2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha Allah iyiliğini versin
Öncesinde bende yapıyordum ama 2 gündür annem iş yapıp ben yatınca çok üzülüyorum
Eşim de garibim ortalıkta kalmış gibi
Ne yapalım kuZum prenses taşıyorum karnımda
Kendi evime gidebilirsem ay sonu biraz biraz kendimi yormadan yaparım bir şeyler diye hayal kuruyorum

Şekilde görüldüğü gibi yapamıyorum işte yapmaya niyetleniyorum sadece yarın eşimle mi yapsak diyorum bir yandan da bilmiyorum valla kalkamıyorum hiç. Çok güldüm ya sana çılgın
İnan var ya geceleri uyuyamıyorum bazen temizlik yapma hayali kuruyorum
Temizlik yapmayı özledim kıss
Herşeyi öZledim çıkıp tek başıma gezmeyi deli gibi mağaza mağaza gezmeleri
Her paZar eşimle gitmek için mekanlar aramayı
Sabahın köründe işe gitmeyi
Özledimmm
Ama olsun kızım benimleye o hepsine değer

Bende temizliği özledim. Koltuklarım krem. Silmem lazım kirlendi. İçim içimi yiyor. Her yer her yerde canları sağolsun

öyleydim ama hamilelikten sonra bu enerjisizlikle hepsi hak getire
avrupa yakasındayım kuzum ama olsun çık çık gel sen.
hiç öyle güzel hayaller kurma.
para seviyesi yükseldikçe malesef görgü ve insanlık seviyesi azalıyor canım benim.
benimki bir italyan markası.
istanbulda ve türkiyede az sayıda mağazası var.

Ay canım yat boşver.ben akşamdan beri yan yatıp yemek yiyorum düşün halimi resmen boğazına diziliyor.ama sayılı gün diyorum.sende yat boşver

Hiç halim yok canım ya. Bende yalnızım. Eşim arkadaşlarıyla çıktı. Hiç bişey yiyesim gelmiyor yapasım da gelmiyor
Şükür geldi annem
Evimde ne yaparım bilmiyorum
Açlıktan ağlarım herhalde

Ne yapalım kuZum prenses taşıyorum karnımda
Kendi evime gidebilirsem ay sonu biraz biraz kendimi yormadan yaparım bir şeyler diye hayal kuruyorum
İnşallah canım
Toparlanalım da inşallah
Biraz zaman lazım işte

Kuzum gerçekten sende çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim çektiğimiz acıları göstermesin bir daha.kimseye göstermesin.İnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza....
amin canım inşallah. Rabbim artık yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Yaşadıklarımızdan dolayı bu çöküşlerimizin sinir sistemi kalmadı.

hilallll su gibi akıntıyı bende sevmem canım.
ameliyat olmadan önce benim yumurtlama dönemlerimde hep su gibi akıntım vardı.
hatta altıma kaçırmış gibi ıslanıyordu çamaşırım.
tüpteki hidrosalpenksten kaynaklı olduğu çıktı.
tüpümü aldırınca su gibi akıntı da kesilmişti.
hiç akıntım yok gibi olmuştu hatta.

bende işte ne yiyeceğim diye düşünüyorum.
adam akıllı bir ev yemeği hayaliyle keyifsiz şeyler yiyorum.

sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin duaları kabul olur. inanki bulantı falan bize zevk veriyor yaşıyor tutundu diye. 6 yıldır hasretle bekliyoruz. Canım kocacımla neler yaşadık oturup diz dize ağladık çaresizlikten zaten normal olmuyor tüp bebeği de acaba denemesek mi hayırlı değilmi ondan mı bu kadar terslik diye ama insan işte asla umudunu kesmiyor ki Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Allah yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Bu bebekte de ikilide sıkıntı çıktı Yarın bakalım testin sonuçları gelecek bugün iyice sinirlerim yıprandı ağlayıp duruyorum.

Bu hamileliğinde mi tüp bebek?
İnşallah güzel çıkar sonuçların
Ağlama canım sabırlı olmaya çalış
Benim de Cuma günü çıkacak 2li test sonucum

Selam kızlar 14 haftayı gectım -12 kg ile yola devam ...hala cınsıyeti denmedi..özele gidecem ...Sancaktepe araştırma kadın doğumcu öpme için rapor yazamadı..umranıye ue gittim o da perıtonolojı mı nedır ona yolladı ...bı rapor çıkartmak bunladar mı zor delirecem ...özel 30 tl ye çıkarıyor ama yüzde yüz degıl belli ücret karşılığı alıyormuşsun iğneyı derdi ..kafam karıştı yemın ederım ...komşumuz devlet hastanesınde bı yakınını araya sokup çıkartmış bedavaya alıyormuş iğnesını ..ben gıdıp hastaneye dıyorum araştırma hastamesı çıkartıypr normal devlet hastanesı çıkarmaz dıyorlar ...tabı tabı yedım gıdın kadına yalvaracam bana da yardımcı olsn ...perişan oldum yollarda

Ben yaparim ama
Oglumdan degil benden izin alicak.Aksama kadar calisip para kazanicak sonra bana gelip isimi yapicak musade edersem gider evine
Yalnız hatırlarsan oğlun bana iç güvey geliyordu

O çalışacak paraları bana getirecek bende Kızımla
Alışveriş merkezlerinde gezeceğiz
Seni arayacağım dünür çayı koy yemekleri hazırla biz yorulduk gezmekten
Yemeye sana geliyoruz diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…