2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bitki çayları zararlı diye biliyorum hamilelikte sadece ıhlamur içile biliryor diye biliyorum yanlismiyim acaba
evet bitki caylarini bilincli ve sinirli tuketmek gerekiyor. Ihlamur, papatya icilebiliyor 1-2 fincan. Kayisi cayinin da bi sikinti cikarcagini dusunmedim acikcasi ondan ictim, adacayi ozellikle icilmemesi gereken caylardan. Aslinda bu hazir caylara da ne kadar guvenilir tabi o da baska mesele ama, bulantiya iyi geldi sanki yazayim dedim

PEki normal çay günde ne kadar içiyorsunuz

Onu da denerdim de zararlı diyorlar bitki çayları için
Ayrıca çok teşekkür ederim canım benim
Kurburnu, papatya, ihlamur bunlarin zarari yok icilebiliyor canim belki daha da vardir bakmak lazim, kayisi cayi ne yapabilir kayisiyi da tuketiyoruz diye ictim iyi geldi :) tek sikinti hazir olmasi idi

diyecek bir sey bulunmuyor. Rabbim gönlünüze göre versin inş

Bütün devlet hastanelerinde yazılır sen gitmderini anlat bence sıradan birşey çünkü. Ben okan üni den ve gebze den aldım. Clexane orjinal molekül devlet onu ücretsiz vermiyor oksapar yerli muadil oksapara göre daha az can yakıyor ve daha az morluk oluyor o yüzden ben onu tercih ediyorum

Ben çaya çok düşkünüm ama içemiyorum sabahları 1 bardak
Akşamları ise çok nadir 1 bardak
Ilk gebeligimde cok dikkat ettim, yogurdum meyvem etim baligim hergun :) bulantiya ragmen :) bunda ise tam tersi bi rahatlik var asiriya kacmayacak sekilde sakinmadim hic, sabah aksam cay da ictigim oldu, guvendigim bi yerden cig kofte yedigim de oldu. Ikincinin rahatligi mi bimiyorum :)

Kızlar selam okul açıldı eve 6 da gelip zorla yemek yap ye topla derken çok giremiyorum biraz baştan biraz sondan okuyabiliyorum.@mel33 çok üzüldüm inşallah bebişlerin sana ve hayata tutunur.İnşallah hayırlısıyla sağlıklıca alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…