- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ne yapalım kuZum prenses taşıyorum karnımdaHahaha Allah iyiliğini versin
Öncesinde bende yapıyordum ama 2 gündür annem iş yapıp ben yatınca çok üzülüyorum
Eşim de garibim ortalıkta kalmış gibi
İnan var ya geceleri uyuyamıyorum bazen temizlik yapma hayali kuruyorumŞekilde görüldüğü gibi yapamıyorum işte yapmaya niyetleniyorum sadeceyarın eşimle mi yapsak diyorum bir yandan da bilmiyorum valla kalkamıyorum hiç. Çok güldüm ya sana çılgın
Bende temizliği özledim. Koltuklarım krem. Silmem lazım kirlendi. İçim içimi yiyor. Her yer her yerdeİnan var ya geceleri uyuyamıyorum bazen temizlik yapma hayali kuruyorum
Temizlik yapmayı özledim kıss
Herşeyi öZledim çıkıp tek başıma gezmeyi deli gibi mağaza mağaza gezmeleri
Her paZar eşimle gitmek için mekanlar aramayı
Sabahın köründe işe gitmeyi
Özledimmm
Ama olsun kızım benimleye o hepsine değer
Oldum yanı
Kısss ne olur de hangi zenginlerin markası
Şimdi o mağazaya kimler gelir kimler gider
Kokoş hatunlar eşlerine hediye almaya
Sende bacım her gün süslenip süslenip gidiyorsun işe mecburen
İstanbulday dın sen dimi Anadolu ise
geleyim de bir kahveni içeyim
Ay canım yat boşver.ben akşamdan beri yan yatıp yemek yiyorum düşün halimi resmen boğazına diziliyor.ama sayılı gün diyorum.sende yat boşverİnan var ya geceleri uyuyamıyorum bazen temizlik yapma hayali kuruyorum
Temizlik yapmayı özledim kıss
Herşeyi öZledim çıkıp tek başıma gezmeyi deli gibi mağaza mağaza gezmeleri
Her paZar eşimle gitmek için mekanlar aramayı
Sabahın köründe işe gitmeyi
Özledimmm
Ama olsun kızım benimleye o hepsine değer
Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada oluyo bilginiz var mı
Şükür geldi annemHiç halim yok canım ya. Bende yalnızım. Eşim arkadaşlarıyla çıktı. Hiç bişey yiyesim gelmiyor yapasım da gelmiyor
İnşallah canımNe yapalım kuZum prenses taşıyorum karnımda
Kendi evime gidebilirsem ay sonu biraz biraz kendimi yormadan yaparım bir şeyler diye hayal kuruyorum
O zamana biraz daha iyi olursun belkide canım. Bir şekilde idare ediliyor. Zor ama oluyor işteŞükür geldi annem
Evimde ne yaparım bilmiyorum
Açlıktan ağlarım herhalde
İnşallah canım
Toparlanalım da inşallah
Biraz zaman lazım işte
Evde oturmaktan sıkıldım bende zaman geçmiyor
İşe başlasam ayrı dert işe gitmesem ayrı sıkıntı
Her gün ne yiyecem derdinden bıktım
Canım bir şey istıyor yapacak halim Yok sanki
İnşallah Canım inşallah geçecekHer cümlene katılıyorum. Aynı durumdayım. Ama geçecek bu günler.
amin canım inşallah. Rabbim artık yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Yaşadıklarımızdan dolayı bu çöküşlerimizin sinir sistemi kalmadı.Kuzum gerçekten sende çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim çektiğimiz acıları göstermesin bir daha.kimseye göstermesin.İnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza....
sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin duaları kabul olur. inanki bulantı falan bize zevk veriyor yaşıyor tutundu diye. 6 yıldır hasretle bekliyoruz. Canım kocacımla neler yaşadık oturup diz dize ağladık çaresizlikten zaten normal olmuyor tüp bebeği de acaba denemesek mi hayırlı değilmi ondan mı bu kadar terslik diye ama insan işte asla umudunu kesmiyor ki Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Allah yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Bu bebekte de ikilide sıkıntı çıktı Yarın bakalım testin sonuçları gelecek bugün iyice sinirlerim yıprandı ağlayıp duruyorum.Yaaa kızlar halimden şikayet ettiğim için kendimden utandım
Sizler neler yaşamışsınız böyle
Bulantım var düşük riskim var diye en büyük dert benim sanıyordum
Resmen sarsıldım
Rabbim yardımcınız olsun
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar yürekten dua ediyor ve üzülüyorum ki
Bu hamileliğinde mi tüp bebek?sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin duaları kabul olur. inanki bulantı falan bize zevk veriyor yaşıyor tutundu diye. 6 yıldır hasretle bekliyoruz. Canım kocacımla neler yaşadık oturup diz dize ağladık çaresizlikten zaten normal olmuyor tüp bebeği de acaba denemesek mi hayırlı değilmi ondan mı bu kadar terslik diye ama insan işte asla umudunu kesmiyor ki Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Allah yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Bu bebekte de ikilide sıkıntı çıktı Yarın bakalım testin sonuçları gelecek bugün iyice sinirlerim yıprandı ağlayıp duruyorum.
Dün ebe aradı tam okuldaydım çocuk s3sinden anlamadım da detaylı ultrasondan bahs3tti geçti sandım unutmuşum önceki hamileliklerimiDoktorum bana en saglikli 21. Haftada dedi.
amin canım inşallah. Rabbim artık yaşadıklarımızı geride bıraksın inşallah. Yaşadıklarımızdan dolayı bu çöküşlerimizin sinir sistemi kalmadı
Etrafımdaki herkesin benden nefret ettiğini düşünüyorum artık.ama ne yapayım ben istemedim böyle olmayı bende şimdi çalışmayı işimi gücünü yapmayı.evini temizlemeyi.kızımla ilgilenmeyi.öğrencilerini .istemezmiyim.şuan yemeğimi bile yatarak yiyorum.muhtacim ne yapayım.
Ben yaparim ama
Bencede kuZum yapmasın anneciğin öyle şeyler
Yalnız hatırlarsan oğlun bana iç güvey geliyorduBen yaparim ama
Oglumdan degil benden izin alicak.Aksama kadar calisip para kazanicak sonra bana gelip isimi yapicak musade edersem gider evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?