Bazı kayınvalideler gelinlerine çok nazlı olabiliyorlarBen kayınvalidem altı üstlü oturuyorum
Bir bakarsın Melek yemekler meyveler çaylar önüme gelir.3 yılımız bitti 4 giriyoruz daha bir kere evinde ne bulaşık yıkadım ne de bir iş yaptım , gider gelirim ama hiç bir iş yaptırmaz sever korur beni
Ama o bana iş yapar mesela
Öyle iyi diyeyim
Sonra bi bakarsın bir şeye alınmış ( bana değil oğluna alınır ama acısını benden çıkarır )
Konuşmaz kavga çıkarmaya çalışır
Tuhaf tuhaf şeyler yapar
Bak derim oğluna kızıp bende çıkartıyorsun sonra gene barışmak için uğraşıyorsun
Ama tabiki Allah eşimden razı olsun
Benim şuçum olmadığı bildiği için hiç ezdirmez beni asla da muhatap etmez baktı annesi gene triplerde
Hemen gerekeni yapar beni uzak tutar
Bazı kayınvalideler gelinlerine çok nazlı olabiliyorlar
Mesela benim annemin de 2 gelini var
Küçük olanı dün arkadaşına gitmiş
3 yıllık evli
Annem diyor ki benden izin almadı
Daha neler dedim
Maşalllah sağlıkla gelsinler inşallahmerhabalarr tıp merkezine gittik dayanamaayıppp oğlummm geliyorr ablalarıııı :)
Anladm canm tesekkur edrm hangi ilaci kullancaksaniz etrafnzdan oneri alirsaniz beni de etiketleyerek yazin olur mu cok bilgisizim gebelik konusunda gelisine yasiyorm bildiginBen bebe yağı vazelin badem yağı sürüyorum
Ama bilinçli değil yanı
Evde olanları kullanıyorum
Eğer göbeğim daha çıkmadıysa bende erken
4 ayında başla ama mutlaka
Canım ben bazen diyorum kullandığımız ilaçlar rahim için acaba onlar mı yapıyo sen ilaç kullanıyomusun bilmiyorum tabiAh ah canım o kasık batması deme bana psikolojim bozuldu o ağrı yüzünden
Duruyor duruyor başlıyor
Bende aynı durumdayım
Canım piyasa da iki tane iyi marka ürün varAnladm canm tesekkur edrm hangi ilaci kullancaksaniz etrafnzdan oneri alirsaniz beni de etiketleyerek yazin olur mu cok bilgisizim gebelik konusunda gelisine yasiyorm bildigin
KuZumm bence rahim büyüyor ya o yüzden oluyorCanım ben bazen diyorum kullandığımız ilaçlar rahim için acaba onlar mı yapıyo sen ilaç kullanıyomusun bilmiyorum tabi
Baya uzun çalışma saatlerin var kuZum ya
İnsallah güzelce geçer zaman
Bu arada ne iş yapıyordun Canım
Kızlar mide ağrısı o iğrenç tat ağzımda tekrar başladı
Müdürüm mağazanızda indirim olunca haber verin lütfenMağazada müdürüyüm.
o yüzden biraz geç saatte bitiyor mesaim.
idare etmeye çalışıyorum işte kuzum.
buna da şükür.
daha zor şartlarda çalışanlar var.
inşallah canımm aminnn :))Maşalllah sağlıkla gelsinler inşallah
Oy benim kızımım saçlarımı çıkıyorçünkü saçları çıkmaya başlamış kuzum.
nedenini ben buna bağlıyorum.
benim de aynı.
Kısss bir şey diyecem de gülme sakıninşallah canımm aminnn :))
Kısss bir şey diyecem de gülme sakın
Canım limonlu dondurma çekti valla
Bende progestan kullanıyom canım tabi ayrıca iğne demir ilacı vitaminde var ağrımız sızımız olacak tabi Allah beterinden korusun zamanda çabucak geçsin inşmKuZumm bence rahim büyüyor ya o yüzden oluyor
Ben aslında ağrı olmasın diye de magnezyum kullanıyorum ama gene de oluyor
Sağol kuzum İstanbuldayım akşam eşimden isteyeceğim teşekkür ederimhaha aslında ismim farklıydı yeni değiştirdim bende bunu yazdığım gün çekmişti ekşi ekşi ay canım benim ankaradaysan ben sana göndereyim ye içime dert olur
Bebekler iyi olsunda artık razıyım ağrı çekelimBende progestan kullanıyom canım tabi ayrıca iğne demir ilacı vitaminde var ağrımız sızımız olacak tabi Allah beterinden korusun zamanda çabucak geçsin inşm
rica ederim canım :)Sağol kuzum İstanbuldayım akşam eşimden isteyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?