- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Farkındayım ama ne diyeyim arada çocuklarımız var diye susuyorum işteSen kremciligi biraktin nufus dairesinde ise basladin ve bize soylemiyon
Ay ben taktim seni kafaya ugrasmadan duramiyom
Öyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsunGünaydın herkese. Sıkıntıları olan herkese acil şifalar diliyorum. Gece uykuları kötü bende. gece 4te kalkıp 6da uyudum mesela. Kızım da şu sıralar canavardan korkuyorum bahanesiyle benimle yatıyor, eşek sıpası. Kardeş kıskançlığı başladı biraz. Çok nadir de olsa belli ediyor. Sizde durumlar nasıl? Ekonomik kriz de canımı çok sıkıyor. Hayırlısı bakalım. Evlatlarımız nasipleriyle gelsin inşallah.
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....Herkesin türlü türlü sıkıntıları var
Allah hepimize yardımcısı olsun
Bişey diyeyim bazen bende çok haksızlık yapıyorum
Eşim 4 aydır çekyatta yatıyor
Her sabah bel ağrısı ile gidiyor
Salonda yatıyor akşamları babam abim oturuyor oda mecbur oturduğu yerde gözleri kapanıyor
Aslında babamla karşılıklı binalardayız ama eşim uyumaya eve hiç gitmedi
Gece çok uyanıyorum diye bırakmıyor
Ayaklarım ağrıyor desem nerde olursak olurum ayaklarıma kadar masaj yapar
Ayy kızz bir kocamı arayım da sevdiğimi söyleyim
Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...
Canım tüp bebek değilTüp bebek değil miydi senin? Kendiliğinden ikiz mi?
Bir kez ben de imom u aç karnına içtim sabaha kadar kustum 2 gün kendime gelemedim. Şimdi çok dikkat ediyorum.
Allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün. Çok çekmişsin. Çok üzüldüm.Öyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
3 kardeşler 2 görümce varKaç görümce var kıss sende
Canım benim yapma.evde çocuğun yoksa hele hiç yapma benim çocuk var.o yüzden düzen lazım.yorma bacım kendini gerçekten .
Canım arkdaşım dikkat et durumun müsait mi bilmem ama olmadı bir kadın bul arda canım.inan bende köşeye 3 5 çeyrek atmıştım.sıkışırsam onları kullanacamVar cnm olmaz mi hem de iki tane biri okula gidiyor 7 yasinda diğeri 2.5 yasinda onlar icin zaten yapmaya calisiyorum cocuklar mikrop kapacak diye diye temizledim valla o hirsla yata yata ne hale gelmişim belim resmen dayanmadi
Cihazdan cihaza, doktordan doktora ölçüm farkı olabiliyor. Vitaminlerini al, beslenmeye dikkat etmeye çalış. Esas doktorun kimse onun dediğini dinle. Geç döllenme olabilir. Sıkma canınıGünaydın sıkıntısı olan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin benimde psikolojim bozuldu galiba dün ağlama krizine girdim gecede hiç uyuyamadım başım çok ağrıyo dün biraz ağrım vardı kalktım devlet hastanesine gittim gitnez olaydım doğru dürüst ilgilenmedi bebeğim 10 gün geriden geliyomuş moralim çok bozuldu sizce nasıl kapatırım aradaki farkı
3 kardeşler 2 görümce var
Neyse ki Eltim yok
Eşinin hakkını ödeyemezsin kızHerkesin türlü türlü sıkıntıları var
Allah hepimize yardımcısı olsun
Bişey diyeyim bazen bende çok haksızlık yapıyorum
Eşim 4 aydır çekyatta yatıyor
Her sabah bel ağrısı ile gidiyor
Salonda yatıyor akşamları babam abim oturuyor oda mecbur oturduğu yerde gözleri kapanıyor
Aslında babamla karşılıklı binalardayız ama eşim uyumaya eve hiç gitmedi
Gece çok uyanıyorum diye bırakmıyor
Ayaklarım ağrıyor desem nerde olursak olurum ayaklarıma kadar masaj yapar
Ayy kızz bir kocamı arayım da sevdiğimi söyleyim
Gözlerim doldu okurkenÖyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
Oy kuZumm benim Benide ağlattınÖyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
He iyiymiş benimde eltim yok iyi ki Yok hiç istemezdim olmasını3 kardeşler 2 görümce var
Neyse ki Eltim yok
Geçmiş olsun kuZumGünaydın sıkıntısı olan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin benimde psikolojim bozuldu galiba dün ağlama krizine girdim gecede hiç uyuyamadım başım çok ağrıyo dün biraz ağrım vardı kalktım devlet hastanesine gittim gitnez olaydım doğru dürüst ilgilenmedi bebeğim 10 gün geriden geliyomuş moralim çok bozuldu sizce nasıl kapatırım aradaki farkı
Aynen elti başa belaHe iyiymiş benimde eltim yok iyi ki Yok hiç istemezdim olmasını
Bizim durumlar biraz farklı eşim tarafından
Sağol canım 14 haftalık olmamız lazım suanda kasıklarım ağrıdı gece sanki bıçak sapladılar özellikle sağ kasığım ama galiba üşütmüşüm kendimi sıcak tutunca geçtiGeçmiş olsun kuZum
Kaç aylık bebiş
Neren ağrıyordu
Boşver üzülme ,benim yüzünden kötü hissetme kendini.sizi görmesemde yakın hissettim ve anlatmak istedim.sizde gebesiniz hakkınızı helal edin.Allahım bilir artık.Hepimize yardımcı olur.güzel günlerimiz olur.şubat ayı gelirde geri sayım yaparız.sağlıklı sıhhatli olur yavrularımızOy kuZumm benim Benide ağlattın
Bütün çektiğin acılar ve korkular bir an önce son bulur inşallah
İnan ki tüm kalbimle hissediyorum seni
Belkide bu ikiz bebek geçmişteki acılarının hediyesi olacak sana
Allah ım çok büyük kimseye kaldıramayacağı yükü vermeZmiş
Dua dua dua hep edeceğiz bu günler geçecek Allah ın izni ile
Bebeklerimizi kucağımıza alıp Şükür edeceğiz
Keşke sana yakın olsaydım inan ki yanına gelirdim
Ben de iş güç yapamıyorum ama senle beraber moral olmak için gelirdim yanına
İçimi yaktın bu sabah Benim
Ama şükür kuZum şükür bebeklerin yanında seninle
Ben kayınvalidem altı üstlü oturuyorumAynen elti başa bela
Bide kıskançlık çok oluyor
Etrafımda hep bunu gördüm
Nasıl farklı yani
Ah ah canım o kasık batması deme bana psikolojim bozuldu o ağrı yüzündenSağol canım 14 haftalık olmamız lazım suanda kasıklarım ağrıdı gece sanki bıçak sapladılar özellikle sağ kasığım ama galiba üşütmüşüm kendimi sıcak tutunca geçti
İNşallah kuZumm şubat ayı gelince bebişler için yaptığımız hazırlıkları paylaşırızBoşver üzülme ,benim yüzünden kötü hissetme kendini.sizi görmesemde yakın hissettim ve anlatmak istedim.sizde gebesiniz hakkınızı helal edin.Allahım bilir artık.Hepimize yardımcı olur.güzel günlerimiz olur.şubat ayı gelirde geri sayım yaparız.sağlıklı sıhhatli olur yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?