Vaşla bilmiyorum kı şimdi iğnem haftaya çarsamba bitecek bende Zeynep kamufle aldım randevu o da halletmezse gidip özele basacam parayı yapacam ..ya da komşuya dıecem o tanıdığa yönlendiresin benı çıkartayım ...ah şu torpıl ahCanımm benim iki kaybım oldu daha sonra bana dediler ki kan pıhtılaşma testi yap bende yaptırdım Üniversite hastanesinde daha sonra o sonucu elimde hep bulundurdum. Sen şimdi bir özel hastaneye iyi huylu bir doktor bul erkekler bence daha anlayışlı ona anlat iki kaybım var bende kan pıhtılaşması var iğne olmam gerekti üniversite hastanesinde dendi de sonrada ilaçlarıno yazdır ben hiç ücret vermiyorum öyle diyim rapor falan çıkartmadım devlete gitmedim devletteki doktor belkide hasta girişi olsun her ay gelesin diye yapıyodur kaç para ödüyosun
Bulantılarım Allaha şükür bitti galiba ama sadece öğürmem var birde akşamları çok çok az bulanıyor ama bir mide ağrısı mı desem bilmiyorum değişik bişey oluyorumBulantın çok mu?
Yaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardıVaşla bilmiyorum kı şimdi iğnem haftaya çarsamba bitecek bende Zeynep kamufle aldım randevu o da halletmezse gidip özele basacam parayı yapacam ..ya da komşuya dıecem o tanıdığa yönlendiresin benı çıkartayım ...ah şu torpıl ah
Koz vallahı raporsuz veremiyorlar ...ben kağıdı da gösteıyprum uzerımde hamgı kan pıhtılaşması rahatsızlığımda yazıyor ...neymıs efendım perıtonolojı gorecekmıs ona göre yazacakmışYaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardıakigo o da iğne kullanıyordu o da gelsin bir anlatsın çok şaşırdım ya
Canım ben anlamam ama çok narin gözüküyo kız gibi hissettim benKızlar merhaba cinsiyet den anlayan varsa bakabilir mi rica etsem
kaç günde çıkıyordu sonuçBu hamileliğinde mi tüp bebek?
İnşallah güzel çıkar sonuçların
Ağlama canım sabırlı olmaya çalış
Benim de Cuma günü çıkacak 2li test sonucum
Yazıklarr olsunn yaa nasıl uğraştırıyolar keşke elimden gelse. Sana yazdırıp yollasam reçeteyi ya ben 10 kutu aldım raporu sistemdendoktor giriyodur git özel bir doktora muayene ol o yazsın bak sorun çıkmıcak . Sen konu açsana belki başka kullananlar vardır istanbulsan bilirlerKoz vallahı raporsuz veremiyorlar ...ben kağıdı da gösteıyprum uzerımde hamgı kan pıhtılaşması rahatsızlığımda yazıyor ...neymıs efendım perıtonolojı gorecekmıs ona göre yazacakmış
Canım çok sağol yazman yeter doktoru zorlayınca doktor da kıza benziyor dedi inşallah yaCanım ben anlamam ama çok narin gözüküyo kız gibi hissettim ben
aa totem yapmayın ben takip ediyorum tabloyu çoğunluk ne benim bebekte çoğunluğa uyar mi diye tahminde bulunuyorumSelam kızlar bu mide yanması kaçıncı haftada başlıyo ilk gebeliğim diyebilirim midem yanıyo deneyimli anneler bilir.ben 55 kilo hamile kaldım 52 kiloya düştüm 2 gündür kusmuyorum elhamdulillah ama öğürme diksinme devam . Ve hala cinsiyet öğrenmedim totem olsun diye anketi oyladım
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah hepimize gönlünde. Geçen olur inşallahCanım çok sağol yazman yeter doktoru zorlayınca doktor da kıza benziyor dedi inşallah ya
Ben yaptımm totemm valla beni kızlar sayısından bir eksit o zman çünkü daha belli değilaa totem yapmayın ben takip ediyorum tabloyu çoğunluk ne benim bebekte çoğunluğa uyar mi diye tahminde bulunuyorum
sen yakında öğrenirsin zatenBen yaptımm totemm valla beni kızlar sayısından bir eksit o zman çünkü daha belli değil
Bebegım konu falan açmayı bilmıyorum ama dedıgın gıbı yapacam özele gidecem ..ayda 60 tl iğneye verecegıme gıder özel de muayene olur cınsıyetı de öğrenırım ...bu arada bende totem yaptım Allah herkesın gönlüne göre versin inşallahhhhhhYazıklarr olsunn yaa nasıl uğraştırıyolar keşke elimden gelse. Sana yazdırıp yollasam reçeteyi ya ben 10 kutu aldım raporu sistemdendoktor giriyodur git özel bir doktora muayene ol o yazsın bak sorun çıkmıcak . Sen konu açsana belki başka kullananlar vardır istanbulsan bilirler
İnşallah Pazartesi gidicem öğrenirim belkii o kadar heyecanlıyım kisen yakında öğrenirsin zaten
Benim ilk baştan beri yanıyor ZAten sorunlu midem vardı gebelikte arttı tabi kiSelam kızlar bu mide yanması kaçıncı haftada başlıyo ilk gebeliğim diyebilirim midem yanıyo deneyimli anneler bilir.ben 55 kilo hamile kaldım 52 kiloya düştüm 2 gündür kusmuyorum elhamdulillah ama öğürme diksinme devam . Ve hala cinsiyet öğrenmedim totem olsun diye anketi oyladım
Kuzum zamanım geçmiş ikili yapmadı ...16.haftda gel üçlü yaptır dedi
Üzülme kuZum evinize gidince eski ilgili haline gelirGeçmiş olsun canım
Umarım hemen iyileşir
Yoksa çekeceğin var gibi
Benimki de sıkılıyorum deyip dışarı çıktı
Eşimi değişmiş görüyorum sanki
Ben oradayken daha ilgiliydi
Bende bilmiyorum konu açmayı ama sen biraz bu konuyu araştır İstanbul için. İnşallah uğraşmana gerek kalmadan alırsın raporsuz.Rabbim hayırlı şağlıklı evlat versin inşallah hepimize hepsini sevicez tabi kanımızdan can bize bağışlasın rabbimBebegım konu falan açmayı bilmıyorum ama dedıgın gıbı yapacam özele gidecem ..ayda 60 tl iğneye verecegıme gıder özel de muayene olur cınsıyetı de öğrenırım ...bu arada bende totem yaptım Allah herkesın gönlüne göre versin inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?