Hiç bişeyi
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindimkizlarsukurler olsun fetal dna sonucum geldi temiz cikmis nur topu gibi bie oglum olcakmis insallah cinsiyetide ogrenmis olduk ay sukurler olsun bugun iyice manyaga dondum sabahtan aksama uzuntuden agladim simde sevincten agliyorum
Sen söyle kuZum o zaman bu akşam gelinceOrası öyle canım tabi de ne bilim. Biliyorsun bizim hormonlar da ele geçirdi sonuçta biziuzun zamandır seni seviyorum demiyor mesela bana. Çok sık söylerdi
Clexane raporu bütün devlet hastanelerinden 3 hekim imzası ile trombofili tanısı ile çıkarılabiliyor. Eah de belki prosedür gereği perinatolog ya da hoca imzası istiyorlardır. Ama atla deve değil 2. Basamak hastanesinde bizim sekreterlerimiz yazıyor raporları 5 dk da. İstersen bir de devlet hastanesinde dene. Bir kere de 9 kutu veriliyor. Clexane istersen özellikle ek ücret çıkıyor oksapara okey dersen ek ücret yok ondaBacım seni Allah gönderdi peki nasıl aldın ipneuı benım de 2 kaybım var Zeynep kamoil den verdıler testi ...rapor basıl aldın 10 günde bır iğne yazdırmaya gidiyorum ...6 kutu yazıyor doktor ama rapor olmadığı için bı kutu verıyorlar
Bulantıdan ölüyorum ya kendimi iyi hissettiğim dakikalar sayılıÇıkmazsın diye teklif etmemiştir belki canım. Sen teklif et. Arada bir beraber çıkıp hava alın. İyi gelir. Anlayacağını sanmıyorum. Nazlanıyor banaCuma mı evine dönüyorsun canım sen? Az kaldı he bende bu saate kadar yattım şimdi bir çorba koydum. Bende sıvı bişeyler tüketeyim biraz. Kabızlık beni çok zorluyor
Maşallah ne güzel tutunmuş sana annesiEvet cnm buda 5. Tup bebegim
Geçmiş olsun canım allaha emanet rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin bebislerini iyi düşün iyi olsun .Kızlar dua edin.bugün perinotilog baktı 3 buçuk gibi.2 kızım olacakmış.tam bunun mutluluğunu yasıyordum.lcw gittim dikişten önce bir hamile pantolonuna bakayım dedim .tam giyecektim.kanamam başladı hemen geri doktora gittim.bebekler iyi plesenta yukarıda ama kanama var.prolutin yaptilsr.eve gönderdirler.rahim ağzım 28mm düşmüş.yarın ki dikiş iptal.ama tamda zamanı gelmiş.Kızlar kötüyüm hemde çok.biliyorum Rabbim verecek.2 değil istersen 10 doktora git olmazsa olmuyor.bak erken tedbir alalım dedik saatler kala dikişe ertelendi.ayaklarım hava da yatıyorum.bilmiyorum kelimelerle anlatamıyorum.sadece içim acıyor ve çok korkuyorum.öyle işte.dua sadece dua ...
Sana bakınca kendimi görüyorumOrası öyle canım tabi de ne bilim. Biliyorsun bizim hormonlar da ele geçirdi sonuçta biziuzun zamandır seni seviyorum demiyor mesela bana. Çok sık söylerdi
Ben onu çok iyi anlıyorum bak biz daha 5 aylık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz buna hiç şüphe yok,eşimden de razıyım Allah’a şükürSen söyle kuZum o zaman bu akşam gelince
Güzel sıkıca sarıl ve sen Söyle
Armut diye bir program var şirket den geliyor lar ordan ayarlaya bilirsin güvenilirBen de yarım gün temizlikçi arıyorum ama bulamadım
Kısss adamları bir rahat bırakın beSana bakınca kendimi görüyorum
Umarım bizdedir sorun
Bak ne güzel eşinden razısın önemli olan buBen onu çok iyi anlıyorum bak biz daha 5 aylık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz buna hiç şüphe yok,eşimden de razıyım Allah’a şükür
Ama afedersin belki de 2 Aydır cinsellik yok
Artı hep bulantım var kendime bile tahammülüm yok
İki muhabbet bile edemiyorum
Annem çok üzüldü durumumuza
Ve hal böyleyken eşim beni pamuklara sarsın istiyorum
Oysa kendisi kendi aleminde birşey desem yapar ama oda mesafeli sanki
Ne bileyim yada kafayı yedim
Hayırlı olsun canım. 2 kızkardeş arkadaş gibi büyürler.Bebeğim kızmış pipi yok maalesef. 2.periliçem geliyor
Canım gözün aydın çok sevindim. Cinsiyeti rapordan mı anladın? Biz anlayamadık. Doktorda raporda göremedim dedikizlarsukurler olsun fetal dna sonucum geldi temiz cikmis nur topu gibi bie oglum olcakmis insallah cinsiyetide ogrenmis olduk ay sukurler olsun bugun iyice manyaga dondum sabahtan aksama uzuntuden agladim simde sevincten agliyorum
5 Aydır mı?Bak ne güzel eşinden razısın önemli olan bu
KuZum siz daha evlili yaşamadan bebişiniz geldi
Bu yüzden yaşananlar normal
Senin kendine halin Yok
Adam da tabiki sana üzülüyor ama ne yapsın onlar bizim gibi herşeyi belli edemiyor
İçinde yaşıyorlar
Hormanlar düzelsin gebelikler sağlıklı devam etsin herşey yoluna girecek bu arada 2 ay ne be biz 5 aydır ayrı uyuyoruz ben tek kişilik yatakta o zavallı kocam da koltukta uyuyorbizi düşün bide
Sagol canm Y kromozomuna rastlanmistir diyor cnm ordan anladik tabi ingilizce yaziyor kelime kelime cevirdik anladikHayırlı olsun canım. 2 kızkardeş arkadaş gibi büyürler.
Canım gözün aydın çok sevindim. Cinsiyeti rapordan mı anladın? Biz anlayamadık. Doktorda raporda göremedim dediLaboratuvarı mı arasak diye düşündük.
Ya normalde nane limon migde bulantisina iyi gelir ya hamilelikte iyi geliyormudur acaba deneseniz eşiniz yaptırın cay suzgeciyle suzun balla içinKızlar bulantılarım çok fena uyumayaalışıyorum ama geçmiyor.
Son olan bebiş oldu zaten daha Yok5 Aydır mı?
Senin eşin seçilmiş insan kıymetini bil
Benim ki şimdiden mızmızlanıyor
Bide biz cinsiyette belirlensin dedik siz istemismiydinizHayırlı olsun canım. 2 kızkardeş arkadaş gibi büyürler.
Canım gözün aydın çok sevindim. Cinsiyeti rapordan mı anladın? Biz anlayamadık. Doktorda raporda göremedim dediLaboratuvarı mı arasak diye düşündük.
Neden bastırma gereği dusuyor ben anlamıyorum ne amaçla yani@mel33 canım benim cok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inş sana . Umudunu kaybetme sakin 9 ay boyunca kanamayla geçirenler var emin ol. Korkuya da kapılma sakin bebeklerin bunu hisseder. Herşey düzelicek birşey olmucak bak gör. Iyice dinlen. Ben çok bastırmakla olacağını sanmıyorum. Gecen gittiğim doktor da bana bakarken o kadar bastırdı ki kaşıklarım ağrıdı. Sonra alttan örnekle baktı cok sukur bir sey olmadi sanmıyorum seninde ondan olacağına. Lutfen kalbini ferah tut.zikir çek vesvesedeb kurtarır biraz. Hamilelikte vesvese, şüphe, korku, endişe cok olur.Rabbim seni ve tüm hamileleri korusun inş.
Sağlıkla gelsin minik prensesBebeğim kızmış pipi yok maalesef. 2.periliçem geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?