Sağol canım amin.Sağlıkla gelsin minik prenses
Deneyelim bakalım:)Ya normalde nane limon migde bulantisina iyi gelir ya hamilelikte iyi geliyormudur acaba deneseniz eşiniz yaptırın cay suzgeciyle suzun balla için
Şöyle bir durum vR canım sonuç olarak bütün hamileler bunu yapmıyor yani senin gibi özel hamileler yaptiriyor bu işlemi eğer yapan kişi stajer pratisyen degilse bu işlemi oldukça çok yapmış olduğunu düşünüyorum yani bilmiyorum aksi takdirde sebeb eger doktorsa şikayet de bulun tecrubesine bakinYok canım yok.kiyaslamadigini biliyorum.hani diyorum doktor beni bilmediği için normal zannetti.hassasiyetin farkına varamadımi acaba diyorum.hayırlısı olsun artık....
Hangı hastane o gideyım sekreter bana da yazsın ...bana araştırma hastanesı o tanıyı koydu elimde kağıt var ..normal devlet de diyor ko gıt araştırma hastanesı rapor versn ...zaten oksapar kullanıyorum kız clexane ile aynı içeriği diye onu verıyor genellıkle eczaneClexane raporu bütün devlet hastanelerinden 3 hekim imzası ile trombofili tanısı ile çıkarılabiliyor. Eah de belki prosedür gereği perinatolog ya da hoca imzası istiyorlardır. Ama atla deve değil 2. Basamak hastanesinde bizim sekreterlerimiz yazıyor raporları 5 dk da. İstersen bir de devlet hastanesinde dene. Bir kere de 9 kutu veriliyor. Clexane istersen özellikle ek ücret çıkıyor oksapara okey dersen ek ücret yok onda
Mudurum ne satiyonuz ne var sizin tükanda bana yolla
Sagol canm Y kromozomuna rastlanmistir diyor cnm ordan anladik tabi ingilizce yaziyor kelime kelime cevirdik anladik
Bir daha bakayım rapora yazıyormu öyle birşey. Biz zaten içinde bakılıyor sandık ekstra söylemedikBide biz cinsiyette belirlensin dedik siz istemismiydiniz
Kıss o önde gidiyor bir türlü ayarlayamadımSEPTEMBER LOVE sende 17.hafta bende 16.hafta yazınca beğenmiyorum aynı olmalıyız
cumartesi sana yetişeceğim inşallah
Bende anlamıyorumki anlamsız. Bastırmadan da görülüyor halbuki. Benim biraz göbek bölgem yağlı ondan mi acepNeden bastırma gereği dusuyor ben anlamıyorum ne amaçla yani
SEPTEMBER LOVE sende 17.hafta bende 16.hafta yazınca beğenmiyorum aynı olmalıyız
cumartesi sana yetişeceğim inşallah
Rabbim yar ve yardimciniz olsun ben daha önce sanırım okumadım sizin hayat hikayenizi rabbim inşallah geçmiş te bırakır acınızı ve saglicakla bebislerini kucağına alırsınÖyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
Sanmıyorum. Canım kiloyla alakasi olsun doktora gittigimde 59 kg. Dum ama goremedi bastirmadi da .Bende anlamıyorumki anlamsız. Bastırmadan da görülüyor halbuki. Benim biraz göbek bölgem yağlı ondan mi acep
Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...
Bitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte sadece ıhlamur içile biliryor diye biliyorum yanlismiyim acabaDun aksam bulantim olmadi, kayisili form cayi ictim ona mi bagliyayim bilmiyorum, hemen yazayim dedim
O zaman doktordan doktora değişiyor. Bebelerimize birşey yapmasinlar da Allah 'ın izniyleSanmıyorum. Canım kiloyla alakasi olsun doktora gittigimde 59 kg. Dum ama goremedi bastirmadi da .
Onu da denerdim de zararlı diyorlar bitki çayları içinDun aksam bulantim olmadi, kayisili form cayi ictim ona mi bagliyayim bilmiyorum, hemen yazayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?