- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
evet bitki caylarini bilincli ve sinirli tuketmek gerekiyor. Ihlamur, papatya icilebiliyor 1-2 fincan. Kayisi cayinin da bi sikinti cikarcagini dusunmedim acikcasi ondan ictim, adacayi ozellikle icilmemesi gereken caylardan. Aslinda bu hazir caylara da ne kadar guvenilir tabi o da baska mesele ama, bulantiya iyi geldi sanki yazayim dedimBitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte sadece ıhlamur içile biliryor diye biliyorum yanlismiyim acaba
10000de 1 risk. Yoka yakin :) cikabilecek en iyi ihtimal, hayirli olsun bende yarin yaptiracagim ikili test
Benim anladığım gayet iyiKızlar yorumlar misiniz
Bir kere çağırdım canım şansıma gelen hiç iyi yapmadı temizliği o yüzden mesafeliyim oraya karşıArmut diye bir program var şirket den geliyor lar ordan ayarlaya bilirsin güvenilir
PEki normal çay günde ne kadar içiyorsunuzevet bitki caylarini bilincli ve sinirli tuketmek gerekiyor. Ihlamur, papatya icilebiliyor 1-2 fincan. Kayisi cayinin da bi sikinti cikarcagini dusunmedim acikcasi ondan ictim, adacayi ozellikle icilmemesi gereken caylardan. Aslinda bu hazir caylara da ne kadar guvenilir tabi o da baska mesele ama, bulantiya iyi geldi sanki yazayim dedim
Kurburnu, papatya, ihlamur bunlarin zarari yok icilebiliyor canim belki daha da vardir bakmak lazim, kayisi cayi ne yapabilir kayisiyi da tuketiyoruz diye ictim iyi geldi :) tek sikinti hazir olmasi idiOnu da denerdim de zararlı diyorlar bitki çayları için
Ayrıca çok teşekkür ederim canım benim
Öyle canım.herşey ateş pahası maalesef.Rabbim yardımcımız olsun
Söyle canım söyle onu da motive et.biz çok çektik canım bebek konusunda.25 haftalık hamileyken d.bakırdaydım 10 sene önce.bir pazar sabahı kanama geldi.eşim kursta arıyorum açmıyor ders anlatıyor ya.bağırıyorum.bu arada d.bakırın 2 buçuk saat uzağında köy gibi bir ilçe lojmanı yıktım.eşinin atletini koyuyorum doluveriyor.neyse açtı tel.i çıktık yola özele gidiyorum d.bakır merkeze.aradım doktoru ben pazarları 2 kat ücret alıyorum dedi .bende ne kadar da vereyim bebeğimi kurtar dedim.neyse vardık rahim ağzım açık yapacağım birşey yok dedi üniversiteye sevk etti.bundan 10 yıl önce d.bakır üniversite hastanesi düşün.15 kişilik odalar.stajyer bir biri geliyor el etiyor bir diğeri.4 gün yattım serumlarla gün sayıyorum inşallah 2 3 hafta daha dayanırım diye.gece 12 de suyun geldi sanırım enfeksiyon kaptım çünkü onlar birşey demiyor ateşin 40 derece hemşire ac üstünü diyor ben donuyorum.anneme öleceksen böyle öleyim donuyotum diyorum.neyse beni bir odaya aldılar gece 12 den sabah ezanını duydum.bebeğin dogdu.bağırdım.bebeğin nefes aldı ama yaşamadı.ben görmedim.iyi ki de görmedim.eşime kutunun içinde vermişler morga götür üstüne not yazmışlar canlı doğdu cenaze namazı kılınsın.kimsesizler mezarına gömdüler.Çünkü benim daha hastanede isim bitmemişti.bebeğin eşinin parçası kalmıştı.belki şok olacaksın ama.3 kez anestezi vermeden kürtaj yaptılar.5 gün daha kaldım.tabi ben depresyona girdim.ilaç tedavisi gördüm.eşimi siz düşünün.neyse 2sene çocuk felan düşünmedim.sonra istedim.eşim varikosel ameliyatı oldu.sonra ben hamile kaldım.e.bakırın bu sefer en iyi doktoruna gidiyorum.20.haftada kontrole gittiğinde acil serklaja aldı.Çünkü. 20mm düşmüştü rahim ağzım.kimse yok .girdim çıktım sonra hep yattım.yemek yok lokanta 1 tane olduğun yerde28.haftam da son heyet raporunu aldım.mersine arabada yayarak geldim.annem baktı.bu arada gebelik şekerim çıktı.kızım doğdu çok şükür ben kızıma çok düşkünüm.beni hep kınadılar.ama cektigimi bilmediler.bu arada kanamam olup karda kışta 3 saatlik yollara terör bölgesinde gece 12 de çıktığımız zamanlati saymıyorum.demem o ki eşimde çok çekti.şimdi kanamam olunca çok üzüldü ve neden biz diyor günah diyorum öyle dedikce sinirleniyor.başınızı ağrıttım ama anlatmak istedim.bir yandanda ağlıyorum.Rabbim benim cektigimi düşmanıma vermesin .şükür bu günüme memleketindeyim.en azından yemek yenecek yer var.kadın bulabiliyorum .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.Rabbim o çektiklerim için ikiz verdi diyorum .ne bileyim dua istiyorum sizlerden.....
Benim siyah cayla aram pek yoktur, icmiyorum canim, belki esim yaparsa aksam bi bardak limonlu o kadarPEki normal çay günde ne kadar içiyorsunuz
Neredesiniz istanbul muBir kere çağırdım canım şansıma gelen hiç iyi yapmadı temizliği o yüzden mesafeliyim oraya karşı
Ben çaya çok düşkünüm ama içemiyorum sabahları 1 bardakBenim siyah cayla aram pek yoktur, icmiyorum canim, belki esim yaparsa aksam bi bardak limonlu o kadar
yok canim tok içiliyor. benim canım yemek yemek istemediği için 1 seferlik aç içmiştim.@gokceyener E Erenyigit kızlar benim bildiğim kahvaltıdan sonra tok karnına içildiği. Size doktor mu söyledi ac icin diye. Yoksa ben mi yanlış iciyorum
Evet İstanbul Avrupa yakasındayımNeredesiniz istanbul mu
Bütün devlet hastanelerinde yazılır sen gitmderini anlat bence sıradan birşey çünkü. Ben okan üni den ve gebze den aldım. Clexane orjinal molekül devlet onu ücretsiz vermiyor oksapar yerli muadil oksapara göre daha az can yakıyor ve daha az morluk oluyor o yüzden ben onu tercih ediyorumHangı hastane o gideyım sekreter bana da yazsın ...bana araştırma hastanesı o tanıyı koydu elimde kağıt var ..normal devlet de diyor ko gıt araştırma hastanesı rapor versn ...zaten oksapar kullanıyorum kız clexane ile aynı içeriği diye onu verıyor genellıkle eczane
kizlar yazmış zaten canim risk yok allahin izniyleCok saol canım ya bugün bende 4 te aldım sonucu doktor yoktu soramadım bnde anlamadım
Ilk gebeligimde cok dikkat ettim, yogurdum meyvem etim baligim hergun :) bulantiya ragmen :) bunda ise tam tersi bi rahatlik var asiriya kacmayacak sekilde sakinmadim hic, sabah aksam cay da ictigim oldu, guvendigim bi yerden cig kofte yedigim de oldu. Ikincinin rahatligi mi bimiyorum :)Ben çaya çok düşkünüm ama içemiyorum sabahları 1 bardak
Akşamları ise çok nadir 1 bardak
Benim evime gelen bir yardımcım var kurtuluşda otururyorEvet İstanbul Avrupa yakasındayım
Saolun kızlarrrkizlar yazmış zaten canim risk yok allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?