2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım totemi kızdan yana yaptıminşallah hayırlısı ile öğrenirim enson 28 inde gördüm çok özledim zor tutuyoruz eşimle kendimizi.Hepimiz evladı hayırlı sağlıklı olsun çok güzel hamilelik geçirelim

Amın canımmm..inşallah hallederom...İstanbul trafıgı malum bu mide ıle yollar çakılmıyor ...Sultanbeyli de oturuyorum Zeynep kamıl e gidecem ıns bu sefer hallolur

Belki seni biraz anlar
Sabah eşime dedim ki bi süre miden bulansa da anlasan halimden
Anlamıyor muyum sanki bilmem ne diye bi kamyon laf etti
Eşim de beraber çıkmamızı ister gibiydi ama sormadı bile
Ben yatağa kazındım canım
Hep yatıyorum dışarı çıkmak hayal gibi benim için

Amın canımmm..inşallah hallederom...İstanbul trafıgı malum bu mide ıle yollar çakılmıyor ...Sultanbeyli de oturuyorum Zeynep kamıl e gidecem ıns bu sefer hallolur
Ben İstanbul u hiç bilmiyorum bir iki kez gezmeye geldim Allahhhıö beni buralara düşürme demiştim çok kalabalık heryer çok uzak Hamile halinizle çok zor oluyodur

Kaç yıllık evlisiniz canımm
Sen güzel bir tavuk suyu çorbası yap eşine
Oda gelince bol limonlu karabiberli içer
Bide akşam ballı ıhlamur kaynatırsın
Kısss biraz ilgilen adamla

Mide yanmasına ilim şekerli şu bire bir. Mutlaka dene

Çıkmazsın diye teklif etmemiştir belki canım. Sen teklif et. Arada bir beraber çıkıp hava alın. İyi gelir. Anlayacağını sanmıyorum. Nazlanıyor bana Cuma mı evine dönüyorsun canım sen? Az kaldı he bende bu saate kadar yattım şimdi bir çorba koydum. Bende sıvı bişeyler tüketeyim biraz. Kabızlık beni çok zorluyor

merhaba. acaba önerdiğiniz doktorları yazar mısınız? pendiğe çok yakınım, medical parka mı gitsem acaba diyorum ama gitmedim henüz.
Benim gittim doktor Pendik e 5 te özel Dragos tıp merkeZi ben çok memlunum ben tek geçerim doktorumu
Onun dışında Pendik şifa da bir erkek doktor var
Burada bir arkadaş daha Pendik’te çok iyi bir doktordan bahsetmişti medet bey diye çok duydum o doktoruda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…