• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar haciserif denizlinin bir firmasi kesinlikle tavsiye ederim izmirde yerleri var zaten denizlinin 1 numarali tatlıci ve temiz güvenilir reklam gibi oldu ama bende ordan yaptircam güvenebilirsiniz

En sevdiklerimi yiyemiyorum
İstavrit ile idare ediyorum :)
Bende büyük balık ya da sardalya seviyorum ama istanbulda güzel sardalya bulunmuyor maalesef. Barbun ve tekir dip diye yanaşamıyoruz. Büyğk balık civa yüzünden ve deniz bulmak zor oldupundan sıkıntı. Annelik böyle birşey heralde :KK200:

En iyisi somon hamsi palamut ve istavritmiş
Sarı kanatta var mı acaba civa
Doğal Somon bulmak çok zor canım bulabiliyorsanız ne ala. Norveç somonu olarak sattıklarının hepsi çiftlik. Renk kartelası var her firmanın etin pembeliği bile ayarlanıyor. O yüzden somon yemiyorum ben.

Bende büyük balık ya da sardalya seviyorum ama istanbulda güzel sardalya bulunmuyor maalesef. Barbun ve tekir dip diye yanaşamıyoruz. Büyğk balık civa yüzünden ve deniz bulmak zor oldupundan sıkıntı. Annelik böyle birşey heralde :KK200:
Evett öyle çok zararlı şeyleri özledim ki
Başında cola barbun kokereç geliyor
Neyse susayım kimsenin canı çekmesin
Bebişler sağlıkla gelsin de yeriz inşallah

Back
X