- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 32
ben normal işçiyim memur değilim. ve iş yerim 2 vesait babamla gidip geliorm eğer erken çıkar veya geç gelirsem yine ben erkenden çıkmalıyım ki yetişiyim çok zor yani o durum ondan dolayı böyle bişeye başvuruyorum kabul ederlerse. o 3 saatlik durum memura geçrli özel sektör 1.5 saat bi yasına kadarrAslında yasal olarak mümkün değil. Ama işveren kabul ederse o şekilde kullananlar oldu. Memursan olmaz diye biliyorum. Bu arada analık iznimiz bittikten sonraki ilk 6 ay 3 saat izin sonraki 6 ay 1.5 saat izin var. Bi arkadaşım. Tüm izin saatlerini toplatıp, günlük çalışma saati 8, 8e böldürüp o kadar gün işe gitmemişti mesela. Ama yasal olarak her gününkini o gün kullanmamız lazım. Saati bize bağlı. İstediğimiz saatte alırız.
Ayyy koptum yaa kahkaha attımKızım doğduğunda eşim doğru dürüst yanımıza gelemedi. Sabah 6'da doğdu. Hep kapılarda bekledi yazık. Getir götür bir sürü şey yapttı. Akşam 6'da odaya gelebildi. İlla kucağına al kızını dedim durdum.
Söylediği laf aklıma geliyor bazen hala gülerim. Eşim dedi ki;
YENİ DOĞAN BEBEKLE BENİ MUHATTAP ETME.
Annem ve ablam koptu tabi...
Bende seviyorum Ege isminiİzmir'li olarak burda çook Ege var. Biz yine de Ege düşünüyoruz. Güzel isim bence. Eşime erkek olduğunu söyleyince Yiğit Ege olsun dedi. Ama ne olacak hiç bilmiyorum.
Yaa bende meraklı değilim ama birilerine ihtiyaç var ben kalkamıyorum hep yatıyorum artıkOraya gidince de seninle yeterince ilgilenmezler o zaman canım :/ valla şuan ben hiç misafir ağırlayacak modda değilim. Boşver İnan evde yalnız olman daha iyi. Görümcenin de gelmesine gerek yok bana sorarsan. Ben böyle değişik bir kafadayımbenim kayınbabam hiç gelmedi evime daha işinden dolayı. Bu kış gelirler belki kayınvalidemle. Çok kalmazlar ama 1 hafta 10 gün kalırlar.
Aslında bizim de aklımızda deniz geçti eğer erkek olsaydıBende seviyorum Ege ismini
İkinci çocuk yapar mıyım bilmem ama olursa ona da Deniz adını veririm geçinir giderler
Beni aldılar apartmanda ki bayanlar güneYaa bende meraklı değilim ama birilerine ihtiyaç var ben kalkamıyorum hep yatıyorum artık
Temizlik,yemek,ütü
Eşime yardımcı kadın gelsin hergün dedim o bizi zorlar haftada bir gelsin dedi
Haftada bir de nasıl olacak bilmiyorum
Benim de hiç misafir alacak Halim yok
Gelecek ay inşallah iyi olurum olmazsam açıkça söylerim rahatsız olduğumu
Benim eşim tek erkekAslında bizim de aklımızda deniz geçti eğer erkek olsaydı
Çünkü kız ismimiz belliydi ZAten
Haftada bir yeter bence canım. Yemek işi halledilir bir şekilde. Temizlik ütü falan da haftada bir yapılır. Ben uzun zamandır yemek yapamıyorum bir kaç gündür öyle hafif bişeyler hazırlıyorum. Bir şekilde idare ettik bu zamana kadarYaa bende meraklı değilim ama birilerine ihtiyaç var ben kalkamıyorum hep yatıyorum artık
Temizlik,yemek,ütü
Eşime yardımcı kadın gelsin hergün dedim o bizi zorlar haftada bir gelsin dedi
Haftada bir de nasıl olacak bilmiyorum
Benim de hiç misafir alacak Halim yok
Gelecek ay inşallah iyi olurum olmazsam açıkça söylerim rahatsız olduğumu
Babası hayatta mıBenim eşim tek erkek
Bebeğimiz erkek olursa babasının adını vereceğiz
Mehmet Ege mesela o Mehmet illa ki olacak
Haklısın bende öyle düşünüyordum hatta eşim haftada bir bile fazla dedi başta ama ben kararlıyım iyi dinlenip kalkmayacağım toparlanana kadarHaftada bir yeter bence canım. Yemek işi halledilir bir şekilde. Temizlik ütü falan da haftada bir yapılır. Ben uzun zamandır yemek yapamıyorum bir kaç gündür öyle hafif bişeyler hazırlıyorum. Bir şekilde idare ettik bu zamana kadar
Babası hayatta canımBabası hayatta mı
Eğer hayatta değilse belki o yüzden illa babasının adını istıyordur
Haftada bir yeter bence canım. Yemek işi halledilir bir şekilde. Temizlik ütü falan da haftada bir yapılır. Ben uzun zamandır yemek yapamıyorum bir kaç gündür öyle hafif bişeyler hazırlıyorum. Bir şekilde idare ettik bu zamana kadar
Babası hayatta mı
Eğer hayatta değilse belki o yüzden illa babasının adını istıyordur
Babası hayatta ise neden illa ısrar ediyorduHaklısın bende öyle düşünüyordum hatta eşim haftada bir bile fazla dedi başta ama ben kararlıyım iyi dinlenip kalkmayacağım toparlanana kadar
Bakalım gidince neler olacak
Babası hayatta canım
Hayır demedim bende
Mardin’de çok daha uygun temizlikçi fiyatlarıKız eve her gün temizlikçi alıp adamı batıracaksın
Hafta sonları eşinle beraber biraz sil siüpür yaparsınız
Ayda bir de kadın gelir kuyu buçak yapar
Bana ayda bi kadın gelir yapar gider gerçi bu durumda bana az gelir ayda bir ama olsun
Yapacağımız kadar yaparız artık
Bide ben de temizlik takıntı oldu
Psikolojik ilaç kullanıyordum onları bırakmak için kendimi temizliğe vurdum deli gibi temizlik yaparım ben
Siz daha yeni evlisiniz dimi kızz kıyamamMardin’de çok daha uygun temizlikçi fiyatları
Bide devamlı istemedim ki toparlanana kadar zaten olmaz dedi
Mobilya ödüyorum büyük temizliğe çağır dedi
Ben yaparım günlük işleri dedi garibim yaa
Canım esin mersinliydi değil mi.Aynen öyle canım
Anne gibisi yok
Bende bazen naz yapıyorum,kızıyorum anneme ama ondan başka anlayan da yok
Birkaç gün sonra dönüyorum evime
Doğuma kadar gelme planı yok
Doğumda eşimin memleketin de olabilir
uzun zaman gelemeyecekmişim gibi görünüyor
Ben hafta da 1 yarim gün alıyorum.6 saat felan oluyor .85 lira veriyorum.ne yapayım yemek bile yapamıyorum temizlik hakketire zaten.Siz daha yeni evlisiniz dimi kızz kıyamam
Evliliğin en güzel en cilveli zamanları
İstanbul’da günlük 170-180 bide sabah öğle yemek
200 tl buluyor
O yüzden ayda bir çağırıyorum
Kızz nerelerdesin sen akşam olduherkese tünaydınnnn.
güzel erkek ismi fikri olanları bekliyorum bende.
çünkü benim de bir fikrim yok.
bu arada kontrole 8 gün kaldı delirmemek için de.
Aynen yeni evliyiz 3 gün sonra 5 aylık evli olacağızSiz daha yeni evlisiniz dimi kızz kıyamam
Evliliğin en güzel en cilveli zamanları
İstanbul’da günlük 170-180 bide sabah öğle yemek
200 tl buluyor
O yüzden ayda bir çağırıyorum
Evet canım Mersinli eşimCanım esin mersinliydi değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?