- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kısss benim koca pırlanta işi yapıyorYarim saat once istedigim trilyonluk pirlantayi hala almadin ondan gulmuyo yuzum de
İnanır mısın bu sabah aynısını ben söyledimBende diyorum. Adını ben koyacam diyor. He anam bütün sıkıntısını ben çekeyim zorluğunu ben çekeyim adını sen koy oldu diyorum. Bende seni çekiyorum bu daha zor diyor
Kesin değil tam olarak ama Mardin’de doğum yapmak istemiyorum açıkçasıNeden orda yapıyorsun Doğumu canım. Evinde yapsan annenle kayınvaliden gelse doğuma
Biz yeni yeni düşünüyoruzİsim buldunuz mu canımm
Benim daha bebiş yokken hazırdı
Anam kalbim temiz benim ne sandinKısss benim koca pırlanta işi yapıyor
Nerden bildin
Canım benim yaa çok geçmiş olsunGunaydinn bulantisi olanlar mide yanmasi olanlar ve birsuru baska sikayetleri olanlar. Haftasonu birden gelen ve cok fazla gelen kanamam oldu. Doktora gidip kalp atisini duyana kadar ne dualar ettim neler dusundm o korku insana yetiyor hic zorunuza gitmesin sikayetleriniz sikayetlerimiz. Iyiki varlar ve bu sikayetlerimiz var deyip sukretmemiz gerektigini iliklerime kadar hissettm. Bukdr korktgm bukdr agladigim bi gunum oldu mu hic hatrlamiyorum rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Bundan sonra pollyannayimhicbsye sikayetlenmicem okdr korktm ki o kipkirmizi kani gorunce rabbim bidha yasatmasn
10 parmağımda 10 pırlantaAnam kalbim temiz benim ne sandin
Zenginsiniz yani dunurcugum ne zaman kacirmaya aman istemeye gelelim
Inan bana sen dogurunca ben dogurmuscasina rahatlicam..Canım benim yaa çok geçmiş olsun
Düşük riski olanlar var maalesef bende bunlara dahilimSEPTEMBER LOVE da öyle
Atlatacağız inşallah
Bizim ki isyan etmek değil de zaman zaman sinirlerimiz bozulabiliyor
Allah’a emanet miniklerimiz
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Defne ve duru çok güzel isimler ZAtenBiz yeni yeni düşünüyoruz
Kız olursa Defne yada Duru
Erkek olursa Ege,Barış,Yağız yada kocamın şiddetle istemediği Barış
Ben bilmem dugune kadar zenginlenin yoksa kizinin basina kakarda kakarim bunu10 parmağımda 10 pırlanta
Daha ne diyeyim artık
Kızzz dünde dedim ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye
Hayaller hayatlar işte
Sen ne dusunuyosun dunur benim gelin kiz in isminiDefne ve duru çok güzel isimler ZAten
Erkek içinde yağız Efe güzelmiş
Önce başlık parasını hazırlayınBen bilmem dugune kadar zenginlenin yoksa kizinin basina kakarda kakarim bunu
İnce düşüncen için teşekkürler kuZumSen ne dusunuyosun dunur benim gelin kiz in ismini
Bak istersen ben olayim isim anasi
Hahahah canımsın sen yaaInan bana sen dogurunca ben dogurmuscasina rahatlicam..
Cok cektin canim yaaa
Efe değil de Ege diye düşündümDefne ve duru çok güzel isimler ZAten
Erkek içinde yağız Efe güzelmiş
Eşim de korkar doğduğunda falan kucağına almaya da korkar. Arkadaşımın bebeğini alamamıştı kucağına
Hahahah canımsın sen yaa
Valla ben doğurursam hayırlısıyla herkes bir rahatlayacak
Efe değil de Ege diye düşündüm
Kimseye beğendiremiyoz ki
Annem Ege de ne Ege falan olmasın diyo :)
Oraya gidince de seninle yeterince ilgilenmezler o zaman canım :/ valla şuan ben hiç misafir ağırlayacak modda değilim. Boşver İnan evde yalnız olman daha iyi. Görümcenin de gelmesine gerek yok bana sorarsan. Ben böyle değişik bir kafadayımİnanır mısın bu sabah aynısını ben söyledim
Bi isim önerdim beğenmedi
Bende laf söyledim sustu hahahah
Kesin değil tam olarak ama Mardin’de doğum yapmak istemiyorum açıkçası
Eşimde tutturdu Anamur diye başedemezsem giderim diyorum
Kayınvalide den hayır yok
Doğum zamanı 40 tane bahane bulur o
Tutturmuşlar bide gelecek ay kayınvalidem,kayınbabam ve görümcem gelecekmiş
Toparlanmazsam bide onlarla ilgilenmek nasıl olacak bilemiyorum
Ama şimdilerde görümcem gelsin dedim yardıma
Yok iş güç varmış yok işe başlayabilirmiş falan filan
Benimki de korkar alamayabilir ilk etaptaKızım doğduğunda eşim doğru dürüst yanımıza gelemedi. Sabah 6'da doğdu. Hep kapılarda bekledi yazık. Getir götür bir sürü şey yapttı. Akşam 6'da odaya gelebildi. İlla kucağına al kızını dedim durdum.
Söylediği laf aklıma geliyor bazen hala gülerim. Eşim dedi ki;
YENİ DOĞAN BEBEKLE BENİ MUHATTAP ETME.
Annem ve ablam koptu tabi...
E tabiki mecburen alırlar almak da isterler zaten :))Benim eşimde çok korkar ama kendi çocuğu olunca mecbur alır diye düşünüyorum
Aslında yasal olarak mümkün değil. Ama işveren kabul ederse o şekilde kullananlar oldu. Memursan olmaz diye biliyorum. Bu arada analık iznimiz bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat izin sonraki 6 ay 1.5 saat izin var. Bi arkadaşım. Tüm izin saatlerini toplatıp, günlük çalışma saati 8, 8e böldürüp o kadar gün işe gitmemişti mesela. Ama yasal olarak her gününkini o gün kullanmamız lazım. Saati bize bağlı. İstediğimiz saatte alırız.merhaba arkadaşlar süt izni çalışan anneler için 1.5 saatya ben bunu haftalık bigün birleştirmek istiyorum bu durumu böyle kullanan kullanıcak olan işvereniyle konuşan var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?