Canım inanki ağladım yaşadıkların çok zor. olaylar farklı ama acılar aynı bende 4 kez hamile kaldım hepsi ayrı hikaye ama en sonki dediğin gibi bir kutunun içinde verdiler mezarlığa gömün ortalığa gömmeyin dediler. biz napacağımızı bilmiyoruz ben 4 defa tüp bebek yaptırıp kavuşmuşum zorla ama rahmi kaybetme tehlikesi olduğundan aldırmak zorunda kaldım ikiz olmuş birisi mol gebelik olmuş diğeri normal sağlıklı bebek zar zor ne acılarla 13. haftaya getirdiğim bebeğimi zorla ilaç vere vere düşürttüler sonra gece sabah duygusuz bir eşya gibisin o geliyor bi iğne sokuyor bu geliyor rahmi kaybetme korkusu bi yerden herşey bi yerden dışarda bebek sesleri... Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin inşallah bu bebeğimi hayırlı sağlıklı alırımÖyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
Müdürüm mağazanızda indirim olunca haber verin lütfen
Ayy ne çok özledim alışveriş yapmayı
Oy benim kızımım saçlarımı çıkıyor
Ben onun saçlarını severim ya
Kuzum gerçekten sende çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim çektiğimiz acıları göstermesin bir daha.kimseye göstermesin.İnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza....Canım inanki ağladım yaşadıkların çok zor. olaylar farklı ama acılar aynı bende 4 kez hamile kaldım hepsi ayrı hikaye ama en sonki dediğin gibi bir kutunun içinde verdiler mezarlığa gömün ortalığa gömmeyin dediler. biz napacağımızı bilmiyoruz ben 4 defa tüp bebek yaptırıp kavuşmuşum zorla ama rahmi kaybetme tehlikesi olduğundan aldırmak zorunda kaldım ikiz olmuş birisi mol gebelik olmuş diğeri normal sağlıklı bebek zar zor ne acılarla 13. haftaya getirdiğim bebeğimi zorla ilaç vere vere düşürttüler sonra gece sabah duygusuz bir eşya gibisin o geliyor bi iğne sokuyor bu geliyor rahmi kaybetme korkusu bi yerden herşey bi yerden dışarda bebek sesleri... Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin inşallah bu bebeğimi hayırlı sağlıklı alırıminşallah hepimiz..
eczacı kutunun üstüne tok yazmış canım mideyi etkiliyo demekki değişik
yok aç içilmeyecek. Demirim biraz düşük, arada içeyim diye oligofer yazdı doktorum, normalde sabah aç içilir. Öğlen yemekten önce iç dedi, sabah zaten tiroid ilacım var. Tiroid ilacıyla hiç bir ilaç içilmiyor birlikte. Özellikle vitaminleri mümkün olduğunca tok almak lazım
sadece erkek satıyorum
eşine de almak isteyeceğini sanmam.
bir gömleğe polo tshirte 1.700 tl vermek isteyeceğini sanmam
Evde oturmaktan sıkıldım bende zaman geçmiyorNe kadar sıkıcı bir günyine bulantı tavan. Acıktım kalkıp bişeyler yiyecek halim yok
Benim canım bişey de istemiyor.Evde oturmaktan sıkıldım bende zaman geçmiyor
İşe başlasam ayrı dert işe gitmesem ayrı sıkıntı
Her gün ne yiyecem derdinden bıktım
Canım bir şey istıyor yapacak halim Yok sanki
Rabbim yardmcin olsun bu bebislerini saglicakla kucagina al insallah bebk cocuk konusunda en hafifi bile insana cok agir geliyor 8 haftalik bebegini kaybetmek bile insani yikiyorken senin yasadiklarin anlatlmaz durum Rabbim tasiyamayacagmz dert vermesin insallah bundan sonra guzel gunler seni bekliyordurÖyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
Yaaa kızlar halimden şikayet ettiğim için kendimden utandımCanım inanki ağladım yaşadıkların çok zor. olaylar farklı ama acılar aynı bende 4 kez hamile kaldım hepsi ayrı hikaye ama en sonki dediğin gibi bir kutunun içinde verdiler mezarlığa gömün ortalığa gömmeyin dediler. biz napacağımızı bilmiyoruz ben 4 defa tüp bebek yaptırıp kavuşmuşum zorla ama rahmi kaybetme tehlikesi olduğundan aldırmak zorunda kaldım ikiz olmuş birisi mol gebelik olmuş diğeri normal sağlıklı bebek zar zor ne acılarla 13. haftaya getirdiğim bebeğimi zorla ilaç vere vere düşürttüler sonra gece sabah duygusuz bir eşya gibisin o geliyor bi iğne sokuyor bu geliyor rahmi kaybetme korkusu bi yerden herşey bi yerden dışarda bebek sesleri... Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin inşallah bu bebeğimi hayırlı sağlıklı alırıminşallah hepimiz..
Gecmis olsun canim benim 10 gun degildi ama zamanla kapndi aradaki fark sende canini skma gec dollenmede olabilirGünaydın sıkıntısı olan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin benimde psikolojim bozuldu galiba dün ağlama krizine girdim gecede hiç uyuyamadım başım çok ağrıyo dün biraz ağrım vardı kalktım devlet hastanesine gittim gitnez olaydım doğru dürüst ilgilenmedi bebeğim 10 gün geriden geliyomuş moralim çok bozuldu sizce nasıl kapatırım aradaki farkı
Sen yine kayıplardasınBenim canım bişey de istemiyor.temizlik yapacaktım bugün ama uyandığımdan beri yatıyorum çok sıkıldım artık
Canım sen gene evde iş filan yapabiliryorsun maşalllah ben biblo Bebek gibi evde iş yapılınca beni iş bitene kadar kırılmayım diye bir kenara koyuyorlar iş bitince alıp istedikleri yere yatırıyorlarBenim canım bişey de istemiyor.temizlik yapacaktım bugün ama uyandığımdan beri yatıyorum çok sıkıldım artık
çok zor. allah yardımcın olsun inşallah bu gebeliğin daha kolay geçerBoşver üzülme ,benim yüzünden kötü hissetme kendini.sizi görmesemde yakın hissettim ve anlatmak istedim.sizde gebesiniz hakkınızı helal edin.Allahım bilir artık.Hepimize yardımcı olur.güzel günlerimiz olur.şubat ayı gelirde geri sayım yaparız.sağlıklı sıhhatli olur yavrularımız
Hahaha Allah iyiliğini versinCanım sen gene evde iş filan yapabiliryorsun maşalllah ben biblo Bebek gibi evde iş yapılınca beni iş bitene kadar kırılmayım diye bir kenara koyuyorlar iş bitince alıp istedikleri yere yatırıyorlar
Hiç halim yok canım ya. Bende yalnızım. Eşim arkadaşlarıyla çıktı. Hiç bişey yiyesim gelmiyor yapasım da gelmiyorSen yine kayıplardasın
Evde yalnızım bende ne yesem diye düşünüyorum ama korkuyorum da bişeyler yemeye
Şekilde görüldüğü gibi yapamıyorum işte yapmaya niyetleniyorum sadeceCanım sen gene evde iş filan yapabiliryorsun maşalllah ben biblo Bebek gibi evde iş yapılınca beni iş bitene kadar kırılmayım diye bir kenara koyuyorlar iş bitince alıp istedikleri yere yatırıyorlar
Sagol canm bi bakaym..Gecen sene bi arkadasm dogum yapti o sadece dogal zeytinyagi kullandm hic catlamadi dedi hergun masaj yapiyomus zeytinyagiyla o bu da benden bi fikir olsnCanım piyasa da iki tane iyi marka ürün var
İsim yazmıyoruz da
Ben sana diyeyim biri m ile biri l ile başlıyor
Google arat bi gebe göbek çatlaklığı için
Alacaksan Li ile başlayanı alabilirsin
Biraz pahalı ürünler
Sen her duştan sonra evde olan zeytinyağ
Nemlendirici filan ne varsa sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?