2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim hasta. Hasta dediğim de boğazı ağrıyor. Üşüttü herhalde. Naz niyaz. Ne yemek yapayım diyorum yemem iştahım yok diyor dünden beri Boğaz ağrısıyla cebelleşiyorum midem de kötü. Şehir dışından arkadaşı geldi dışarı çıktı akşama gelir

Ne iğnesi canım onu anlayamadım

Ne iğnesi canım onu anlayamadım
Kan pıhtılaşması kuzum ...hangı eczaneye gitsem abla sen nıye bunu parayla alıyorsun dıyorlar...yasa sağolsun devlet verene kadar ben doğuracam yada torpıl lazm ...randevu aldım perıtonolojıyr o da kesın bşi bulur

Selam kızlar bu mide yanması kaçıncı haftada başlıyo ilk gebeliğim diyebilirim midem yanıyo deneyimli anneler bilir.ben 55 kilo hamile kaldım 52 kiloya düştüm 2 gündür kusmuyorum elhamdulillah ama öğürme diksinme devam . Ve hala cinsiyet öğrenmedim totem olsun diye anketi oyladım

Ya zaten bu mide anamı ağlattı vıtamın ve kan ilaçları başlamam lazm ama başlayamıyorm kusmaktan 12 kilo verdım bünye çöktü kimseye demeyecem gebeliği dedim ama gören ya hamilesın ya kansersin diyor

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve hergün vuruluyorum devlet karşılıyor oksapar 0.4 olanından özel hastaneye gidiyorum ve sadece doktara benim kan pıhtılaşmaö var iki kaybım var dedim ilaçlaro yazdı 100 tane şeklinde aldım .senin testin var mı kan pıhtılaşmadıysan ve kaybın var mı

Ben sabah erken uyanıp ekmek yeşil zeytin yiyip hemennn ilaçlarımo içip uyıyordum uyanınca kussam bile ilaçlar işe yarar denesene öyle Allahım yardımcın oldun

Geçmiş olsun canım
Umarım hemen iyileşir
Yoksa çekeceğin var gibi
Benimki de sıkılıyorum deyip dışarı çıktı
Eşimi değişmiş görüyorum sanki
Ben oradayken daha ilgiliydi

Hangi şehirde yaşıyon ki sen İstanbul falan mı kan sulandırıcı iğneleri doktor verir alırsın ücretsiz

Benim doktorum sadece d vitamini verdi başka bişey vermedi bana
Benim de midem çok kötü
Gerçi hep kötü yaa

Bacım seni Allah gönderdi peki nasıl aldın ipneuı benım de 2 kaybım var Zeynep kamoil den verdıler testi ...rapor basıl aldın 10 günde bır iğne yazdırmaya gidiyorum ...6 kutu yazıyor doktor ama rapor olmadığı için bı kutu verıyorlar

Bulantın çok mu?

Geçmiş olsun canım
Umarım hemen iyileşir
Yoksa çekeceğin var gibi
Benimki de sıkılıyorum deyip dışarı çıktı
Eşimi değişmiş görüyorum sanki
Ben oradayken daha ilgiliydi
Sağol canım. Daha öncede dediğim gibi demek bizim çektiklerimizi çekseler nazdan niyazdan hiç geçilmeyecek. Sabah eşofman giydi neden eşofman giydin diyorum dışarı çıkarken. Daha sıcak tutuyormuş haspamı senin dışarı çıkman yasak mı canım keşke sende eşinle çıkıp hava alsan. Benimki de sabah çıktı daha da gelmez.

Hangi şehirde yaşıyon ki sen İstanbul falan mı kan sulandırıcı iğneleri doktor verir alırsın ücretsiz
Evet İstanbul...tamam kutusu 20 tl ...rapor çıkarırsan bedava imiş ...araştırma hastanesı veriyormuş raporu almak için sürünüyorum ...özelde vermiyormuş ama özelin verdıgı bı kısmını karşılıyor ücretlin diye dedıler

Canımm benim iki kaybım oldu daha sonra bana dediler ki kan pıhtılaşma testi yap bende yaptırdım Üniversite hastanesinde daha sonra o sonucu elimde hep bulundurdum. Sen şimdi bir özel hastaneye iyi huylu bir doktor bul erkekler bence daha anlayışlı ona anlat iki kaybım var bende kan pıhtılaşması var iğne olmam gerekti üniversite hastanesinde dendi de sonrada ilaçlarıno yazdır ben hiç ücret vermiyorum öyle diyim rapor falan çıkartmadım devlete gitmedim devletteki doktor belkide hasta girişi olsun her ay gelesin diye yapıyodur kaç para ödüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…