2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım yok.kiyaslamadigini biliyorum.hani diyorum doktor beni bilmediği için normal zannetti.hassasiyetin farkına varamadımi acaba diyorum.hayırlısı olsun artık....
Şöyle bir durum vR canım sonuç olarak bütün hamileler bunu yapmıyor yani senin gibi özel hamileler yaptiriyor bu işlemi eğer yapan kişi stajer pratisyen degilse bu işlemi oldukça çok yapmış olduğunu düşünüyorum yani bilmiyorum aksi takdirde sebeb eger doktorsa şikayet de bulun tecrubesine bakin

Hangı hastane o gideyım sekreter bana da yazsın ...bana araştırma hastanesı o tanıyı koydu elimde kağıt var ..normal devlet de diyor ko gıt araştırma hastanesı rapor versn ...zaten oksapar kullanıyorum kız clexane ile aynı içeriği diye onu verıyor genellıkle eczane

Rabbim yar ve yardimciniz olsun ben daha önce sanırım okumadım sizin hayat hikayenizi rabbim inşallah geçmiş te bırakır acınızı ve saglicakla bebislerini kucağına alırsın

Selam gencler bu ne hiz masallah diyeyim yetismem mumkun degil ya :) sayfalar ilerliyor devamli, ben yazana kadar 10 sayfa daha atiyosunuz Nurbal27 M mel33 ikinize ozellikle cok dua ediyorum, insallah atlaticaksiniz sikintilarinizi, diger arkadaslara da selam olsun okuyorum bulantililar dualarimdasiniz F Ftszynp kizin saglikla gelsin yavrum hayirli olsun

Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...
gokceyener @yasemn2014 kızlar benim bildiğim kahvaltıdan sonra tok karnına içildiği. Size doktor mu söyledi ac icin diye. Yoksa ben mi yanlış iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…