2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sukurler olsun fetal dna sonucum geldi temiz cikmis nur topu gibi bie oglum olcakmis insallah cinsiyetide ogrenmis olduk ay sukurler olsun bugun iyice manyaga dondum sabahtan aksama uzuntuden agladim simde sevincten agliyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim

Clexane raporu bütün devlet hastanelerinden 3 hekim imzası ile trombofili tanısı ile çıkarılabiliyor. Eah de belki prosedür gereği perinatolog ya da hoca imzası istiyorlardır. Ama atla deve değil 2. Basamak hastanesinde bizim sekreterlerimiz yazıyor raporları 5 dk da. İstersen bir de devlet hastanesinde dene. Bir kere de 9 kutu veriliyor. Clexane istersen özellikle ek ücret çıkıyor oksapara okey dersen ek ücret yok onda

Bulantıdan ölüyorum ya kendimi iyi hissettiğim dakikalar sayılı
Dışarı çıkamam hiç
Biliyorsun bende kabızlıktan çok çektim
Epey şey denedim
Bana faydası olan şeyi söyleyeyim belki sana da iyi gelir
Sabah aç karnına 5,6 tane ekşi erik yiyorum sonra da su içiyorum inanılmaz etkili bana dua edersin
Cuma günü dönüyorum evime canım

Evet cnm buda 5. Tup bebegim
Maşallah ne güzel tutunmuş sana annesi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun canım allaha emanet rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin bebislerini iyi düşün iyi olsun .

Orası öyle canım tabi de ne bilim. Biliyorsun bizim hormonlar da ele geçirdi sonuçta bizi uzun zamandır seni seviyorum demiyor mesela bana. Çok sık söylerdi
Sana bakınca kendimi görüyorum
Umarım bizdedir sorun

Sen söyle kuZum o zaman bu akşam gelince
Güzel sıkıca sarıl ve sen Söyle
Ben onu çok iyi anlıyorum bak biz daha 5 aylık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz buna hiç şüphe yok,eşimden de razıyım Allah’a şükür
Ama afedersin belki de 2 Aydır cinsellik yok
Artı hep bulantım var kendime bile tahammülüm yok
İki muhabbet bile edemiyorum
Annem çok üzüldü durumumuza
Ve hal böyleyken eşim beni pamuklara sarsın istiyorum
Oysa kendisi kendi aleminde birşey desem yapar ama oda mesafeli sanki
Ne bileyim yada kafayı yedim

Kızlar İnstagram yabancı bir kadının sayfası var
Kadın ikiz doğurmuş müsait olanlar bir baksın
Janıne wıggert adlı kullanıcı ama lütfen moral bozmayın

Bak ne güzel eşinden razısın önemli olan bu
KuZum siz daha evlili yaşamadan bebişiniz geldi
Bu yüzden yaşananlar normal
Senin kendine halin Yok
Adam da tabiki sana üzülüyor ama ne yapsın onlar bizim gibi herşeyi belli edemiyor
İçinde yaşıyorlar
Hormanlar düzelsin gebelikler sağlıklı devam etsin herşey yoluna girecek bu arada 2 ay ne be biz 5 aydır ayrı uyuyoruz ben tek kişilik yatakta o zavallı kocam da koltukta uyuyor bizi düşün bide

Bebeğim kızmış pipi yok maalesef. 2.periliçem geliyor
Hayırlı olsun canım. 2 kızkardeş arkadaş gibi büyürler.

kizlar sukurler olsun fetal dna sonucum geldi temiz cikmis nur topu gibi bie oglum olcakmis insallah cinsiyetide ogrenmis olduk ay sukurler olsun bugun iyice manyaga dondum sabahtan aksama uzuntuden agladim simde sevincten agliyorum
Canım gözün aydın çok sevindim. Cinsiyeti rapordan mı anladın? Biz anlayamadık. Doktorda raporda göremedim dedi Laboratuvarı mı arasak diye düşündük.

5 Aydır mı?
Senin eşin seçilmiş insan kıymetini bil
Benim ki şimdiden mızmızlanıyor

Sagol canm Y kromozomuna rastlanmistir diyor cnm ordan anladik tabi ingilizce yaziyor kelime kelime cevirdik anladik

Bide biz cinsiyette belirlensin dedik siz istemismiydiniz

Neden bastırma gereği dusuyor ben anlamıyorum ne amaçla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…