2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inanki ağladım yaşadıkların çok zor. olaylar farklı ama acılar aynı bende 4 kez hamile kaldım hepsi ayrı hikaye ama en sonki dediğin gibi bir kutunun içinde verdiler mezarlığa gömün ortalığa gömmeyin dediler. biz napacağımızı bilmiyoruz ben 4 defa tüp bebek yaptırıp kavuşmuşum zorla ama rahmi kaybetme tehlikesi olduğundan aldırmak zorunda kaldım ikiz olmuş birisi mol gebelik olmuş diğeri normal sağlıklı bebek zar zor ne acılarla 13. haftaya getirdiğim bebeğimi zorla ilaç vere vere düşürttüler sonra gece sabah duygusuz bir eşya gibisin o geliyor bi iğne sokuyor bu geliyor rahmi kaybetme korkusu bi yerden herşey bi yerden dışarda bebek sesleri... Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin inşallah bu bebeğimi hayırlı sağlıklı alırım inşallah hepimiz..

Kuzum gerçekten sende çok zor şeyler yaşamışsın.Rabbim çektiğimiz acıları göstermesin bir daha.kimseye göstermesin.İnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza....

eczacı kutunun üstüne tok yazmış canım mideyi etkiliyo demekki değişik

Gercekten mi kızlar tesekkur ederim.. Benim eczacım kutunun ustune ac karna yemek basında yazmıs, ne zaman icsem kusuyorum deli oldum..
cok sagolun
Artık tok icecegim cuma doktoruma da soylerim

Mersinde gezilecek yerler nerler ben erdemlideyim ayas. Dun kizkalesini gezdik onceki geldgmdede de cennet cehennem magarasini bide astm magarasini gezdim tesettr kiyaft icin gezilecek yerler varmi

sadece erkek satıyorum
eşine de almak isteyeceğini sanmam.
bir gömleğe polo tshirte 1.700 tl vermek isteyeceğini sanmam
Oldum yanı
Kısss ne olur de hangi zenginlerin markası
Şimdi o mağazaya kimler gelir kimler gider
Kokoş hatunlar eşlerine hediye almaya
Sende bacım her gün süslenip süslenip gidiyorsun işe mecburen
İstanbulday dın sen dimi Anadolu ise
geleyim de bir kahveni içeyim

Ne kadar sıkıcı bir gün yine bulantı tavan. Acıktım kalkıp bişeyler yiyecek halim yok

Evde oturmaktan sıkıldım bende zaman geçmiyor
İşe başlasam ayrı dert işe gitmesem ayrı sıkıntı
Her gün ne yiyecem derdinden bıktım
Canım bir şey istıyor yapacak halim Yok sanki
Benim canım bişey de istemiyor. temizlik yapacaktım bugün ama uyandığımdan beri yatıyorum çok sıkıldım artık

Rabbim yardmcin olsun bu bebislerini saglicakla kucagina al insallah bebk cocuk konusunda en hafifi bile insana cok agir geliyor 8 haftalik bebegini kaybetmek bile insani yikiyorken senin yasadiklarin anlatlmaz durum Rabbim tasiyamayacagmz dert vermesin insallah bundan sonra guzel gunler seni bekliyordur

Yaaa kızlar halimden şikayet ettiğim için kendimden utandım
Sizler neler yaşamışsınız böyle
Bulantım var düşük riskim var diye en büyük dert benim sanıyordum
Resmen sarsıldım
Rabbim yardımcınız olsun
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar yürekten dua ediyor ve üzülüyorum ki

Gecmis olsun canim benim 10 gun degildi ama zamanla kapndi aradaki fark sende canini skma gec dollenmede olabilir

Benim canım bişey de istemiyor. temizlik yapacaktım bugün ama uyandığımdan beri yatıyorum çok sıkıldım artık
Sen yine kayıplardasın
Evde yalnızım bende ne yesem diye düşünüyorum ama korkuyorum da bişeyler yemeye

Canım sen gene evde iş filan yapabiliryorsun maşalllah ben biblo Bebek gibi evde iş yapılınca beni iş bitene kadar kırılmayım diye bir kenara koyuyorlar iş bitince alıp istedikleri yere yatırıyorlar

çok zor. allah yardımcın olsun inşallah bu gebeliğin daha kolay geçer

Canım sen gene evde iş filan yapabiliryorsun maşalllah ben biblo Bebek gibi evde iş yapılınca beni iş bitene kadar kırılmayım diye bir kenara koyuyorlar iş bitince alıp istedikleri yere yatırıyorlar
Hahaha Allah iyiliğini versin
Öncesinde bende yapıyordum ama 2 gündür annem iş yapıp ben yatınca çok üzülüyorum
Eşim de garibim ortalıkta kalmış gibi

Şekilde görüldüğü gibi yapamıyorum işte yapmaya niyetleniyorum sadece yarın eşimle mi yapsak diyorum bir yandan da bilmiyorum valla kalkamıyorum hiç. Çok güldüm ya sana çılgın

Sagol canm bi bakaym..Gecen sene bi arkadasm dogum yapti o sadece dogal zeytinyagi kullandm hic catlamadi dedi hergun masaj yapiyomus zeytinyagiyla o bu da benden bi fikir olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…