2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 simdi nasilsin.Kanaman durdu mu canim...merak ettim
Canım akşam durmus gibiydi .sabah ta hafiften kahverengi leke geldi.toplasan avuç ici kadar anca gelir.200 lik progestan içiyorum günde 3 tane .vitaminini içiyorum.dün prolutin yatırmıştım zaten.ağrım sizin yok şükür.hayırlısı canım.sağol sordugun için.birde ben birşey merak ettim.bazı yerler de yatarak rahim ağzı uzunluğu uzuyormus diye duydum.etrafında veya başına böyle birşey gelen var mi.Salı kontrolüm var.duruma göre serklaj yapacak.İnşallah 28 mm den aşağı düşmez rahim ağzım hiç kalkmıyorum.yemeği bile yan yatarak yiyorum.hayırlısı hepimiz için...

Şimdi Şükran hanım sultanbeylıdeydı 1 sene olmadı pendık e gıttı ...buradayken sıra alamıyorduk gerçekten kaliteli ...normal Doğum destekliyor ..gereksız test falan yapmıyor ..pozıtıf ne bileyım anne gibiydi ..ben randevu alıp Sultanbeyli den oraya gıdecem ..benı panık hasta dıye çağırırdı canım doktor ya

Kaç yıllık evlisiniz canımm
Sen güzel bir tavuk suyu çorbası yap eşine
Oda gelince bol limonlu karabiberli içer
Bide akşam ballı ıhlamur kaynatırsın
Kısss biraz ilgilen adamla
1 yıl 3 aylık evliyiz 6 yıldır beraberiz Nazlanıyor valla bunu ister misin yok şunu ister misin yok. Çorba yapıyorum da 8 9 gibi gelecek herhalde

1 yıl 3 aylık evliyiz 6 yıldır beraberiz Nazlanıyor valla bunu ister misin yok şunu ister misin yok. Çorba yapıyorum da 8 9 gibi gelecek herhalde
Ayy sizde daha yeni evlisiniz ne güzel
Cicim günleri kıss bunlar kıymetini bilin ama yıllar geçtikçe daha çok seviyor insan daha çok kıymetlin oluyor
Mesela kıss benim koca işteyken bile ben onu özlerim

Ayy sizde daha yeni evlisiniz ne güzel
Cicim günleri kıss bunlar kıymetini bilin ama yıllar geçtikçe daha çok seviyor insan daha çok kıymetlin oluyor
Mesela kıss benim koca işteyken bile ben onu özlerim
Bende öyleyim canım. Her an yanımda olsa isterim. Ama bu aralar bir limoni gibiyiz anlamadım bişeyler oluyor

kızlarrr hiç bebişini hisseden yok mu?? heyecanla bekliyorum bende ama daha tık yok tabikiii

Canlar kendi doktorum ikiz olduğu için 2 li test istemedi.dünki perinotolog yapacam diyor.benimde yaptirasim yok.çünkü ikizlerde pekte doğru sonuç vermiyormuş.kötü birşey çıkıp ta canımı sıkmak istemiyorum

Bende öyleyim canım. Her an yanımda olsa isterim. Ama bu aralar bir limoni gibiyiz anlamadım bişeyler oluyor
Arada Bir olur kuZum öyle limonu
Onlar çok belli edemiyorlar duygularını kendi içlerinde yaşıyorlar onlarda zor günlerden geçiyor
Biz gene söylenıyoruz onlar garibim kime dert yansınlar

Arada Bir olur kuZum öyle limonu
Onlar çok belli edemiyorlar duygularını kendi içlerinde yaşıyorlar onlarda zor günlerden geçiyor
Biz gene söylenıyoruz onlar garibim kime dert yansınlar
Orası öyle canım tabi de ne bilim. Biliyorsun bizim hormonlar da ele geçirdi sonuçta bizi uzun zamandır seni seviyorum demiyor mesela bana. Çok sık söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…