek istiyorum bu durumu böyle kullanan kullanıcak olan işvereniyle konuşan var mıdır ?

Oraya gidince de seninle yeterince ilgilenmezler o zaman canım :/ valla şuan ben hiç misafir ağırlayacak modda değilim. Boşver İnan evde yalnız olman daha iyi. Görümcenin de gelmesine gerek yok bana sorarsan. Ben böyle değişik bir kafadayım benim kayınbabam hiç gelmedi evime daha işinden dolayı. Bu kış gelirler belki kayınvalidemle. Çok kalmazlar ama 1 hafta 10 gün kalırlar.

Benimki de korkar alamayabilir ilk etapta ya ben bunu tutamam diyordu

merhaba arkadaşlar süt izni çalışan anneler için 1.5 saatya ben bunu haftalık bigün birleştirmek istiyorum bu durumu böyle kullanan kullanıcak olan işvereniyle konuşan var mıdır ?
Aslında yasal olarak mümkün değil. Ama işveren kabul ederse o şekilde kullananlar oldu. Memursan olmaz diye biliyorum. Bu arada analık iznimiz bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat izin sonraki 6 ay 1.5 saat izin var. Bi arkadaşım. Tüm izin saatlerini toplatıp, günlük çalışma saati 8, 8e böldürüp o kadar gün işe gitmemişti mesela. Ama yasal olarak her gününkini o gün kullanmamız lazım. Saati bize bağlı. İstediğimiz saatte alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…