Amın amın inşallah canımmmmm .Olsun 3.lü yaparsın zaten Allah sağlıklı evlat versin inşaALLAH o testler önemli değil bence
Pendik’te çok iyi kadın doktorları var gerçekten ben Üsküdar’dan Pendikye gidiyorum vallaAh ah şu pendıkte olanlar koşun Şükran Türk e özel hastanedeydı adını unuttum ...Sultanbeyli saygı da ıdı ne güzel ..
Yok canım totemi kızdan yana yaptımBenim ilk baştan beri yanıyor ZAten sorunlu midem vardı gebelikte arttı tabi ki
Artık cinsiyet belli olmuştur doktora gidince öğrenirsin hayırlısı ile
Ama galiba totemi erkek den yana yaptın
Allah kalbine göre nasip etsin
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin
Amın canımmm..inşallah hallederom...İstanbul trafıgı malum bu mide ıle yollar çakılmıyor ...Sultanbeyli de oturuyorum Zeynep kamıl e gidecem ıns bu sefer hallolurBende bilmiyorum konu açmayı ama sen biraz bu konuyu araştır İstanbul için. İnşallah uğraşmana gerek kalmadan alırsın raporsuz.Rabbim hayırlı şağlıklı evlat versin inşallah hepimize hepsini sevicez tabi kanımızdan can bize bağışlasın rabbim
Belki seni biraz anlarSağol canım. Daha öncede dediğim gibi demek bizim çektiklerimizi çekseler nazdan niyazdan hiç geçilmeyecek. Sabah eşofman giydi neden eşofman giydin diyorum dışarı çıkarken. Daha sıcak tutuyormuş haspamısenin dışarı çıkman yasak mı canım keşke sende eşinle çıkıp hava alsan. Benimki de sabah çıktı daha da gelmez.
Ben İstanbul u hiç bilmiyorum bir iki kez gezmeye geldim Allahhhıö beni buralara düşürme demiştim çok kalabalık heryer çok uzak Hamile halinizle çok zor oluyodurAmın canımmm..inşallah hallederom...İstanbul trafıgı malum bu mide ıle yollar çakılmıyor ...Sultanbeyli de oturuyorum Zeynep kamıl e gidecem ıns bu sefer hallolur
Kaç yıllık evlisiniz canımmSağol canım. Daha öncede dediğim gibi demek bizim çektiklerimizi çekseler nazdan niyazdan hiç geçilmeyecek. Sabah eşofman giydi neden eşofman giydin diyorum dışarı çıkarken. Daha sıcak tutuyormuş haspamısenin dışarı çıkman yasak mı canım keşke sende eşinle çıkıp hava alsan. Benimki de sabah çıktı daha da gelmez.
Mide yanmasına ilim şekerli şu bire bir. Mutlaka deneSelam kızlar bu mide yanması kaçıncı haftada başlıyo ilk gebeliğim diyebilirim midem yanıyo deneyimli anneler bilir.ben 55 kilo hamile kaldım 52 kiloya düştüm 2 gündür kusmuyorum elhamdulillah ama öğürme diksinme devam . Ve hala cinsiyet öğrenmedim totem olsun diye anketi oyladım
Hamileliğimden beri tatlı şekerli hiçbişey yiyemiyorum resmen tiksindim ama mide ağrım için deneyeceğim inşallah iyi gelir çok teşekkür ederimMide yanmasına ilim şekerli şu bire bir. Mutlaka dene
Telefon acizligi şekerli ilik su canim benim hergün okulda tutuyor hemen içiyorum rahatliyorum.Hamileliğimden beri tatlı şekerli hiçbişey yiyemiyorum resmen tiksindim ama mide ağrım için deneyeceğim inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim
merhaba. acaba önerdiğiniz doktorları yazar mısınız? pendiğe çok yakınım, medical parka mı gitsem acaba diyorum ama gitmedim henüz.Pendik’te çok iyi kadın doktorları var gerçekten ben Üsküdar’dan Pendikye gidiyorum valla
Çıkmazsın diye teklif etmemiştir belki canım. Sen teklif et. Arada bir beraber çıkıp hava alın. İyi gelir. Anlayacağını sanmıyorum. Nazlanıyor banaBelki seni biraz anlar
Sabah eşime dedim ki bi süre miden bulansa da anlasan halimden
Anlamıyor muyum sanki bilmem ne diye bi kamyon laf etti
Eşim de beraber çıkmamızı ister gibiydi ama sormadı bile
Ben yatağa kazındım canım
Hep yatıyorum dışarı çıkmak hayal gibi benim için
Erkek miiiiiiiiiiEki Görüntüle 2190404 İyi akşamlar kızlar dr dan geldim hadi cinsiyeti göstereyim size
benim icin cinsiyet farketmez ama bende deli gibi merak ediyorum son günlerde bi tuhaf oldumİnşallah Pazartesi gidicem öğrenirim belkii o kadar heyecanlıyım ki
Benim gittim doktor Pendik e 5 te özel Dragos tıp merkeZi ben çok memlunum ben tek geçerim doktorumumerhaba. acaba önerdiğiniz doktorları yazar mısınız? pendiğe çok yakınım, medical parka mı gitsem acaba diyorum ama gitmedim henüz.
bence erkek pipi degil mi oEki Görüntüle 2190404 İyi akşamlar kızlar dr dan geldim hadi cinsiyeti göstereyim size
canim bakalim belki anlarızKizlar 2 li testimin sonucu cıktı ama doktor yoktu yarin gidicem size atsam anlar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?