2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vaşla bilmiyorum kı şimdi iğnem haftaya çarsamba bitecek bende Zeynep kamufle aldım randevu o da halletmezse gidip özele basacam parayı yapacam ..ya da komşuya dıecem o tanıdığa yönlendiresin benı çıkartayım ...ah şu torpıl ah

Kızlar merhaba cinsiyet den anlayan varsa bakabilir mi rica etsem

Eklentiler

• IMG_20180919162400.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20180919162357.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20180919162344.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 38
Ah ah şu pendıkte olanlar koşun Şükran Türk e özel hastanedeydı adını unuttum ...Sultanbeyli saygı da ıdı ne güzel ..

Yaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardı akigo o da iğne kullanıyordu o da gelsin bir anlatsın çok şaşırdım ya

Yaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardı akigo o da iğne kullanıyordu o da gelsin bir anlatsın çok şaşırdım ya
Koz vallahı raporsuz veremiyorlar ...ben kağıdı da gösteıyprum uzerımde hamgı kan pıhtılaşması rahatsızlığımda yazıyor ...neymıs efendım perıtonolojı gorecekmıs ona göre yazacakmış

Yazıklarr olsunn yaa nasıl uğraştırıyolar keşke elimden gelse. Sana yazdırıp yollasam reçeteyi ya ben 10 kutu aldım raporu sistemdendoktor giriyodur git özel bir doktora muayene ol o yazsın bak sorun çıkmıcak . Sen konu açsana belki başka kullananlar vardır istanbulsan bilirler

aa totem yapmayın ben takip ediyorum tabloyu çoğunluk ne benim bebekte çoğunluğa uyar mi diye tahminde bulunuyorum

Bebegım konu falan açmayı bilmıyorum ama dedıgın gıbı yapacam özele gidecem ..ayda 60 tl iğneye verecegıme gıder özel de muayene olur cınsıyetı de öğrenırım ...bu arada bende totem yaptım Allah herkesın gönlüne göre versin inşallahhhhhh

Benim ilk baştan beri yanıyor ZAten sorunlu midem vardı gebelikte arttı tabi ki
Artık cinsiyet belli olmuştur doktora gidince öğrenirsin hayırlısı ile
Ama galiba totemi erkek den yana yaptın
Allah kalbine göre nasip etsin
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin

Bende bilmiyorum konu açmayı ama sen biraz bu konuyu araştır İstanbul için. İnşallah uğraşmana gerek kalmadan alırsın raporsuz.Rabbim hayırlı şağlıklı evlat versin inşallah hepimize hepsini sevicez tabi kanımızdan can bize bağışlasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…