- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sağol canım Allah razı olsun.tamam canım dinlerim.Allah’ın izniyle bebekleriniz sağlıkla doğar inşallah olumsuz düşünmeyin
Benim ikiz yeğenlerim var üniversiteyi bitirdiler çok tatlı oluyor ikizler
İnternetten meryem suresini açıp dinleyin içiniz rahatlar
Belki bende eşimden çok şikayetçi gibi görünüyorumdur yazdıklarımdanKizlar gercekten Allah yardimciniz olsun ictenlikle soyluyorum
Bende zorla yapiyorum yaptigimi yapamadigim kaliyor.Zaten yap yap bitmiyor..
Esimi cok severek evlendim ben.Hep diyorum dunyaya 100 kere gelsem 1000 kere esimle evlenirdim diyeSizleri okuyunca yine sukrettim esimin degerini daha bi iyi anladim tekrardan.Saolsun cok yardimci bana yapamadigim seydede niye yapmadin demez.
Ins sizlerin esleride anlar ve daha ilimli olurlar
Evet güzel düşünmüşsün canımCanım açıkçası durumum çok iyi değil.ama yapacak birşey yok.gelen abla da becerikli değil ama güvenilir mesela dün kanama olunca kızımı okuldan o aldı kendi evine getirdi.o yüzden yanında can yoldaşı olsa yemek ve bulasigi halletse .sabah eşim çamaşırı atar makinaya o serer toplar akşam yemeğini yapar 4 ten sonra gider.eşime sadece akşam yemeği önüne getirmek kalır birde bulasıgi yerleştirmek.ev işine de başka kadın çağırıyorum zaten .İnşallah surda 5 6 ay birşekilde idare ederiz.kötü gün için bur az çeyrek birikirmiştim.olmadı onlardan harcarım.konuştum şimdi eşiyle konuşacak.bakalım...
Rabbim yardımcın olsun canimgünaydın herkeslere
bulantısız, ağrısız, sızısız bir gün olsun inşallah.
siz de bana su gibi geçsin diye dua ederseniz sevinirim çünkü bu gün en uzun mesaim
Kıss hani görümcem sana bakmaya bile gelemiyorduGörümcem aradı az önce
Senin Balayını yaptığın yerlerdeyim
Buralar çok güzel tatil harika bilmem ne
Elinin körü
Tatil düşünecek halde miyim?
Beni bir süre arama modun düşmesin dedim
Allah hepimizin yardımcısı olsunSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Annem istersen evine dönme toparlanana kadar yanımda kal dedi
Eşim gönülsüzce kal istersen dedi
Bende gerek yok evime gidicem dedim
Maalesef erkekler çok bencil
Eve gidince nasıl yemek yaparım,iş güç yaparım diyorum.
Muhtaç olmak çok zor birşey
Gece sabaha kadar ara ara uyandım hep dua ettim bizler için
Allah yardımcımız olsun
Allah razı olsun canım.ikiz benim minnaklarim zaten rahmim birini zor tutuyordu.Rabbim verdi vardır bir bildiği
kızlar dün aksam decaviti aç karnına içtim ve gece fenalaştim cok siddetli bi mide ağrısı bulantı kusma afedersiniz ishal çok kötüydü gıda zehirlenmesi sandım ama sonra geçince vitaminden olduğunu anladım
O öğretmen olandıKıss hani görümcem sana bakmaya bile gelemiyordu
İşe başlayabilir gibi bir seyler söylemişti sana
Dikkat et görümcene
Yarım dilim ekmek falan ye. Mideni tutsun. Aç kalmaz o merak etme, senin iliğini kurutur ama aç kalmazgünaydın kızlar bende gece tuvalete kalkınca yatamıyorum geri. çok bölünüyor uykum. birde karnım gurulduyor dört gibi kalkınca önceki gün yemiştim yatınca kabus gördüm diye bu gece yemedim.
inşallah bebeğimi de aç bırakmıyorumdur.
Herkesin türlü türlü sıkıntıları varKizlar gercekten Allah yardimciniz olsun ictenlikle soyluyorum
Bende zorla yapiyorum yaptigimi yapamadigim kaliyor.Zaten yap yap bitmiyor..
Esimi cok severek evlendim ben.Hep diyorum dunyaya 100 kere gelsem 1000 kere esimle evlenirdim diyeSizleri okuyunca yine sukrettim esimin degerini daha bi iyi anladim tekrardan.Saolsun cok yardimci bana yapamadigim seydede niye yapmadin demez.
Ins sizlerin esleride anlar ve daha ilimli olurlar
Canım benim yapma.evde çocuğun yoksa hele hiç yapma benim çocuk var.o yüzden düzen lazım.yorma bacım kendini gerçekten .Rabbim tum sıkıntılarınizi gidersin kizlar M mel33 bebeklerin icin korkma Allahin dedigi olur cnm Rabbim yardimcin olsun ins bakici abla kabul eder de biraz daha isin kolaylasir cok zor eşler herseyi yapamiyor malesef yapsalar da asla bir bayan gibi olmaz cok nadirdir oyle is yapabilen erkek benim esimde süpürüp camasir asiyo falan ama dun gece artik dayanamayip banyoya temizlige giristim artik nasil kaptirdiysam kendimi belim ve karnim inanilmaz ağrıdı uyuyayim gecer dedim ama sabah uyandim hala ayni bacaklarim tutmuyo agridan gece yasadigim mide yanmasindan hic bahsetmiyorum bile resmen bulantimi bastirdi o derece malesef zorlu bir donemden geciyoruz genelimiz biraz once kan verip geldim saglik ocaginda cuma kontrolum var bakalim sonuclar nasil çıkacak ins kanim dusmemistir cunku carpintim el ayak titremelerim cok fazla
Kaç görümce var kıss sendeO öğretmen olandı
Bana nispet yapan görümce
Hemşire İstanbul’da yalnız yaşıyor tam keyifçi yani
Yanlış anlaşılmadığıma sevindim canım. Herşeyin hayırlısı, İnşallah herşey güzel olacak.Yok canım yok.kiyaslamadigini biliyorum.hani diyorum doktor beni bilmediği için normal zannetti.hassasiyetin farkına varamadımi acaba diyorum.hayırlısı olsun artık....
Baya uzun çalışma saatlerin var kuZum yaişteydim.
bu gün de 10dan 22ye işteyim.
Allah mutlulugunuzu bozmasinHerkesin türlü türlü sıkıntıları var
Allah hepimize yardımcısı olsun
Bişey diyeyim bazen bende çok haksızlık yapıyorum
Eşim 4 aydır çekyatta yatıyor
Her sabah bel ağrısı ile gidiyor
Salonda yatıyor akşamları babam abim oturuyor oda mecbur oturduğu yerde gözleri kapanıyor
Aslında babamla karşılıklı binalardayız ama eşim uyumaya eve hiç gitmedi
Gece çok uyanıyorum diye bırakmıyor
Ayaklarım ağrıyor desem nerde olursak olurum ayaklarıma kadar masaj yapar
Ayy kızz bir kocamı arayım da sevdiğimi söyleyim
Sen kremciligi biraktin nufus dairesinde ise basladin ve bize soylemiyonKaç görümce var kıss sende
Hepimizin mutluluğu daim olsun CanımAllah mutlulugunuzu bozmasin
Gizzz 20 sene sonra benide ara dunurum ozledim seni gel kayfe yapim ic yemek hazirlayim yi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?